Xiaomi MI3W - review

poruka: 1.470
|
čitano: 281.337
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Neznam kako radi 4.10.24 jer sam na 4.10.17 al tako kaće changelog :P

Mislim ih uzeti samo za razgovor preko njih jer imam sennheiserove, a jesu kompatibilne sa drugim mobitelima? jer bi mozda curi uzea

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Xiaomi MI3W - review
karlogd kaže...

Mislim ih uzeti samo za razgovor preko njih jer imam sennheiserove, a jesu kompatibilne sa drugim mobitelima? jer bi mozda curi uzea

Savršeno kompatibilne.
Naravno, ne radi Sound enhancer koji je implementiran u našim uređajima.
Ali ostalo, sve radi kao i ostale 3,5mm slušalice. 

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
karlogd kaže...

Savršeno kompatibilne.
Naravno, ne radi Sound enhancer koji je implementiran u našim uređajima.
Ali ostalo, sve radi kao i ostale 3,5mm slušalice. 

Aha, a koji je tocan naziv tih najboljih i najnovijih.. Jer koliko vidim ima par tih pistons slusalica..

I jesu sigurno bolje od npr. onih iz interspara crvenih super bass i takvih slusalica :D

16 godina
karlogd kaže...

Aha, a koji je tocan naziv tih najboljih i najnovijih.. Jer koliko vidim ima par tih pistons slusalica..

I jesu sigurno bolje od npr. onih iz interspara crvenih super bass i takvih slusalica :D

Vjeroajtno su bolje od tvojih sennheiser ukoliko tvoje nisu model od 100ak ili više dolara. Ako je poznata audio marka neznači odma da su dobre, večina low budget slušalica od poznatih marki su loše.

Evo revew pa pročitaj: http://theheadphonelist.com/headphone_review/xiaomi-piston-2/

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.10.2014 20:25 (RePlaY).
15 godina
neaktivan
RePlaY kaže...
karlogd kaže...

Vjeroajtno su bolje od tvojih sennheiser ukoliko tvoje nisu model od 100ak ili više dolara. Ako je poznata audio marka neznači odma da su dobre, večina low budget slušalica od poznatih marki su loše.

Evo revew pa pročitaj: http://theheadphonelist.com/headphone_review/xiaomi-piston-2/

Sennheiser cx300 precision II imam i 400kn dođu.. Ja sam snjima extra zadovoljan, prije sam imao Yamaha eph30 koje su isto bile dosta dobre.. A narucit cu te pistons cisto da vidim kakav zvuk proizvode :D

16 godina
karlogd kaže...

Sennheiser cx300 precision II imam i 400kn dođu.. Ja sam snjima extra zadovoljan, prije sam imao Yamaha eph30 koje su isto bile dosta dobre.. A narucit cu te pistons cisto da vidim kakav zvuk proizvode :D

Nema na theheadphonelist.com review za točno te modele al ima recimo za njihove predhodnike. Vidit ćeš da ime nemora ništa značit, pogotovo u tom ranku slušalica. Taj lik šta radi review je sa head-fi foruma i zna itekako o zvuku i in-ear slušalicama. Sad kad vidiš te revewove možda možeš zaključit kolko Piston 2 nude za cijenu od 20$.

Sennheiser CX300

Yamaha EPH-20

In-ear Earphone revew list

10 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Kupio Xiaomi Mi3w od lika koji ka je kupio preko Italije.

koristi software MIUI-4.10.17

Na benchmark testu ima oko 35 tisuća.

Problem je u kameri. Neće iz aplikacije kamere izravno otići na slike, (moram otić u galeriju) da li je to problem u software-u ili sam ja nešto isključio/uključio krivo!? 

Inače, mobitel je zmaj.

Molim pomoć.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

I kod mene se desi da neradi aplikacija za fotoaparat ili neka druga ali nije uvijek tako i sve zavisi valjda od room-a kojeg staviš, a Dev room-ovi se češće nadograđuju valjda svakog petka pa se tako i poneke aplikacije ukljuće/iskljuće i rade loše ili dobro ali zato koristim za foto-Camera FV5 i radi super, sad sam na Dev 4.10.26, a nezam kako rade Stable verzije i ima li i tamo takvih problema. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2014 17:41 (Smille).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
karlogd kaže...

