Koji mob odabrati? Ili je boljw cekati za sljedecu godinu i Kupiti SGS 2 kad pojefini?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I'll be back
Kako cu za karticu? Na iPhone ide samo microSim
Izrezi je ili je zamjeni kod svog operatera .
Ako si na t-mobile ili vipu samo odeš do njihovog centra, zatražiš microsim i u 2 minute ti daju microsim sa tvojim starim brojem. U vipu je to besplatno a za t-mobile neznam ali vjerojatno isto badava...
Najednostavnije otic u obližnji centar tvog operatora i neka ti zamjene karticu. Zamjena je besplatna
Koliko iPhone 4 sada košta u slobodnoj prodaji? Ali točno sada ne trebaj mi cjene od 8k kuna od prije godinu dana
Koliko iPhone 4 sada košta u slobodnoj prodaji? Ali točno sada ne trebaj mi cjene od 8k kuna od prije godinu dana
Pa odi na stranice pa pogledaj duh...
Mislim da je u t-mobileu jeftiniji a u vipu i dalje na 8k ovisno o modelu...
U t-mobileu je 4500kn,a VIP i dalje drži nebuloznu cijenu od 8000Kn
U t-mobileu je 4500kn,a VIP i dalje drži nebuloznu cijenu od 8000Kn
Pa za to cu radije SGS 2
Pa za to cu radije SGS 2
Pa i ja bi.
Ionako su realne cijene u oglasnicima samo.
Znači:
Galaxy S -> za ~2k novi
Iphone 4 -> za ~3k novi
Galaxy S II -> za ~4k novi (mada će i njemu brzo past na 3,5k)
Ako imaš gotovinu njuškalo all the way.
Po meni je SGS puno bolji omjer uloženog i dobivenog :/
Jeftiniji je cca 30%.. Nebi ulazio koji je bolji (jer ću pokrenuti flame war), reći ću samo da sam koristio oba. Prvi SGS, pa zatim iP4, u pauzi DHD i sad se vraćam na SGS dok SGS2 ne bude po pristupačnijoj cijeni ;)
Po meni je SGS puno bolji omjer uloženog i dobivenog :/
Jeftiniji je cca 30%.. Nebi ulazio koji je bolji (jer ću pokrenuti flame war), reći ću samo da sam koristio oba. Prvi SGS, pa zatim iP4, u pauzi DHD i sad se vraćam na SGS dok SGS2 ne bude po pristupačnijoj cijeni ;)
Ja sam isto nedavno uzimao pa sam uzeo SGS. Po meni se ne isplati ako imaš sada npr SGS/DHD/Iphone 4 uzimati SGS II. Bolje sačekati SGS III ili nešto.
Ako imaš love sada uzmi SGS II, ako nemaš uzmi SGS.