Samsung Galaxy Note 4!

poruka: 968
|
čitano: 218.337
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note 4!

Jel se mozda što je novo sa tim update-om? Koja je razlika između BOC3 i tog?

Bobby :D
13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

čitao sam upravo na xda i kazu useri koji su stavili BOC5 da rjesava ovaj problem sa gpu i da nema nikakvih major bugova.

stavljali su malezijski firm.

ja cu ostati na boc3 posto mi mobitel ok radi i nemam probleme,a antutu me ne dira

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma ja imam onaj Poljski FW BOC3 a oni brzo stave novi FW, znaći da će mi se za koji dan samo skinuti preko OTA.

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Pozdrav,

imam pitanje. Kada stisnete svoj note na gornjem djelu ekrana jel čujete možda zvuk "kao da se nešto odljepljuje". Imam taj slučaj na note edge-u.

Hvala

No pain no gain
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Svidja mi se fluidnost lolipopa u odnosu na kit kat, no baterija mi jace curi i doista to primijetim...

vratit cu se na kit kat ako se kroz koji dan stanje ne popravi,jer ipak mi je autonomija bitnija od nesto glađeg izvodjenja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da i meni se baterija malo više troši nego na Kit-Kat-u al to ce se riješiti sad kad dođe BOC5 update, sad smo na BOC3....Također će popraviti i GPU bug i recent app lag. Ja ne želim natrag na kit-Kat jer mi je Lolli puno ljepsi i brži :D

15 godina
neaktivan
streamg kaže...

Pozdrav,

imam pitanje. Kada stisnete svoj note na gornjem djelu ekrana jel čujete možda zvuk "kao da se nešto odljepljuje". Imam taj slučaj na note edge-u.

Hvala

Ja na Note 4 nisam to primjetio. Možda se ti to čuje jer povučeš s ljevog ili desnog ruba ekrana a to služi da se aplikacija smanji na manji dio ekrana pa ti mozda zbog tog?

13 godina
Bobby kaže...

Da i meni se baterija malo više troši nego na Kit-Kat-u al to ce se riješiti sad kad dođe BOC5 update, sad smo na BOC3....Također će popraviti i GPU bug i recent app lag. Ja ne želim natrag na kit-Kat jer mi je Lolli puno ljepsi i brži :D

ko zna kad ce boc5...

s prvim lolipopom se bas i nisu proslavili po pitanju brzine.

5.0.1 verzija je izasla u prosincu,znaci samo 3 mjeseca im je trebalo da nam to dovedu

15 godina
neaktivan

a čuj, Vip-u ili drugim našim operaterima će opet trebati jako dugo, zato sam si ja stavio onaj Poljski FW koji prvi ili među prvima dobije nove nadogradnje od svih država.

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Da vidimo malo i uzbekistanca,ponajviše radi baterije,na prvu sve radi ultra brzo,za nešto konkretnije,trebače malo vrimena da sve sijedne na svoje.

Model SM-N910C
Model name GALAXY Note 4
Country Uzbekistan
Version Android 5.0.1
Changelist 4549073
Build date Wed, 25 Mar 2015 05:52:52 +0000
Product code CAC
PDA N910CXXU1BOC5
CSC N910COXE1BOC1  http://www.sammobile.com/firmwares/download/45146/N910CXXU1BOC5_N910COXE1BOC1_CAC/

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Kako vi na Lollipopu rješavate mute gumbić?

Jesam ja jedini koji svake večeri ide u postavke i pali priority mod ili ima neki jednostavniji način?

Pretpostavljam da negdje ima neki widget koji bi trebao to odraditi?

Osjećam se ko tudum..

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
EchoOne kaže...

Jesam ja jedini koji svake večeri ide u postavke i pali priority mod ili ima neki jednostavniji način?

Osjećam se ko tudum..

Meni osobno najiritantnija stvar u vezi LP

13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

meni je na boc 3 baterija curila ko luda...

stavio sam uzbekija boc5 i za sad se cini ok

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Osjećam se ko tudum..

Vračen je mute sa FWBOC3,pa nadalje.

17 godina
GrimReaperKC kaže...

meni je na boc 3 baterija curila ko luda...

stavio sam uzbekija boc5 i za sad se cini ok

Ja imam slovenski boc3 i sad sam na 2 dana, 16 sati i još 24% baterije. Korištenje uređaja kao i obično, ne previše, ali se tako otprilike ponašao i prije na KK-u. Mislio sam ga resetirati nakon upgradea ali nisam imao vremena.

Deckard
13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

neznam ja sam radio uvijek clean install(wipe cache i user data), prvo sam bio na vip boc3, onda sam bio na sse boc 3 i baterija mi je curila ko luda.

mob nije mogao u deep sleep,stay awake mi je bio 8 i pol sati od 10 koristenja i baterija na 70% sa stotke.

preko odina sam stavio uzbeki boc 5, sve mi je ostalo (mislio sam da kad se gazi odinom da on pobrise sve?!) i eto sad mi sve super radi, skoro ko na kit katu.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Osjećam se ko tudum..

Ja imam služeni od Vipa update na loli, i normalno imam mute kao što sam imao i na kitkat. 

14 godina
odjavljen
Samsung Galaxy Note 4!