Ajde, molim te, javi kakve su slušalice u usporedbi sa Sennheisericama. Zanima me jer je Sennheiser sinonim za kvalitetan zvuk.

14 godina
jurica_m kaže...
karlogd kaže...

Ajde, molim te, javi kakve su slušalice u usporedbi sa Sennheisericama. Zanima me jer je Sennheiser sinonim za kvalitetan zvuk.

Pa daj pročitajte sami koji review.
Renormirani portali s Hi-Fi opremom svrstavaju ove slušalice u must have.
Jel to tako teško guglati? 

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
jurica_m kaže...
karlogd kaže...

Pa daj pročitajte sami koji review.
Renormirani portali s Hi-Fi opremom svrstavaju ove slušalice u must have.
Jel to tako teško guglati? 

Svrstavaju zbog omjera uloženog/dobivenog jer su jako jeftine..

Kad ih uzmem cu sigurno ovdje napisat usporedbu.. Ali necu ih jos uzimat

14 godina
karlogd kaže...

Ali necu ih jos uzimat

Ok {#}

11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

danas je na merimobiles mi3 na akciji 285$

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Cromaki kaže...

Ako netko želi preuzeti paid theme sa theme marketa evo rješenja:

1. Preuzeti ZIP, extractati ga i .apk datoteke staviti na sd karticu.

2. Instalirati WSM Manager, zatim ostale dvije aplikacije no ništa ne pokretati !

3. Sada treba otvoriti WSM Tools sa app drawera i stisnuti na "Install" ako vas pita za update na noviju verziju slobodno to učinite, zatim u gornjem desnom kutu stisnite na "manage" i tu bi trebali biti 2 modula (Paid Themes i Themes auth.), stisnite na ovaj slajder da ih aktivirate i zatim stisnite na "reboot".

4. Ako ste sve uspješno napravili trebali bi ste preuzeti sve teme besplatno.

5. Po mogućnosti u WSM Manageru pod "online" preuzeti i instalirati MI-Tools 1.8 za dodatne tweakove kao što su dodavanje custom carriera, logo i mnoge druge posatvke.

Isprobano na MIUI v5 3.x.x i 4.1.17verziji, trebalo bi raditi i na novijim verzijama.

Hvala.
Neki dan sam u jednoj temi na forumu (en.miui) osvojio 50 MiCreditsa i spiskao na teme.
Ali našao sam jednu koja mi je odlična.

Prije je bila fora da se mogu kineska slova maknuti s lockscreena.
Je li tko našao foru za MIUI V5? 

Buduci da ne postoji vise zip za preuzeti, moze li netko postaviti ako ga posjeduje. Radi li to na 4.8.22.

Planiram uzeti Mi Band (25$) i Xiaomi Piston (20$). Sve s merimobiles. Izaslo bi me sve ukupno 57$ s dostavom(MMExpress 3-8 Business Days (***EUROPE Warehouse items only***) - 12$). Kakva su iskusta s doticnim shopom, da nebi dosle slucajno fake.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2014 20:49 (Dado25).
11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Ja sam od njih narucio piston, ali nisam shipping uzeo od eu warehouse tako da sam cekao 2 mjeseca, nisu fake

1 0 hvala 1
16 godina
Dado25 kaže...

Planiram uzeti Mi Band (25$) i Xiaomi Piston (20$). Sve s merimobiles. Izaslo bi me sve ukupno 57$ s dostavom(MMExpress 3-8 Business Days (***EUROPE Warehouse items only***) - 12$). Kakva su iskusta s doticnim shopom, da nebi dosle slucajno fake.

Ja san uzea Piston od njih i nisu fake, a Mi Band mi dolazi. Pouzdani su i 100% su orginal stvari.

14 godina
neaktivan

Zahvaljujem na odgovoru. Ima li mozda neki kupon da se izbije postarina za merimobiles.

14 godina
RePlaY kaže...
Dado25 kaže...

Ja san uzea Piston od njih i nisu fake, a Mi Band mi dolazi. Pouzdani su i 100% su orginal stvari.

Također sam 2 Mi Banda uzeo od njih,samo što ih nije bilo na EU skladištu,pa sam platio za Singapursku poštu,a poslali su China postom,pa smo se natezali jedno 2 tjedna da mi vrate novac.

I na kraju su vratili.

Uglavnom nisu fake stvari

robimarko@gmail.com
16 godina
robimarko kaže...

Također sam 2 Mi Banda uzeo od njih,samo što ih nije bilo na EU skladištu,pa sam platio za Singapursku poštu,a poslali su China postom,pa smo se natezali jedno 2 tjedna da mi vrate novac.

I na kraju su vratili.

Uglavnom nisu fake stvari

I meni se čini da su mi poslali china poštom a platija san singapursku. Kako to točno provjerit?

14 godina
Xiaomi MI3W - review

Bok svima,

Planiram uzeti ovaj mob, verziju od 16 gb pa me zanima bi li funkcioniralo skidanje torrenta na Usb stick/hard povezanih s mobom preko USB OTG? Znači spojim usb stick na mob i preko qtorrent appa na mobu skidam nešto na taj usb stick? Može tko potvrditi bi li ovo radilo? 

Hvala unaprijed 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

evo javljam vam se jadan i bijedan jer sam prevaren.

kupio sam xiaomi mi4

dobio sam go*no.

ogorcen sam i bijesan

platio sma 3600 kn

mobitel se nemoze puniti uopce ne prima niti jedan punjac a dobio crni

takodjer niti ne mogu se gurniti niti jedne slusalice jer je plastika unutra

mobitel je tezak 120 grama a ne 150 kao na internetu

nemore se upaliti, ma nista

osjecam kao da imam igracku

molim pomoc,sto da radim? 

pisao sam im na mail ali oni tvde da je mobitel ispravan i original te provjeren.

kome se mogu obratiti za pomoc i sto da radim

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Odakle si naručio?

0 0 hvala 0
13 godina

Prvo odakle si narucio? Ides pisati da si izgleda prevaren a nisi podjelio sve informacije, izmedju ostaloga da i drugi znaju da mozda mogu biti prevareni..

Drugo, kako si platio? Trece, ako si platio Paypalom, fino snimi sve dokaze i digni dispute na paypalu ako je od narucivanja do primitka proslo nekih cca 30-45 dana max.. 

Btw, kako god okrenes, di god da si kupio mobitel, preplatio si ga! Pa na merimobilesu s EU skladista dodje cxa 2800 kn ja mislim..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

bok ljudi, trebam uzeti mobitel i eto, nakon čitanja po netu odlučih se za xiaomi. 

ako mogu samo pitat, jel se isplati uzimati mi4, obzirom da nekih većih razlika između nje i 3 nema, koliko ja vidim?

na merimobiles gledam, ok je cijena i sve, ali i vidim stavku za 7 dolara root firmware instal. jel se isplati uzimat to, obzirom da je moje znanje rootanja i inih stvari nepostojeće i nikada to nisam radio? ili je jednostavno za napravit pa da ne trošim pare bzvz?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Haywire kaže...

bok ljudi, trebam uzeti mobitel i eto, nakon čitanja po netu odlučih se za xiaomi. 

ako mogu samo pitat, jel se isplati uzimati mi4, obzirom da nekih većih razlika između nje i 3 nema, koliko ja vidim?

na merimobiles gledam, ok je cijena i sve, ali i vidim stavku za 7 dolara root firmware instal. jel se isplati uzimat to, obzirom da je moje znanje rootanja i inih stvari nepostojeće i nikada to nisam radio? ili je jednostavno za napravit pa da ne trošim pare bzvz?

Meni je osobno nekako Mi3 bolji, pogotovo zbog izrade/dizajna, te ako nisi nikad rootao i sl, preporučam da ga naručiš pre rootanog

13 godina
MARKOZD15 kaže...
Haywire kaže...

Meni je osobno nekako Mi3 bolji, pogotovo zbog izrade/dizajna, te ako nisi nikad rootao i sl, preporučam da ga naručiš pre rootanog

Narucivanje rootanog mobitela je cisto bacanje novaca.. Pogotovo kod Xiaomia.. To je postupak od punih 6 minuta ako ne znas bas nista nista o tome.. U temi je sve objasnjeno vise puta, i takodjer ukoliko bilo di zapnes mozes se slobodno javiti na pp da ti se pomogne.. Za tih 7$ radje si kupi foliju, masku, ili jednostavno popij pivo! ;)

Sto se tice razlike, to je cista kozmetika, neke druge prevelike nema.. Ili ces dati 800 kn vise ili ne, to je odluka na tebi.. 

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina
odjavljen
Xiaomi MI3W - review

Neznam kako vi na to gledate, al ja imam frendova kojima treba objasniti kako miš pomaknuti do 'dalje' na pojedinim instalacijama

A što se tiče Mi3 vs Mi4, kao što sam rekao meni Mi4 ima ružan dizajn, al eto subjektivan dojam, po mom mišljenju tih 800kn su previše

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

narucio ga s xiaomishop.com

pare nisu problem pa me i nije briga dali sam ga pretplatio ili ne.

1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

zahvaljujem na odgovoru. mislio sam ga naručiti sa mobicity ali tako piše da je out of stock. pa sad me mrvicu strah s time se zezat.

znači za rootanje da se ne brinem? nije baš da ne znam maknuti miš, moji dosezi idu do reinstalacije wina. :D

ali ok, mogu to onda sam. od dodatne opreme jel bi mi preporučili nešto? čitao sam temu, ali ima previše informacija. mislim, tipa slušalice, maska, zaštitna folija... ili mogu to s ebaya naći jeftinije i možda slične kvalitete?

eh da, listao sam temu. što se tiče verzije firmwarea, jel se isplati stavljati uvijek novu, ili čekati nekakav update ili što? jer vidim da ljudi uspoređuju miui 5 i 6, te je ovaj bolji, te onaj, pa zato pitam.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nebrini se za out of stock.. Skoro uvijek im je out of stock zato što naručuju ograničene količine i čim im stigne odma šalju kupcima.. Tako je i meni bilo.. Out of stock, naručio.. za 25-30 dana mi je došao, sve ti ovisi kolike si sriće, oće li im pošiljka stići brzo nakon tvoje naruđbe ili 2 tjedna nakon.. Uglavnom mislim da im svaka 2-3 tjedna dolaze nove količine.. Rootanje ti je objašnjeno na stranici 18, ja sam isto bio skeptičan oko toga i kad je došao krenuo korak po korak i za 10 minuta imao rootan mobitel i onda skuzis da je lagano

Maskice, folije, tempered glass sve možeš na ebayu naći..

Ja sam sebi uzeo ovu masku http://www.ebay.com/itm/Rock-Cover-Dual-Layered-Super-Soft-and-Hard-Mixed-Case-For-MIUI-Xiaomi-M3-MI3-/151265180549?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item23381b7b85  koja je dosta hvaljenja ali se užasno izgrebala ova površina od iza (metal, plastika, neznam što je) i to me užasno iritira iako baš obraćam pozornost na to di cu ga stavit i sve. Dakle jako je osjetljiva maska, ali što se tiče zaštite mobitela tu nemam riječi.. svi kutovi su zaštićeni.. Doli imate 2 slike da vidite ogrebotine na rock maski.

Nekidan sam naručio full običnu tpu masku za 10 kn http://www.ebay.com/itm/Rock-Cover-Dual-Layered-Super-Soft-and-Hard-Mixed-Case-For-MIUI-Xiaomi-M3-MI3-/151265180549?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item23381b7b85

Ako si misliš uzimat nešto za ekran, uzmi odma tempered glass.. Imaš od nillkina za 60ak kn.

Što se tiče slušalica njih ti je malo riskantno sa ebaya, ali ima ih u merimobiles za 20ak eura koliko sam skuzio..

Ja sam imao par dana miui v5 i onda sam se prebacio na v6, 4.10.17. i sve mi super radi i bolji mi je v6 od v5.. Update si radiš kada vidiš da su promjenili nešto što ti nepaše, nemoraš svako malo updateat.

http://tinypic.com/view.php?pic=25klaqd&s=8#.VFtkc8nYc-Y

http://tinypic.com/view.php?pic=20k6atz&s=8

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 13:09 (karlogd).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice