Kupujem prvi smartphone te se ne mogu odlučiti između 4s i sg sIII. Šta preporučate ? :)
Samsung Galaxy SIII vs Iphone 4s
- poruka: 35
- |
- čitano: 16.173
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Šta preporučate ? :)
SGS III

Mozes kupiti mnoge jeftinije uredaje tipa se arc s,vec ih imas po 1800 kn.
Ako bas hoces samo ova 2 naravno onda se uzima galaxy s3. Ja ga imam nekih 2-3 tjedna i prezadovoljan.
Ne vjerujem ni u kakav overkill, ako je u prilici neka si kupi bolji mobitel!! Odnosno
ako ima novce i namjerava ih potrositi samo na to
Kupio on entry smartphone, ili bilo koji od ova dva, koristiti ce ih jednako na pocetku
(ako nije vrlo zainteresiran i nabrijan ili vec zna puno), osim sto bi sa entry level
Smartphoneom skuzio nakon nekog vremena njegove granice, zato ovo nikako ne spada u los izbor
Za pocetnike je iPhone mozda malcice vise user friendly, no radi se o par sat koristenja
pa ni nije bitno!
Ako ne preferiras neki OS, odnosno svejedno ti bio iOS ili Android, ipak SGSIII
@Stolnik, ovisi i o velicini ruke pojedinca, ne zaboravimo! Oni s vecim rukama sigurno
(bez obzira na druge stvari) vise zele ekran s vecim mobom, i ovaj mogu koristiti
jednom rukom (vjeruj, moj otac moze X One bilo kojim prstom drzeci ga jednom rukom
dodirnuti nesmetano svaki kutak ekrana)
S3 ko iz p.... :D
za prvi smartphone nemreš bolji odabir :)
Nekoć je ovdje bila raspava SGS2 vs iP4s i pobjedio je SGS2 po istim kriterijima kojima će pobjediti i SGS3.
Čemu uopće usporedba kad ovi mobiteli nisu ni za uspoređivat :S
Koda uspoređuješ Polo GTI sa Passatom R32 - dvije različite klase mobitela.
Ja idem sutra uzeti ili iPhone 4s ili Samsung Galaxy S3. Trenutno imam iPhone 3GS ali izgleda da ću malo promijeniti mišljenje pa uzeti S3 :)
Kakva odluka, kako netko moze uzeti uopce 4S pored SGS3??
Jesti vi ljudi vidjeli SGS3, to ne da je mobitel , to je space shuttle, nehumano koliko je dobar uredaj.
Bas nehumano.
I da, nista ne steka, sve je ultra smooth na njemu, aplikacije se otvaraju trenutno, i zbilja, kad dobije Jelly Bean update ne znam sta ce to biti.
Sad je cudo, a onda, ne znam :).
Uglavnom mobitel nema konkurencije. Kad ga jednom primite u ruke sve vam je jasno koliko je to mocan uredaj. Neusporediv s bilo cim drugim!
Nova verzija Androida.
U subotu sam bio u T-mobileu i bio je izlozen SGS3.I plavi i bijeli.Tetak ima Iphone 4S.Imao sam priliku oba mobitela drzati u rukama istodobno.SGS3 je zvijer.Jednostavno je nevjerovatan.Bez razmisljanja uzmi Samsung,po mogucnosti bijeli.
koja boja maske bolje paše uz SG3 bijela ili crna http://www.njuskalo.hr/samsung-oprema/silikonska-torbica-samsung-galaxy-s3-i9300-oglas-5387281
Bijela -> prozirna.
koja boja maske bolje paše uz SG3 bijela ili crna http://www.njuskalo.hr/samsung-oprema/silikonska-torbica-samsung-galaxy-s3-i9300-oglas-5387281
Ove mi izgledaju koda ih je netko doma radio. Svaka je svog oblika i svojih šara bez obzira koliko slično izgledale.
nije baš neka ponuda maski za sg3 :/
Jest da S3 pobrise pod s 4S, no definitivno nije za svakog i treba se okusat u njemu dal ti odgovara po velicini jer to je faking mini tablet :D
Ja sam ga osobno pikirao, no nakon poigravanja s njime zbog velicine me odbio pa je to jako dobro za imat na umu prilikom njegove kupnje :)
Jesti vi ljudi vidjeli SGS3, to ne da je mobitel , to je space shuttle, nehumano koliko je dobar uredaj.
Uglavnom mobitel nema konkurencije. Kad ga jednom primite u ruke sve vam je jasno koliko je to mocan uredaj. Neusporediv s bilo cim drugim!
Meni je čak Motorola Razr bolja od ovog SGSIII, prvenstveno zbog izrade (ovaj SGSIII kad ga čovjek primi stvarno imam dojam da bi ga svaki čas potrgao, dok kad se primi Razr u ruke onda se osjeti čvrstina i krutost kučišta kako je sve lijepo složeno i utegnuto...), istina je da leti kroz aplikacije i sve to tu nema nikakve zamjerke. Nisam ga koristio toliko da bi mogao govoriti išta dalje >SGSIII. Meni osobno smeta onaj home button...i ako budeš uzimao znaj da se na bijelom modelu teško uoče kapacitivne tipke jer su bijele isto kao kučište.
Prednost Iphoneu ide zbog šminke, ako želiš biti uočen u društvu i kad to izvadiš svi znaju što je to...
Novije je u večini slučajeva i bolje, za sada se taj SGS III pokazao dosta dobar.
Meni je čak Motorola Razr bolja od ovog SGSIII, prvenstveno zbog izrade (ovaj SGSIII kad ga čovjek primi stvarno imam dojam da bi ga svaki čas potrgao, dok kad se primi Razr u ruke onda se osjeti čvrstina i krutost kučišta kako je sve lijepo složeno i utegnuto...), istina je da leti kroz aplikacije i sve to tu nema nikakve zamjerke. Nisam ga koristio toliko da bi mogao govoriti išta dalje >SGSIII. Meni osobno smeta onaj home button...i ako budeš uzimao znaj da se na bijelom modelu teško uoče kapacitivne tipke jer su bijele isto kao kučište.
Prednost Iphoneu ide zbog šminke, ako želiš biti uočen u društvu i kad to izvadiš svi znaju što je to...
Novije je u večini slučajeva i bolje, za sada se taj SGS III pokazao dosta dobar.
da?? teško se uoče... hmmm... imam taj mob več 2 tjedna i mogu reči da mi se te 2 tipke uvjek uoče.. uopče nemam problema...
te tipke kolko sam ja shvatio dok sam čačko mobitel nestaju nakon par sekundi,dakle nevidljive su,i kad ih stisneš pojave se i nakon par sekundi nestanu,ali se itekako dobro vide kad se pojave,iako je mobitel bijel..
SGS III moj izbor ;)
te tipke kolko sam ja shvatio dok sam čačko mobitel nestaju nakon par sekundi,dakle nevidljive su,i kad ih stisneš pojave se i nakon par sekundi nestanu,ali se itekako dobro vide kad se pojave,iako je mobitel bijel..
moze se u postavkama namijestit u koliko sekundi oces da se ugase,ili da se uopce ne gase. :D
Nakon par dana upotrebe mogu samo reći da sam prezadovoljan :D ! Velika preporuka :)
Btw. kakvu masku preporucate da uzmem? gel, silikonsku... ?
Treba pricekati iphone 5 da se nebi kajali oni koji sada kupe sgs3
definitivno ce biti bolji od bilo kojeg telefona na trzistu trenutno plus ios 6
Treba pricekati iphone 5 da se nebi kajali oni koji sada kupe sgs3
definitivno ce biti bolji od bilo kojeg telefona na trzistu trenutno plus ios 6
A kaj ce imat bolje?
Jedino 12MP kameru i 2gb rama moze imat.
Galaxy S3 ima quad core, 1GB rama, HD ekran, NFC, 720p prednju kameru i 1080p straznju, kaj ce ti vise (trenutacno)?