Čoeće, svaki put kad vidim taj mobitel pamet mi skrene s komponenti/zvučnika koje želim kupit na N4... De me malo uvedite u Android svijet(inaće sam vijeran WP8.1)... Kako stvari tu funkcioniraju, ažuriranja i to, dali počinje štekati nakon duže vremena(pošto je Android otvoren i večina Andorida počinje štekat nakon duže vremena)... Malo mi ispričajte svoja iskustva(pogotovo kad ste prvi put upalili mob a pogotovo ovi koji su prije imali WP8). Dali se može povezati mobitel s Hotmail računom ili baš mora biti Gmailov, jel se mogu kontakti, kalendar i ostalo s Hotmaila(WP mobitela) prenjeti na Android? planiram uzeti iz Saturna(slobodna prodaja, Njemačka).. Hvala :)

Uz to, osim bijele i crne, koje još bolje postoje?

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2015 1:48 (Dex.pwn).

0 0 hvala 0
17 godina
Dex.pwn kaže...

Čoeće, svaki put kad vidim taj mobitel pamet mi skrene s komponenti/zvučnika koje želim kupit na N4... De me malo uvedite u Android svijet(inaće sam vijeran WP8.1)... Kako stvari tu funkcioniraju, ažuriranja i to, dali počinje štekati nakon duže vremena(pošto je Android otvoren i večina Andorida počinje štekat nakon duže vremena)...

Uređaji koje sam koristio i koje sam neke imao prilike vidjeti kod kolega počeli bi štekuckati nakon stotinjak instaliranih aplikacija. Ovaj ni nakon otprilike 4 mjeseca koliko ga koristim nimalo ne šteka, niti se usporava, niti išta šteka. Radi ko prvi dan, a uopće ne praznim cache, ne gasim aplikacije, niti radim bilo što što bi mu oslobađalo RAM i takve stvari. Sve britko, tečno, glatko. Nadogradnju na lollipop (v5) trebalo je čekati malo duže nego kod konkurencije, ali se zato čini da je stvar poprilično ispeglana iako meni gotovo da i nema neke razlike u odnosu na KitKat (prethodni Android v4.4), malo kozmetike. Aplikacije se na Androidu ažuriraju ovisno o autoru, u principu često. Neznam da li trenutno postoji močniji Androdi uređaj od N4.

Deckard
14 godina
odjavljen
Samsung Galaxy Note 4!

a ovo povezivanje s hotmailom kod dizanja mobitela?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
spajder68 kaže...

Da vidimo malo i uzbekistanca,ponajviše radi baterije,na prvu sve radi ultra brzo,za nešto konkretnije,trebače malo vrimena da sve sijedne na svoje.

Model SM-N910C
Model name GALAXY Note 4
Country Uzbekistan
Version Android 5.0.1
Changelist 4549073
Build date Wed, 25 Mar 2015 05:52:52 +0000
Product code CAC
PDA N910CXXU1BOC5
CSC N910COXE1BOC1  http://www.sammobile.com/firmwares/download/45146/N910CXXU1BOC5_N910COXE1BOC1_CAC/

ja sam instaliro danas taj i dalje imam 15-20 fps-a i oko 40 000 score.. :/

14 godina
neaktivan
reXamble kaže...

ja sam instaliro danas taj i dalje imam 15-20 fps-a i oko 40 000 score.. :/

A šta da ti velim,ja nemam taj problem ni sa jednim FW-om,baci oko da ti nije neka štednja uključena.Jedini bug vrijedan spomena ulaz u recent apps kasni 2/3sec.Drugo sve dela ko na stereoidima.Sustav stabilan ko armirani beton.

17 godina

A disejblao si Talkback servis?

14 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...

a ovo povezivanje s hotmailom kod dizanja mobitela?

????

14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Ma jok,isključivanjem bilo kojeg servisa je kontraproduktivna radnja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
spajder68 kaže...

Reci mi lajički

17 godina
Dex.pwn kaže...
spajder68 kaže...

Reci mi lajički

Zato jer ak isključi neki servis, može se pošemerit nekaj, odnosno napravit neko neželjeno sranje u sistemu (OS)..

Laički rečeno

14 godina
odjavljen
Samsung Galaxy Note 4!

Pa jel se može il se ne može povezati Android s Hotmail računom(kao glavi račun, onaj koji upisujemo kod prvog paljenja)... ?

0 0 hvala 0
17 godina
Dex.pwn kaže...

Pa jel se može il se ne može povezati Android s Hotmail računom(kao glavi račun, onaj koji upisujemo kod prvog paljenja)... ?

AFAIK nemoguće. Možeš kasnije dodavati MS-ove accounte i aplikacije vezane uz njihove servise, ali nativno moraš imati Googleov account za sve. To je Android by Google, pa je i logično da sve visi o Googleovom accountu i njihovim servisima.

Deckard
14 godina
odjavljen
Samsung Galaxy Note 4!

Imam Googleov račun ali imam na njemu MSov e-Mail... Pokušao sam staviti Gmail i piše mi da može biti bilo koji e-Mail samo ne od Gmaila. Radi se o računu za Youtube, Google(tražilicu) i te njihove servise

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice