Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 464.290
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Samsung Galaxy Note II!

Kolege drage, evo čitam na sammobileu, kitkat za Francusku pušten. Počelo je {#}

jaska jaska jaskaja
Moj PC  
4 0 hvala 2
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Odlične vijesti {#}

0 0 hvala 0
16 godina
Samsung Galaxy Note II!

bok decki,

koristi tko cm?

Probao sam prije 5 mjeseci medjutim bio je krcat bugova...dali je sada bolja situacija?

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Samsung Galaxy Note II!
Huurux kaže...

bok decki,

koristi tko cm?

Probao sam prije 5 mjeseci medjutim bio je krcat bugova...dali je sada bolja situacija?

hvala

Ne znam da ti pravo kažem, s time da je gubitak s-pena deal breaker za mene.

jaska jaska jaskaja
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Samsung rolling out Android 4.4 KitKat update for Galaxy Note II http://www.sammobile.com/2014/04/25/samsung-rolling-out-android-4-4-kitkat-update-for-galaxy-note-ii/

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Dakle jos mjesec dva dok dode u ovu nasu drzavu.

Jel ga tko flashao odinom da podjeli koje su novosti na kitkat u odnosu na 4.3?

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
16 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ubacio sam 4.4.2 u svoj n7100 preko odina. Ne vidim neke velike promjene, sočelne je ostalo gotovo identično. 

Naišao sam i na par bugova , es filee explorer nemože da radi sa sd karticom, ali stock explorer radi bez problema. 

U opciji lock s crean ne radi unlock efekt. 

Od novih stvari sam primjetio neka poboljšanja vezana uz opciju location. 

Čini me se da aparat radi malo brže i glatkije. 

Što se tičs same instalacije, prošla je bez ikakvih probema, sve su prethodne aplikacije i postavka prenesene na novi os. 

Edit: Da bi flash player proradio potfebno je skinuti modificranu verziju flash playera, koja podržava 4.4. 

A od stock izgleda androida 4.4.2 nema ništa, ja uskoro prelazim na neki custom rom. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 13:29 (zzz).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Samo neka dodje sto prijee! :D 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

E sad mi jos treba root bez diranja knox-a{#}

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Nekuzim, kitkat nema velikih promjena?? 

Ikone od aplikacija, promjene u izgledu aplikacija? Nista?

Moj i ovako dovoljno brzo radi na 4.3. 

I Don't Give A Damn

2 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Upravo sam skinuo ODIN3 3.09 verziju, i sada sam zapeo da ju postavim na ekran laptopa u funkcionalnost, može mali help tutorial {#} ?!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ja sam odustao nakon pola sata i vratio se na 3.07

Instalirao sam Dr. Ketan 4.4.2 Rom, prvi dojmovi kažu da sve radi, vidjet ćemo nakon par dana uporabe.

0 0 hvala 0
14 godina
Dardevil kaže...

Ja sam odustao nakon pola sata i vratio se na 3.07

Instalirao sam Dr. Ketan 4.4.2 Rom, prvi dojmovi kažu da sve radi, vidjet ćemo nakon par dana uporabe.

Upravo sam malo progruntao po tom 3 3.09 i "skužio" da je to za i9505 verzije, što naš nije {#}

ATJ Lučko
11 godina
neaktivan

Još nema dodatak app sa note 3,mislim na multiwindow,i ostalo sa s penom?Mislim na dr.ketan kit kat rom?

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.5.2014 17:26 (greda).
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Nema još. Probati ću JellyKat ROM, pratim temu, brzo će najnovija verzija. Uz Note3 dodatke Rom ima i dodatke od S5.

0 0 hvala 0
17 godina

Nema to veze. Ja normalno koristim Odin v3.09 na Note2.

Support SCS Software: http://blog.scssoft.com
11 godina
neaktivan

Ja sam na Phoenixu 4.3 još uvijek,čekam novu verziju kit kat,mislim da će uskoro i vjerojatno sa note 3 packom.

17 godina
Samsung Galaxy Note II!

S obzirom da se ne zna kad će najnovija verzija, a i ova zadnja je isto 4.4.2, flashao sam sinoć JellyKat v5. Zasad sve radi, nisam naišao na niti jedan bug, pa ću pravi review napraviti na 2-3 dana, kad se uvjerim da sve radi. Uz sve dodatke koje dolaze sa 4.4.2 (recimo nema više GPS, sad je Location sa dodatnim opcijama za lociranje) tu su dodaci od Note3 (AirCommand recimo itd.) te hrpa stvari od S5 koja radi i na našem Note2 (e tu sad stvarno ima puno toga, izdvojit ću Ultra Power Saving Mode, Touchwiz na kojem se mogu mijenjati transition efekti...). Dosta toga je općenito drugačije pa ne znam da li je baš od 4.4.2 ili dodataka, pa će mi trebati dan-dva da se priviknem. Evo zasad par fotki, čisto da vidite izgled.

1 0 hvala 1
16 godina
Samsung Galaxy Note II!

ako nekoga interesira...

wifi punjenje za note 2... i ostale galaxy uređaje...

MuWu
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dardevil kaže...

S obzirom da se ne zna kad će najnovija verzija, a i ova zadnja je isto 4.4.2, flashao sam sinoć JellyKat v5. Zasad sve radi, nisam naišao na niti jedan bug, pa ću pravi review napraviti na 2-3 dana, kad se uvjerim da sve radi. Uz sve dodatke koje dolaze sa 4.4.2 (recimo nema više GPS, sad je Location sa dodatnim opcijama za lociranje) tu su dodaci od Note3 (AirCommand recimo itd.) te hrpa stvari od S5 koja radi i na našem Note2 (e tu sad stvarno ima puno toga, izdvojit ću Ultra Power Saving Mode, Touchwiz na kojem se mogu mijenjati transition efekti...). Dosta toga je općenito drugačije pa ne znam da li je baš od 4.4.2 ili dodataka, pa će mi trebati dan-dva da se priviknem. Evo zasad par fotki, čisto da vidite izgled.

Imao sam dosta problema  prilikom  instalacije ovog roma, prije sam probao Phoenix i Ditto Note. Nakon  početne instalacije nisam mogao ući  u recovery (twrp) pa sam morao flashati CWM preko Odina i onda opet rom.  Zapeo je na boot petlji. 

Sve u svemu ovaj mix mi se jako sviđa i stabilno radi. DN rom mi je cicao bateriju dosta. 

I kak isključiti  prokleti  shutter sound na kameri? Probao sam sve žive  aplikacije i ništa  ne radi... 

12 godina
tkalcho kaže...
Dardevil kaže...

Imao sam dosta problema  prilikom  instalacije ovog roma, prije sam probao Phoenix i Ditto Note. Nakon  početne instalacije nisam mogao ući  u recovery (twrp) pa sam morao flashati CWM preko Odina i onda opet rom.  Zapeo je na boot petlji. 

Sve u svemu ovaj mix mi se jako sviđa i stabilno radi. DN rom mi je cicao bateriju dosta. 

I kak isključiti  prokleti  shutter sound na kameri? Probao sam sve žive  aplikacije i ništa  ne radi... 

Kako si rješio boot petlju?

jaska jaska jaskaja
17 godina
tkalcho kaže...

Sa Romom si dobio Wanam Xposed aplikaciju, tamo odeš u postavke Sound i odabereš. Što se tiče boot petlje, nisam imao problema.

Ali baš zato napiši što si uradio, ako netko flasha Rom i naiđe na problem.

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Staviš ga u download mode i preko odina flash ili stock image ili drugi recovery. Imao sam taj problem jednom na Nexusu, sve dok ide ili u recovery ili u download mode nije problem.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Cure i dečki, evo jedan moj prijedlog za aplikaciju dana, provjereno radi na Note 2 {#} !!!!

LINK; https://play.google.com/store/apps/details?id=tecnology.angs.knockr

ATJ Lučko
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Nakon 2 dana korištenja JellyKat se doma vrlo stabilno. Jedini problem je bio nakon uključivanja extreme  power moda, nemogućnost sinkronizacije gmail-a.  Morao sam resetirati  mob na tvorničke  postavke.  

Kupio sam ga 2012. i već mi je dosadio tako da tražim dostojnu zamjenu a da nije Note 3. Razmišljam  o F7a,LG G pro 2 i Lumiji 1520. Što vi kažete, ima li dostojne zamjene za Note 2? S pen uopće  ne koristim  tako da nije deal breaker. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2014 15:53 (tkalcho).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Pozdrav,

Zanima me dali je tko radio dualboot ? stavio bi linux i android,gledao sam malo po netu (youtube,xda.itd) al me zanima osobno iskustvo jel je tko radio  i jel funkcioniralo sve više manje ok? 

Nemam potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
askip kaže...

Pozdrav,

Zanima me dali je tko radio dualboot ? stavio bi linux i android,gledao sam malo po netu (youtube,xda.itd) al me zanima osobno iskustvo jel je tko radio  i jel funkcioniralo sve više manje ok? 

Nisam nikad. Ako ti pođe za rukom instalacija postaj malo screenshotova.

jaska jaska jaskaja
11 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Pozz svima

S obzirom da je 4.4 gotovo identičan 4.3 odlučio sam staviti neki custom rom.

Čini mi se kao najbolji izbor DN3 odnosno Ditto Note 3.

E sada, njihov tutorial je toliko loš da sam odustao, pa bi molio nekog može li mi ukratko reću kako i kojim alatom rootat mob i koji recovery staviti a da je sve up to date za taj rom??

Naravno trenutno sam na službenom 4.3

Također da li ima načina da se na kraju unrota mob i makne onaj binery count ako se nakon nekog vremena odlučim vratiti na stock rom i da mi i dalje vrijedi garancija?

0 0 hvala 0
17 godina

Evo video tut po kojem sam i ja instalirao taj ROM: 

u njemu ti je sve objašnjeno.

a za binary count služi ova aplikacija : http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/orig-development/2013-10-04-triangleaway-v3-10-t1494114

ali moraš imat rootan uređaj (što i je ako imaš instaliran DN3)

Bok, ja sam sharyn
11 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Taj video mi ne pomaze bas nista. Stavit rom je najmanji problem. Ono sto meni treba je tutorial za root i custom recovery...tj zadnje najbolje verzije...jer i za root ima tonu aplikacija i ima gro recoverija

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice