Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 464.269
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Pozdrav!

Ja sam ponosna vlasnica Note 2 i trebam pomoc. Baterija mi je jako brzo prazni. Nravno da mi Note produzetak ruke, al nije da po cijele dane tiokam po njemu. Ukljucila sam stednju baterije, svjetlinu zaslona smanjila al nekad ju istrosi za pola dana. Jel trebam nekaj posebno napravit? Ja sam tutlek za informatiku pa molim da mi zdravoseljaci objasnite. 

Tnx

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note II!
mgkbreez kaže...

Pozdrav!

Ja sam ponosna vlasnica Note 2 i trebam pomoc. Baterija mi je jako brzo prazni. Nravno da mi Note produzetak ruke, al nije da po cijele dane tiokam po njemu. Ukljucila sam stednju baterije, svjetlinu zaslona smanjila al nekad ju istrosi za pola dana. Jel trebam nekaj posebno napravit? Ja sam tutlek za informatiku pa molim da mi zdravoseljaci objasnite. 

Tnx

probaj sa google play skinut battery doctor, dosta dobar štediša baterije a besplatan

GPS jede full bateriju, pogledaj u postavkama šta najviše pije bateriju...ideš na postavke - više - baterija (ovo je način kako vidiš šta pije najviše bateriju ako tvoj note 2 ima android 4.3)

11 godina
neaktivan

Stavila sam batt. Doc. Naravno nepotrebni FB ga sauga najvise. Imam 4.3. Ivaj zadnji. Gps mi je iskljucen. Evo, danasnje koliko radi i koliko je ostalo. Vec sam zabrinuta da nekaj ne valja. Mozda ga krivo punim? Pa nekad ga ugasenog punim, a nekad kad je ovak ko sad. 

17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ajde budi ljubazna pa ga napuni još jednom, i kad dođe opet ovako na 10% baterije opet daj statistiku potrošnje baterije kao i u prethodnom postu, ali klikni i na "zaslon", da vidimo koliko dugo je radio. Mora barem 5 sati cca izgurat.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Evo to je od maloprije s tim da se punio kompletno i bez prekida. Nemrem stavit kad bu 10%, jer nebum u mogucnosti. Pise da ce izdrzat jos 9h al nece jer ce za 2h bit ispod 35% i nek nekaj ceprkam po njemu gotov je sve zajedno za 4h. Kaj je to tak normalno? Ja ga imam 5mj. Jos je pod garancijom. Pogasila sam sve, deinstalirala sve kaj sauga bateriju i imam feeling da svaki dan sve krace i krace drzi. Bacila bi ga u zid da ga tolko ne obozavam!

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2014 13:14 (mgkbreez).
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ja koliko vidim ti imaš potrošeno pola baterije uz 2.5 sata rada zaslona. To je možda dlaku previše, ali sasvim u granicama.

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

3h kasnije se ispraznio skroz.ne znam, nekak mi je to postalo prebrzo praznjenje, a radio je 13h i 48 min. Do prije mjesec i pol izdrzao je dan i pol skoro i puno vise sam ga koristila. Ali ako velis da je to u granicama normale, vjerujem ti. Hvala na pomoci u svakom slucaju.

17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Pa ne znam koliko puno fejsaš, ali 50% baterije i 2.5 sata displaya je nekakva normalna potrošnja. Možeš provjeriti još u postavkama Google Mapsa, maknuti kvačicu sa "Location Access", to nekima zna izvući dosta baterije. Možda se netko od kolega sjeti još nečeg.

1 0 hvala 0
16 godina
Samsung Galaxy Note II!

Uključi power saving ,i stavi brightness na automatic.

Meni je na 4.1 baterija držalo duže nego  sad na 4.3 .,pa razmisli nožda o povratku na 4.1.

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Bravo! Jucer sam slucajno pronasla u postavkama da mi automatski lokaciju povlaci na accuwether i makla sam to i eto danas je odlicno. Pogledala sam 45min seriju na njemu i sad je tek na 50%. Nadam se da je to bilo to. Jucer nakon 7h je bio na 49% danas nakon 16h. Sto se tice starije verzije,da i ja sam skuzila da je duze trajala bat. Al kaj mislis da ja znam kak to vratit. Pratit cu nekoliko dana kak ide pa cu onda vidjet za vracanje na 4.1. Al hvala vam puno na pomoci. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

ekipo pomoć nakon instalacije 4.3 androida sim kartica se nece registrirati na mreži, a ak instaliram kernel i modem patch gubim wifi, tj. ne mogu ga upaliti. probao sam sve moguće softwere i bootloadere patcheve ali nis

0 0 hvala 0
16 godina
De2 kaže...

ekipo pomoć nakon instalacije 4.3 androida sim kartica se nece registrirati na mreži, a ak instaliram kernel i modem patch gubim wifi, tj. ne mogu ga upaliti. probao sam sve moguće softwere i bootloadere patcheve ali nis

ako si napravio  EFS backup vrati se na prethodni OS i restoreaj taj EFS putem raznih alata, jeda od njih je od dr ketana.... ovaj...

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.3.2014 20:57 (MujagaWudakhi).
16 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

nazalost nisam

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Službeni ROM ili nekakav custom?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Tema malo zaspala.

Jel ima novosti kada ce krenuti 4.4 za note2?

Onaj sammobile je azuran ko moja zena xD od kako je novi dizajn dignut.

I Don't Give A Damn

2 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Zasad nigdje nema ni slova o mogućem datumu.

1 0 hvala 0
15 godina
Samsung Galaxy Note II!

Čitam na Drippleru da je po najnovijem ipak moguće krajem ovog i početkom sljedećeg mjeseca.  Ako bude tako, onda će kod nas oko pola šestog. ..

Zadar živi vječno!
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 21:55 (zeko73).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

U utorak kod mene dolazi Note , i jedva cekam Kitkat jer meni je odlican,gledao sam na ytu i stvarno je fenomenalan.. 

Prodaja kineskih ANDROID mobitela | KONTAKT :https://www.facebook.com/el.dd10 ;

2 1 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Jel postoji neka kvalitetna rezervna baterija većeg kapaciteta od 3100 mAh, a da stane u postojeće kuciste od mobitela ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
zeko73 kaže...

Čitam na Drippleru da je po najnovijem ipak moguće krajem ovog i početkom sljedećeg mjeseca.  Ako bude tako, onda će kod nas oko pola šestog. ..

Ne znam baš. Zadnji put je trebalo oko 45 dana da dođe u hrvatsku nakon Indije gdje je 4.3 prvotno pušten. Nekako računam da prije sprnja nema šanse.

jaska jaska jaskaja
12 godina
nanek kaže...

Jel postoji neka kvalitetna rezervna baterija većeg kapaciteta od 3100 mAh, a da stane u postojeće kuciste od mobitela ?

Čisto sumnjam.

jaska jaska jaskaja
11 godina
neaktivan
nanek kaže...

Kupi jos jednu originalnu pa mjenjaj. Najsigurnije je.

I Don't Give A Damn
12 godina
Samsung Galaxy Note II!

Evo da malo pokušam oživiti temu a i zanima me vaše mišljenje. 

Kakav vam se danas čini vaš note2 naspram novih flagshipova? 

Meni osobno se čini da se i dan danas dobro nosi s vremenom. Još uvijek je brz, ekran iako je samo 720p je meni i više nego dovoljno oštar, baterija i dalje bolja od ogromne većine. S pen je i dalje ekskluziva (ako ne računamo note3). Vanjski izgled mi je malo dosadio al planiram promijeniti case da malo začinim look. 

Jel mislite ostati vjerni note seriji ili mijenjate kolosijek? 

jaska jaska jaskaja
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Nevjerojatna slučajnost, baš sam nedavno s ekipom raspravljao o tome.

Uglavnom, svake 2 godine na isteku pretplate odaberem novi telefon, a ovaj stari prodam minimalno po cijeni novog. Ali s obzirom na to da me Note vjerno služi, da je hardverski sasvim dovoljan za moje potrebe plus što mu je autonomija fenomenalna, kontam si ga ostaviti i dalje. A pretplatu eventualno produžiti ako se nađe kakav zgodan tablet za malo novaca.

2 0 hvala 0
16 godina

apsolutno se slazem u vezi note-a...

bilo je vremena kada sam ga htio prodati radi neke prilike ali mislim da nema smisla obzirom kako me služi, a i druge očito! :)

samo meni kad istekne pretplata, odmah na bonove... odmaaah !

MuWu
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Meni je ovo najbolji i najdraži mobitel koji sam ikada imao. Inače mijenjam mobitele svaka 2 mjeseca, ali ovaj mi je jednostavno ušao u srce i imam ga već nekih 8 mjeseci. Nekada mi zna dosaditi dizajn i software, ali to se lako riješi. Stavim novu maskicu ili back cover, flashnem neki novi custom rom i to je to. Planirao sam kupiti Galaxy S5 na ljeto, ali kada sam ga isprobao na par minuta, odmah sam odustao. Jednostavno me ništa nije privuklo. Istina, ima puno svjetliji ekran, vodootporan, svakve điđ miđe, ali jednostavno mi Zamzungovi mobiteli više nemaju ono nešto. . Također mislim da ću preći na bonove, uzet OnePlus one za 270 eura i to je to. Naravno, Note 2 neću prodati {#}

Kurtoni Kurtoni
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
nanek kaže...

Meni je ovo najbolji i najdraži mobitel koji sam ikada imao. Inače mijenjam mobitele svaka 2 mjeseca, ali ovaj mi je jednostavno ušao u srce i imam ga već nekih 8 mjeseci. Nekada mi zna dosaditi dizajn i software, ali to se lako riješi. Stavim novu maskicu ili back cover, flashnem neki novi custom rom i to je to. Planirao sam kupiti Galaxy S5 na ljeto, ali kada sam ga isprobao na par minuta, odmah sam odustao. Jednostavno me ništa nije privuklo. Istina, ima puno svjetliji ekran, vodootporan, svakve điđ miđe, ali jednostavno mi Zamzungovi mobiteli više nemaju ono nešto. . Također mislim da ću preći na bonove, uzet OnePlus one za 270 eura i to je to. Naravno, Note 2 neću prodati {#}

Di ima kupit case imitacija karbona ko ovaj na slici iznad? Ovaj moj prozirni je totalno požutio. (Ispravak-vidim da je cover a ne case)

jaska jaska jaskaja
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 14:43 (KRISTIJANJE).
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Mozemo pricati sta ocemo,Note je odlican telefon jos i danas,bolje cu imat njega nego s4/5 definitivno.Neki dan sam bio u T-mobileu i gledao malo da uzmem nesto,ali definitivno samo rekao ne,ovo se ne mjenja jos dosta vremena,osim ako uleti netko sa dobrom ponudom. 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
14 godina
KRISTIJANJE kaže...
nanek kaže...#mce_temp_url#

Di ima kupit case imitacija karbona ko ovaj na slici iznad? Ovaj moj prozirni je totalno požutio. (Ispravak-vidim da je cover a ne case)

Super je cover. Bolje mob sjeda u ruku i bolji je grip. Cijena je 6.99 $, ali ja sam ga piknuo na aukciji za 3$. Evo link KLIK

12 godina
nanek kaže...
KRISTIJANJE kaže...
nanek kaže...#mce_temp_url#

Super je cover. Bolje mob sjeda u ruku i bolji je grip. Cijena je 6.99 $, ali ja sam ga piknuo na aukciji za 3$. Evo link KLIK

Thanks, mislim da ću odmah par komada naručiti. Super izgledaju.

jaska jaska jaskaja
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice