I ja sam u istoj dilemu kao i ti posto cu uskoro produzivat pretplati.
U t.centru na cvjetnom sam probao SGS2. Ekran je odlican, crna je crna a boje su mozda malo preizražene. Sam uređaj je brz i sve je odmah otvarao. Jako je lagan i nemas osjecaj da ga drzis u ruci.
U VIP-u u Arena centru sam isprobao Sensation. Ekran je dobar, osjeti se razlika u rezoluciji, slova su ostrija. Kutovi gledanja nisu niti blizu SGS2, cim zakrenes za 45st zuta i bijela se vise ne razlikuju.
Ali mi je Sense tako puno ljepsi i nekako ugodniji za koristenje od touchwiz-a. HTC je i ugodniji za drzanje u ruci zbog zakrivljenog kucista, iako je tezi od SGS2.
Ovako ja to sebi kazem, ako ce u trenutku kad cu ja kupovat Sensation biti malo jeftiniji od SGS2 kupit cu njega da se mogu sam sebi opravdat da sam ga kupio jer je jeftiniji a samo malo opcenito losiji. ako ce cijena biti ista kupit cu SGS2.
Ali najradije bi Sensation jer Sense tako dobar, bez obzira na bolji hardware od SGS2.
Valjda nisam napisao nikakvu glupost.
Najbolje bi ti bilo da odes u ducane i probas svakog od njih i zatim se odlucis. Ja znam da cu do tada posjetit svaki od tih centara jos barem 2 puta prije konacne odulke.