Xiaomi MI3W - review

poruka: 1.470
|
čitano: 281.410
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Odakle je sad najjeftinije i najsigurnije naručiti Mi3W iz EU? Vrlo je bitno da ima i EU garanciju.

Mobicityu nije in stock. Što mislite kad bi mogao doći kod njih? Jel bi mi bilo najbolje od tamo odmah naručiti i pričekati da bude in stock?

Powerless, depressed. I try to conceal all the wreckage inside.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Xiaomi MI3W - review

Nebitno ti je to da li je in stock ili nije, mob se ceka od dana kad platis 12-30 dana, nije ono da je rasporadan pa ga vise nece ni nabavljati..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2014 21:13 (majdo).
13 godina
majdo kaže...

Nebitno ti je to da li je in stock ili nije, mob se ceka od dana kad platis 12-30 dana, nije ono da je rasporadan pa ga vise nece ni nabavljati..

Ja cekam 2 mjeseca ? 

13 godina
Rucipe kaže...

Ja cekam 2 mjeseca ? 

Zasto nisi otkazao jos uvijek naruđbu?

Ja sam dobio jedan u međuvremenu za cca 30 dana, i dva frenda su dobila svoje u slicnom roku, jedan je imao problem kao ti, otkazao narudžbu, ponovio i taj drugi naruceni poslan u roku 3 dana..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
15 godina
neaktivan

Bijeli jel tako?

Daj trazi da ti zamjene, ako nece trazi povrat novca pa naruci ispocetka crni

15 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Stigla mi je danas ROCK maska za xiaomi zlatna.. Sve u svemu maska je dosta kvalitetna, sviđa mi se što štiti cijeli mobitel, i ulaze za punjac i slusalice od prašine.. Zamjerka što je malo glomazna, mrvicu tvrda i što se ovaj lim sa straznje strane jako lako ogrebe, već imam 2 crtice na njemu.. Jel ima neka malo manje glomazna tpu, a kvalitetna maska?

EDIT: Malo tražim maske i našao sam ovu za 1,37$.. Evo vam link jer stvarno je jeftino :P

http://www.ebay.com/itm/0-3MM-Ultra-Thin-Matte-TPU-Gel-Silicone-Case-Cover-Skin-For-XiaoMi3-Mi3-M3-Phone-/291239123664?var=&hash=item89760d9e3c&vti=Color%09Black

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2014 13:48 (karlogd).

0 0 hvala 0
13 godina
majdo kaže...
Rucipe kaže...

Ja cekam 2 mjeseca ? 

Zasto nisi otkazao jos uvijek naruđbu?

Ja sam dobio jedan u međuvremenu za cca 30 dana, i dva frenda su dobila svoje u slicnom roku, jedan je imao problem kao ti, otkazao narudžbu, ponovio i taj drugi naruceni poslan u roku 3 dana..

Koje boje ? Sada sam pitao i od*ebali su me trenutno . Kakav je postupak otkazaivanja ? 

13 godina

Bijeli, pa mi oni sami zamjenili za crni, frend sto je imao situaciju kao ti isto prvo bijeli narucio, pa otkazao i zamjenio za crni, ovaj drugi narucio crni.

Za otkazivanje je frend sve rijesio s korisnickom sluzbom, neke sitne detalje i cake nebi znao.. 

13 godina
Xiaomi MI3W - review

A šta znači ako odem na reorder jel netko zna ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Narucit ces iznova, ali se stara nece ponistiti.. 

16 godina
Xiaomi MI3W - review

Jel vama radi streamanje glazbe u playeru? Meni je užasno sporo i nikako da pokrene niti jednu pismu. V6 je rom a čini mi se da je to na V5 radilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
majdo kaže...

Aha . Dobro . Sutra cu je ponistit na live chatu i napravit novu za crni model . Koliko dode postarina bez onog koda ? 

15 godina
neaktivan
RePlaY kaže...

Jel vama radi streamanje glazbe u playeru? Meni je užasno sporo i nikako da pokrene niti jednu pismu. V6 je rom a čini mi se da je to na V5 radilo.

To mislis kad uđeš u music pa online ono? Meni to radi ali mi je samo kineski neki izvođaći? jel mogu ikako stavit da mi budu normalni?

I jel vama kada uđete u teme sve na kineskom?

15 godina
neaktivan
Rucipe kaže...
majdo kaže...

Aha . Dobro . Sutra cu je ponistit na live chatu i napravit novu za crni model . Koliko dode postarina bez onog koda ? 

18.99€ je poštarina.

Powerless, depressed. I try to conceal all the wreckage inside.
16 godina
karlogd kaže...
RePlaY kaže...

To mislis kad uđeš u music pa online ono? Meni to radi ali mi je samo kineski neki izvođaći? jel mogu ikako stavit da mi budu normalni?

I jel vama kada uđete u teme sve na kineskom?

Je, nemoš stavit da ti budu normalni ali možeš u search nać šta te zanima pa onda dodat u svoj popis pa čak i downloadat na mob. Znači tebi radi normalno i možeš slušat onilne? Meni bude buffering i tako stalno stoji.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2014 20:04 (RePlaY).
15 godina
neaktivan

Meni bude bufferin par sec i pocne.. Vjerojatno ti je do interneta.. Probaj preko wifija

A za teme jel znaš?

16 godina
karlogd kaže...

Meni bude bufferin par sec i pocne.. Vjerojatno ti je do interneta.. Probaj preko wifija

A za teme jel znaš?

Ma jesan ali je stalno buffering, nije do interneta.

Teme moš prebacit na engleski tako da očistiš data od aplikacije al opet nakon par ulazaka vrati se na kineski.

15 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Di čistim data od aplikacije?

0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi MI3W - review

meni se konstantno rusi stock browser. crome radi odlicno. imam v5 koliko znam zadnju stable verziju i mob je rootan. zna li tko zasto?

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
karlogd kaže...

Di čistim data od aplikacije?

Otiđeš u postavke, Apps>All>Themes i tamo očistišCahce i Data.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
16 godina
red_bull kaže...

meni se konstantno rusi stock browser. crome radi odlicno. imam v5 koliko znam zadnju stable verziju i mob je rootan. zna li tko zasto?

Ma stavi V6, tamo je stock puno bolji. Ja V5 nakon V6 nemogu ni pogledat, V6 je potpuno stabilan za every day use i ne primjećujem niti jedan veći bug.

Jel samo ja imam problem sa beskrajnim bufferingom online pjesama u playeru na V6, može li još neko probat?

14 godina
RePlaY kaže...
red_bull kaže...

Ma stavi V6, tamo je stock puno bolji. Ja V5 nakon V6 nemogu ni pogledat, V6 je potpuno stabilan za every day use i ne primjećujem niti jedan veći bug.

Jel samo ja imam problem sa beskrajnim bufferingom online pjesama u playeru na V6, može li još neko probat?

Ako vama ne smeta glupi date format bug na V6, koji doduše postoji i na V5 onda ok.

Plus glupe notifikacije i 3 točkice u V6. Baterija je puno lošija na V6. Također stock kamera je smiješna itd.. 

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
16 godina
sudy_freak kaže...

Ako vama ne smeta glupi date format bug na V6, koji doduše postoji i na V5 onda ok.

Plus glupe notifikacije i 3 točkice u V6. Baterija je puno lošija na V6. Također stock kamera je smiješna itd.. 

1. Neznan šta točno misliš na date format bug ali meni je s datumom sve uredu.

2. Meni su notifikacije bolje, a 3 točkice mi ne smetaju.

3. Baterija mi je odlična i zna potrajat do 2 ipo 3 dana uz normalno korištenje, uglavnom punim svako drugi dan ali pri 30-20% baterije (nikad ispod).

4. Nedavno su dodali manual, panoramu i burst mode za kameru, a slike su odlične.

Nedavno su mi došle slušalice Xiaomi Piston 2 i kvaliteta zvuka i izrada su fenomenalni za cijenu. Da puno ne pričan stavit ću link na review i par slika.

http://theheadphonelist.com/headphone_review/xiaomi-piston-2/

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.10.2014 14:03 (RePlaY).
13 godina

"Plus glupe notifikacije i 3 točkice u V6"

za svaku aplikaciju možeš birati da ti pokazuje vrstu notifikacije ili 3 točkice ili možda ne govorimo o istom?

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.10.2014 15:04 (batizg).
13 godina

Ne možeš birati trenutno, u tome i je probem.. Za sadnjim updateo i kad odaberes, svejedno te tri glupe tockice stoje..

15 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Sa 4.10.24 su promijenili točkice u ikone.

Jesu udobne slušalice, kakva je izolacija, kakav je mikrofon i koliko si ih platio?

0 0 hvala 0
13 godina

Eto pa nisam znao..

Kod mene to ne radi recimo, pokazuje s lijeve strane ikonu, a s desne i dalje stoje tockice, ili se zblesa pa ne pokazuje niti jedno dok ga ne resetiram.. 

16 godina
karlogd kaže...

Jesu udobne slušalice, kakva je izolacija, kakav je mikrofon i koliko si ih platio?

Udobne su, dobiju se još 3 silikonska uloška (4 sve skupa). Izolacija nije najbolja jer su otvorenog tipa, imaju mali otvor sa zadnje strane, ako je velika buka oko tebe ćut ćeš je lagano. Mikrofon neznan kakav je jer ga nisan ni proba. Koštale su me 20$ na merimobiles.com.

14 godina
karlogd kaže...

Radio sam clean install 10.24 i nisu radile ikone u statusnoj traci, a da ne pričam o obavijesti da radi Performance način.
Zašto bi mi trebala obavijest za to? Pa ja sam ga uključio, pobogu...
Glupo..

Što se sluški tiče, genijalne su. Koristim ih već mjesecima. Mikrofon supe radi.
Testirano u svim okruženjima. Recimo u tramvaju, sluške ispod majice, osoba s druge strane me čuje super. 

p.s. koliko ti piše grama na kutiji? Ako je 11g, sluške su ti fake.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.10.2014 18:07 (sudy_freak).
16 godina
sudy_freak kaže...

Radio sam clean install 10.24 i nisu radile ikone u statusnoj traci, a da ne pričam o obavijesti da radi Performance način.
Zašto bi mi trebala obavijest za to? Pa ja sam ga uključio, pobogu...
Glupo..

p.s. koliko ti piše grama na kutiji? Ako je 11g, sluške su ti fake.

12g je na kutiji, da su fake primjetija bi sigurno već odavno. Evo meni rade ikone u statusnoj, a notifikacija na performance mode mi dobro dođe jer bi ga zaboravija isključit pa bi bezveze cucla bateriju.

Gledam da uzmem Mi band pa robimarko možeš li dat još malo dojmova nakon par dana korištenja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.10.2014 18:13 (RePlaY).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice