To se i meni događalo nakon updatea na Loli sve dok nisam očistio system cache i napravio factory reset.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo slika
neznam kaj su zmrdali,ali nemogu dobit preko 43k u antutu, sa kit katom sam uspio 50.3k
ak moze netko nek odvrti da znam dal imam problem s telefonom il je stvar u software-u
Meni je isto tako, to je zbog toga je se GPU ne koristi u cijelosti u testu, tj. radi na 166 do 250 Mhz a moralo bi do 700. Jedino sam uspio to da popravim tako što sam mob stavio da miruje malo, jer se pregrije i onda se GPU downclocka. Počisti sve aplikacije iz memorije, restartaj mob i onda pokreni test. Tako sam ja, poslije sam dobio oko 52000 do 53500 max. Bodovi ce ti skoro pa stalno biti mali ako ćeš test ić radit poslje dok mob dugo koristiš jer se grije. Sad neznam ako je to bug ili tako mora biti, mozda to riješe s sljedecim FW update-om... :D I da, preporučljivo je prije upgrade na Lolly napraviti factory reset jer ipak je to veliki upgrade i ako imas tonu aplikacija i svega instaliranog moze biti bugova. Ja sam napravio factory reset da budem siguran da sve bude ok. ;D
Evo slike FW-a kojeg sam ja stavil koji je Poljski, kolko vidim sve je isto kak tvoj ;D znači ne moram raditi reset, a evo i Antutu slika, jedna je kad je uređaj hladan a jedna kad se malo duže koristi...
Također kod mene na vipu se skida update, vidio sam tu na forumu da je došlo, pa skidam. Jer očito ne čekira kod mene nešto često taj update.
Uglavnom, nadam se da neće biti problema kod mene, jer mi se baš ne radi reset svega. Nemam se baš vremena igrati s time.
sad sam radio wipe cache i factory reset,opet namjestio mob. sad ga pustam da se ohladi pa cu napraviti antutu
ja sam ugasio automatsko čekiranje updatea,al sam ga rucno pikao 3 put dnevno jer sam znao da bi trebao svaki dan stic kad sam vidio da su zemlje u okruzenju dobile
izgleda mi dosta fluidnije lolipop ovako na prvu, bugove nisam vidio, nadam se da ce i baterija biti nesto bolja,bar 10%
Meni nakon update-a, Antutu ne ide preko 38.000!
Napravio sam wipe cash, očito ga nešto usporava.
Sam mobitel radi fluidno i bez greške, bolje nego na kit kat-u. jedino benchamrkovi daju puno lošije brojke!
Evo uspio sam ga skinuti i instalirati, znači nikakvih problema nisam imao. Sve se lijepo odradilo. Ali mobitel se jako dobro zagrijao. Senzor mi kaže da je baterija na 38° ali kod kamere je dobro vruć, znači nikad nije bio ovoliko zagrijan.
Valjda se dobro napregnuo. Još mi se neke stvari updataju, pa onda malo čačkanje, u startu sve lijepše izgleda, notification centar pogotovo.
I normalno vip mi je uvaljao nekih svojih sranja aplikacija, pa to se nadam da ću moći sad pobrisati sve.
Da jako puno ljudi ima problema sa benchmark testovima i zagrijavanjem uređaja, mozda je to neki softverski problem koji će se riješit s nekim od update-ova. Probajte napraviti onu metodu koju sam napisao na postu gore pa zatim napraviti test, mislim da bi morali dobiti preko 50 000 bodova bar prvi puta al ako se test ide radit odmah nakon prvog testa bodovi padnu drastično....
evo ja sam odradio wipe cachea i factory reset, nanovo sve namjestio mob po svom ukusu.
nahladno sam dobio 48500. losije od kit kata gdje sam dobio oko 50300 u najboljem slucaju,al dobro sad se vidi da je problem softwarski i ne zamara me to dok god mi mobitel radi bolje nego prije...
i tako ne igram igre na mobitelu
Evo ga i SEE unbranded(South East Europe)
Model SM-N910C
Model name GALAXY Note 4
Country South East Europe
Version Android 5.0.1
Changelist 4456638
Build date Fri, 13 Mar 2015 06:46:53 +0000
Product code SEE
PDA N910CXXU1BOC3
CSC N910COXX1BOC1 http://www.sammobile.com/firmwares/d...COXX1BOC1_SEE/
Kakav je? Pretpostavljam da je manje bloatan
ga mogu staviti preko odina bez da si ugrozavam jamstvo ?
Naravno da možeš i nećeš izgubiti jamstvo pošto je to Samsungov official update. Ja sam u subotu stavil Poljski FW i zadovoljan sam: http://www.sammobile.com/firmwares/download/44396/N910CXXU1BOC3_N910COXA1BOC3_XEO/
Nema niti jedan jedini predinstaliran app, sve je ko Samsung official ROM. Preporučam Poljski FW jer oni uvijek dobiju najnoviji update među prvima ako ne i prvi i nema bloat app. Ako vas nešto zanima mogu staviti screenshot slike.
Ja sam sinoć odradio update, moj je slovenska verzija, nisam radio factory reset, Antutu daje oko 48500, sve radi fluidno i dalje kao i prije (Nova Launcher), bloatware mreže sam poskidao, jedino me malo žalosti što više nema pedometra na lock screenu.
Kako nemaš pedometar na lock screenu? Ja imam, al moraš poslje update-a opet otvoriti aplikaciju S health da se napravi acc i konfigurira aplikacija. Polje toga bi ti moralo biti na lock screenu. ;D
Mene taj pedometar zivcira.
dosta je neprecizan, ja sam ga bio maknuo na kit katu(kolko se moze),al se uvijek javlja u ponoc i kod svakog restarta kao dal ga hocu upaliti..iritantno
jel taj poljski bolji od ovog SSE? to pitanje ide vise spajdera posto je on stavio SSE pa ce moci reci iz prve ruke.
neznam dal je ovaj 2. poljski isti ko i ovi nasi prvi ?
Taj Poljski je isti build kao i taj SEE, oba dva su (PDA N910CXXU1BOC3) tako da nema razlike. Jedina razlika je u CSC-u (Poljski je BOC3 a ovaj je BOC1) a to svaka mreža stavi svoje da se zna čije je i nekoje zemlje stave svoje applikacije, slike, zvukove itd al kod tog Poljskog update-a nema toga, sve je kao i taj SEE update
onda cu staviti SSE posto sam ga vec skinu,a isti je ko i poljski,da ne skidam opet 1.7 GB
srecom pa imam kaj raditi dok se skida (Mario Kart 8)
preko noci mi je malo baterija iscurila(oko 5%),dok je na kit katu bilo 1-2%.
stavit cu onda taj SSE pa vidjeti kako se ponasa..
Meni se isto baterija malo lošije ponaša nego na Kit-kat-u, al mislim da kad je wifi upaljen da se više baterija prazni nego na Kit-kat-u. Nadam se da će se to uskoro riješiti...

Kako nemaš pedometar na lock screenu? Ja imam, al moraš poslje update-a opet otvoriti aplikaciju S health da se napravi acc i konfigurira aplikacija. Polje toga bi ti moralo biti na lock screenu. ;D
S health sam startao nebrojeno puta poslije updatea, account imam od prije, ništa nije radio posebno, al na lock screenu infoa više nema.
edit: ugasio sam prikaz aplikacije Velis Auto Brightness u notification baru. To je radilo pomutnju i na lock screenu gdje je bila vidljiva samo ta aplikacija (slider za podešavanje osvijetljenja ekrana), i uz nju samo mali sat na vrhu lijevo, a pedometra nigdje. Sad je sve opet ko i prije.
Ima netko link gdje skinuti Odin ?

Ima netko link gdje skinuti Odin ?
http://www.fileconvoy.com/dfl.php?id=g5bf3d3e02b4a4f579996444424a37a712c1df73ba
izvolis, osobno uploadao
Potrošnja ekrana mi stalno stoji na 3% iako imam preko 90min . A na drugoj aplikaciji pokazuje sasvim drugačije. Zapravo pravo stanje pokazuje. i pitao sam frenda koji ima isto note kod njega isto.
Friško smo se prebacili na lizaljku sinoć.
Evo linka sa novijim verzijama Odin-a, jer meni stara verzija ne radi na Win 8.1....
Ja ću samo reči SRAMOTA za SAMSUNG i njihov tempo nadogradnji! Od kad sam kupio S2 pa S3,S4 i sada Note 4 ovo je najduže da čekam službenu nadogradnju.
Čak i G2 dobiva...
Pomalo žalim zbog prelaska na lollipop jer ima dosta bugova, a čak ni stilski nije nešto bolji
Puno vise se grije i dogodio mi se neobjašnjiv pad u antutu benchmarku..
Znate li kako se sve to može popraviti i kakva je budućnost u vezi novih verzija softvera za note 4?
meni nije zao..
u svakodnevnom radu mi mobitel radi fluidnije.. baterija se malo vise trosila (na vip firmu), sad sam stavio SSE pa cu vidjet.
benchmark mi nije od zivotnog znacaja i ne igram video igre pa me to ne zabrinjava.
ovo je tek prva verzija lolipopa,ispeglat ce oni jos to sa updateovima. i kit kat je bio koma one prve revizije.
ocekivao sam malo vise od lolipopa al sve u svemu je u redu
Evo iskoči novi FW N910COJV1BOC2 changelist 4549073 vs N910COXX1BOC1 changelist 4456638. http://www.sammobile.com/firmwares/download/45021/N910CXXU1BOC5_N910COJV1BOC2_XSG/