Samsung Galaxy SIII vs Iphone 4s

poruka: 35
|
čitano: 16.173
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Kupujem prvi smartphone te se ne mogu odlučiti između 4s i sg sIII. Šta preporučate ? :)

0 0 hvala 1
13 godina
Re: Samsung Galaxy SIII vs Iphone 4s
Zar se tu ima sta mislit? Izbor je ocit, ako ti 4.8 incha nije preveliko, kupuj sgsIII !
13 godina
protjeran
Pitanje je jel imas dovoljno love za sgs3? Ako ne, izbor je jasan :)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Aryx kaže...

Šta preporučate ? :)

SGS III

14 godina
Pa pogledai karakteristike iPhone-a i Samsung-a i odluci sta ti vise koristi/treba, ako ti treba veliki ekran onda SIII bez razmisljanja, ako zelis mob koji nije velik i da mozes s palcem dodirnut svaki dio ekrana bez naprezanja ruke iPhone i tako dalje ima miljun razloga...razmisli ti, a ne da drugi razmisljaju umjesto tebe. To je isto kao da pitas dal da kupis Mercedes il Dodge npr, svaki ima svoje prednosti i mane i onda se odlucis koji ti vise odgovara... pozz
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
3 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Prvo reci za sto bi ga koristio, kako ti je ovo prvi smartphone mozda ce ti ovi mobiteli biti overkill, pogotovo galaxy s 3.

Mozes kupiti mnoge jeftinije uredaje tipa se arc s,vec ih imas po 1800 kn.

Ako bas hoces samo ova 2 naravno onda se uzima galaxy s3. Ja ga imam nekih 2-3 tjedna i prezadovoljan.
16 godina
neaktivan

Ne vjerujem ni u kakav overkill, ako je u prilici neka si kupi bolji mobitel!! Odnosno

ako ima novce i namjerava ih potrositi samo na to

Kupio on entry smartphone, ili bilo koji od ova dva, koristiti ce ih jednako na pocetku

(ako nije vrlo zainteresiran i nabrijan ili vec zna puno), osim sto bi sa entry level

Smartphoneom skuzio nakon nekog vremena njegove granice, zato ovo nikako ne spada u los izbor

Za pocetnike je iPhone mozda malcice vise user friendly, no radi se o par sat koristenja

pa ni nije bitno!

Ako ne preferiras neki OS, odnosno svejedno ti bio iOS ili Android, ipak SGSIII

@Stolnik, ovisi i o velicini ruke pojedinca, ne zaboravimo! Oni s vecim rukama sigurno

(bez obzira na druge stvari) vise zele ekran s vecim mobom, i ovaj mogu koristiti

jednom rukom (vjeruj, moj otac moze X One bilo kojim prstom drzeci ga jednom rukom

dodirnuti nesmetano svaki kutak ekrana)

"Nikad necu protiv toga imat nesto protiv"
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

S3 ko iz p.... :D

za prvi smartphone nemreš bolji odabir :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Puno hvala na savjetima. odlucio se za samsung sIII jer i jedan i drugi dodju 2500kn pa zasto ne onda noviji. Par ljudi mi je reklo da galaxy tj. androidi znaju dosta stekati pri otvaranju aplikacija i opcenito phone browsingu, istina ? thnx ;)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nekoć je ovdje bila raspava SGS2 vs iP4s i pobjedio je SGS2 po istim kriterijima kojima će pobjediti i SGS3.

Čemu uopće usporedba kad ovi mobiteli nisu ni za uspoređivat :S

Koda uspoređuješ Polo GTI sa Passatom R32 - dvije različite klase mobitela.

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja idem sutra uzeti ili iPhone 4s ili Samsung Galaxy S3. Trenutno imam iPhone 3GS ali izgleda da ću malo promijeniti mišljenje pa uzeti S3 :)

***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 18:24 (dooma).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kakva odluka, kako netko moze uzeti uopce 4S pored SGS3??

Jesti vi ljudi vidjeli SGS3, to ne da je mobitel , to je space shuttle, nehumano koliko je dobar uredaj.

Bas nehumano.

I da, nista ne steka, sve je ultra smooth na njemu, aplikacije se otvaraju trenutno, i zbilja, kad dobije Jelly Bean update ne znam sta ce to biti.

Sad je cudo, a onda, ne znam :).

Uglavnom mobitel nema konkurencije. Kad ga jednom primite u ruke sve vam je jasno koliko je to mocan uredaj. Neusporediv s bilo cim drugim!

Moj PC  
12 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
@BMK može pojašnjenje, šta je taj Jelly Beam?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nova verzija Androida.

4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

U subotu sam bio u T-mobileu i bio je izlozen SGS3.I plavi i bijeli.Tetak ima Iphone 4S.Imao sam priliku oba mobitela drzati u rukama istodobno.SGS3 je zvijer.Jednostavno je nevjerovatan.Bez razmisljanja uzmi Samsung,po mogucnosti bijeli.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2012 18:03 (coso9288).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bijela -> prozirna.

13 godina
neaktivan
dooma kaže...

Ove mi izgledaju koda ih je netko doma radio. Svaka je svog oblika i svojih šara bez obzira koliko slično izgledale.

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
16 godina
neaktivan

nije baš neka ponuda maski za sg3 :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jest da S3 pobrise pod s 4S, no definitivno nije za svakog i treba se okusat u njemu dal ti odgovara po velicini jer to je faking mini tablet :D 

Ja sam ga osobno pikirao, no nakon poigravanja s njime zbog velicine me odbio pa je to jako dobro za imat na umu prilikom njegove kupnje :)

WHY SO SERIOUS ??

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
BMK kaže...

Jesti vi ljudi vidjeli SGS3, to ne da je mobitel , to je space shuttle, nehumano koliko je dobar uredaj.

Uglavnom mobitel nema konkurencije. Kad ga jednom primite u ruke sve vam je jasno koliko je to mocan uredaj. Neusporediv s bilo cim drugim!

Meni je čak Motorola Razr bolja od ovog SGSIII, prvenstveno zbog izrade (ovaj SGSIII kad ga čovjek primi stvarno imam dojam da bi ga svaki čas potrgao, dok kad se primi Razr u ruke onda se osjeti čvrstina i krutost kučišta kako je sve lijepo složeno i utegnuto...), istina je da leti kroz aplikacije i sve to tu nema nikakve zamjerke. Nisam ga koristio toliko da bi mogao govoriti išta dalje >SGSIII. Meni osobno smeta onaj home button...i ako budeš uzimao znaj da se na bijelom modelu teško uoče kapacitivne tipke jer su bijele isto kao kučište.

Prednost Iphoneu ide zbog šminke, ako želiš biti uočen u društvu i kad to izvadiš svi znaju što je to...{#}

Novije je u večini slučajeva i bolje, za sada se taj SGS III pokazao dosta dobar.

el presidente http://www.speedtest.net/result/1631331270.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 14:05 (hsatUSA).
16 godina
neaktivan
lagano se naviknuti, presao sam sa k800i na iPhone 3GS i u tjedan dana sve išlo podmazano :D A sad SG3, nije teško :))
15 godina
neaktivan
hsatUSA kaže...
BMK kaže...

Meni je čak Motorola Razr bolja od ovog SGSIII, prvenstveno zbog izrade (ovaj SGSIII kad ga čovjek primi stvarno imam dojam da bi ga svaki čas potrgao, dok kad se primi Razr u ruke onda se osjeti čvrstina i krutost kučišta kako je sve lijepo složeno i utegnuto...), istina je da leti kroz aplikacije i sve to tu nema nikakve zamjerke. Nisam ga koristio toliko da bi mogao govoriti išta dalje >SGSIII. Meni osobno smeta onaj home button...i ako budeš uzimao znaj da se na bijelom modelu teško uoče kapacitivne tipke jer su bijele isto kao kučište.

Prednost Iphoneu ide zbog šminke, ako želiš biti uočen u društvu i kad to izvadiš svi znaju što je to...{#}

Novije je u večini slučajeva i bolje, za sada se taj SGS III pokazao dosta dobar.

da?? teško se uoče... hmmm... imam taj mob več 2 tjedna i mogu reči da mi se te 2 tipke uvjek uoče.. uopče nemam problema...

15 godina
neaktivan

te tipke kolko sam ja shvatio dok sam čačko mobitel nestaju nakon par sekundi,dakle nevidljive su,i kad ih stisneš pojave se i nakon par sekundi nestanu,ali se itekako dobro vide kad se pojave,iako je mobitel bijel..

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

SGS III moj izbor ;)

Posjetite www.isz.internationalschool.ba
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...

te tipke kolko sam ja shvatio dok sam čačko mobitel nestaju nakon par sekundi,dakle nevidljive su,i kad ih stisneš pojave se i nakon par sekundi nestanu,ali se itekako dobro vide kad se pojave,iako je mobitel bijel..

moze se u postavkama namijestit u koliko sekundi oces da se ugase,ili da se uopce ne gase. :D

15 godina
neaktivan

Nakon par dana upotrebe mogu samo reći da sam prezadovoljan :D ! Velika preporuka :)

Btw. kakvu masku preporucate da uzmem? gel, silikonsku... ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ja sebi uzimam silikonsku, preporučam i tebi :D
13 godina

Treba pricekati iphone 5 da se nebi kajali oni koji sada kupe sgs3

definitivno ce biti bolji od bilo kojeg telefona na trzistu trenutno plus ios 6

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
brkan83 kaže...

Treba pricekati iphone 5 da se nebi kajali oni koji sada kupe sgs3

definitivno ce biti bolji od bilo kojeg telefona na trzistu trenutno plus ios 6

A kaj ce imat bolje?

Jedino 12MP kameru i 2gb rama moze imat.

Galaxy S3 ima quad core, 1GB rama, HD ekran, NFC, 720p prednju kameru i 1080p straznju, kaj ce ti vise (trenutacno)?

4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice