Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 824.373
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
mstaglicic kaže...
megi0 kaže...

imam danas kod sebe samsung galaxy s4 pa ga malo istrazujem i odlucit cu se za njega pa da vas pitam nesto drugo sada na njemu je bio taj kit kat  i baterija je uz mobilne podatke i konstantno koristenje trajala 7-8 h sto je super (valjda :D) jer sam jos nesto instalirala i nov je normalno da radi dobro i slucajno sam stisnula da mi se instalira taj novi lolipop  i sad vidim da pisete da trosi jako brzo bateriju   znam da sam malo dosadna  al brzo ucim i vidjela sam da je netko napisao da se moze lako vratit na kit kat pa jel bi mi netko objasnio u par rijeci kako to ide u slučaju da shvatim da mi ovo ne pase a po vasim komentarima i nije bas nesto osim ako znas tirkove koje svi vi znate a ja ne znam i stvarno brzo kopčam tak da ne treba u neke detalje ili nesto nego ono čisto da znam otkuda da krenem pa cu ja to malo istraziti procitati i i sve ostalo što treba  ako bude bilo potrebe vracanja na kit kat

Možeš napravit hard reset jer će ti to sigurno pomoći da Lolipop radi bolje , ali ukoliko poželiš natrag na KitKat :

I9505 Downgrade to KitKat

Ovdje je to prekomplicirano odnosno nepotrebne stvari, ja sam vratio na najnormalniji način, bez ovih bootloadera i slično, samo AP file, uključio USB Debugging i stavio u download mode. Jedino što se treba kasnije baterija izvadit i vratit i napravit factory reset u recovery modeu. Nisam flashao nikakve bootloadere (govorim o DBT regiji) ali vjerujem da je i za ostale tako.

15 godina

nakon vise od 2 tjedna na lolipopu cu ti rec da mi je baterija ista ako ne i bolja...ujutro skinem s punjaca a navecer kad legnem spavat onda na punjac i to je to, par postova gore imas moje screenshotove, oko 4 sata SOT-a mozes ocekivat na lolipopu, s tim da mobitel radi puno bolje na lolipopu nego sto mi je radio na kit katu

Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Pitam cisto iz razloga sta ljudi svasta pisu ima puno njih sta je stavljalo custom romove gore. neki opet bez razloga pljuju po LP 5.0 bez razloga. ali sam se uplasio kad puno njih kaze da je baterija koma. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
domac5 kaže...

nakon vise od 2 tjedna na lolipopu cu ti rec da mi je baterija ista ako ne i bolja...ujutro skinem s punjaca a navecer kad legnem spavat onda na punjac i to je to, par postova gore imas moje screenshotove, oko 4 sata SOT-a mozes ocekivat na lolipopu, s tim da mobitel radi puno bolje na lolipopu nego sto mi je radio na kit katu

Meni jedino zna zaštekat kad prebacim na onu glavnu stranicu gdje mi je prognoza, izgleda mi kao da ju svaki put refreshira a zapravo to ne napravi. I nakon otključavanja mi baš zbog tog widgeta onako malo trzne. Nije problem ali ono zna bit iritantno.

15 godina

to ne bih znao jer koristim nova launcher i neku weather widget aplikaciju za vrijeme pa je sve brzo...neznam sta ljudi pisu eto, meni je puno bolje sve na lolipopu, najbolje da sam to probas ali bar tjedan dana ga koristi a nemoj odma isto popodne vracat na kit kat, daj mu malo vremena da sve sjedne na svoje

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
domac5 kaže...

to ne bih znao jer koristim nova launcher i neku weather widget aplikaciju za vrijeme pa je sve brzo...neznam sta ljudi pisu eto, meni je puno bolje sve na lolipopu, najbolje da sam to probas ali bar tjedan dana ga koristi a nemoj odma isto popodne vracat na kit kat, daj mu malo vremena da sve sjedne na svoje

dali imas toran telefon ili je sve stock?

15 godina

rootan je tako da mogu normalno koristit ad away i rijesit se retardiranih reklama

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...
Bellatrix kaže...

Prvi bug koji imam na ovom Lolipop-u primjetio večeras...

Dakle kad gledam video, osim preko youtube aplikacije, desi mi se da počme štopati i zastane slika a zvuk i dalje ide... dali se to ikome još dešava?

Jučer sam najmanje sat vremena bio na Youtubeu i nisam imao taj problem. Ja sam napravio factory reset i wipe cache nakon instalacije lollipopa ako ti to šta znači.

Nemam ni ja problem u youtube aplikaciji... nego kad preko browsera (stock) ili opere ili google chroma surfam i želim da pogledam neki video u flashu koji je hostan na toj stranici javlja mi se navedeni problem... i ja sam radio format i wipe prije instalacije roma...

http://deridownload.comze.com/
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
PlayMaker10 kaže...
Bellatrix kaže...

Prvi bug koji imam na ovom Lolipop-u primjetio večeras...

Dakle kad gledam video, osim preko youtube aplikacije, desi mi se da počme štopati i zastane slika a zvuk i dalje ide... dali se to ikome još dešava?

Jučer sam najmanje sat vremena bio na Youtubeu i nisam imao taj problem. Ja sam napravio factory reset i wipe cache nakon instalacije lollipopa ako ti to šta znači.

Nemam ni ja problem u youtube aplikaciji... nego kad preko browsera (stock) ili opere ili google chroma surfam i želim da pogledam neki video u flashu koji je hostan na toj stranici javlja mi se navedeni problem... i ja sam radio format i wipe prije instalacije roma...

Meni radi normalno i na browseru i na aplikaciji, ja sam napravio wipe data i wipe cache nakon instalacije Lollipopa, tj kada se završila instalacija otišao u recovery mode i napravio. Tako uvijek napravim kada prelazim naveće verzije 4.3-> 4.4.2 i slično.

14 godina
neaktivan

Jel i vama drugima baterija isto drzi kao i na KK 4.4.2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
magnus.m4 kaže...

Meni čak i duže.

15 godina
neaktivan
magnus.m4 kaže...

Isto.

14 godina
neaktivan

Super hvala vam onda ide upgrade.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
magnus.m4 kaže...

Nemaš šta previše razmišljat, uvijek se možeš vratit natrag, bez obzira na strah da ćeš poništit garanciju. To je najbolje od svega.

14 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...
magnus.m4 kaže...

Nemaš šta previše razmišljat, uvijek se možeš vratit natrag, bez obzira na strah da ćeš poništit garanciju. To je najbolje od svega.

Daj mi reci molim te kako da vratim nazad na kk 4.4.2 a da ne gubim garanciju. jel se moze isto preko odina a da ne moram rootat i otkljucavat bootloader.

LP trosi bateriju puno vise nego kk

15 godina

nesto ti nije u redu, kako nama trosi isto?  kolko dugo imas lolipop?

vidim sad jucer si ga stavio i kako onda ocekujes da ce ti trosit isto? daj mu par dana da sve sjedne na svoje i meni je prvih par punjenja trosio vise 

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2015 10:58 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
magnus.m4 kaže...
PlayMaker10 kaže...
magnus.m4 kaže...

Daj mi reci molim te kako da vratim nazad na kk 4.4.2 a da ne gubim garanciju. jel se moze isto preko odina a da ne moram rootat i otkljucavat bootloader.

LP trosi bateriju puno vise nego kk

Skineš Odin (ja sam koristio verziju 3.09), odeš na Sammobile i skineš firmware za svoj model (GT-9505) i regiju po svojoj želji, na mobitelu uključiš USB Debugging i nakon toga mobitel prebaciš u Download mode i preko Odina instaliraš novi firmware tj. KitKat (firmware koji si skinuo ubaciš u AP opciju druge ništa ne diraš). Jedino kad ti završi će ti zapet na onom Samsung logu i tu izvadiš bateriju, uđeš u recovery mode (Vol Up+Home+ Power) i napraviš Wipe Data i Wipe Cache. Ja sam tako napravio i sve mi je najnormalnije radilo, nikakav IMEI nisam izgubio, sve je bilo kao i prije updatea. Iako sad koristim Lollipop da vidim kako će se ponašat baterija. Zasad ništa spektakularno, vjerovatno mi traje isto kao i na KitKatu.

14 godina
neaktivan

zacudilo me je to da mi recimo nakon sta koristim istu aplikaciiju na kk mi je nakon cca 5 10 min potrosio 2% baterije na LP mi potrosi 5%. Prema tome sam se ravnao.. ajde budem te poslusao pa mu dao par dana vremena mozda stvarno stavri legnu na mjesto.. hvala ti puno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da li netko zna kako smanjiti font ovih slova tj. datuma i npr. kad negdje slikam tu mi piše adresa gdje je uslikana i od cijele adrese vidim par slova jer je font prevelik, kako namjestit da budu kao na KitKatu jer mi ovo bolesno izgleda. Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa,jel netko nosio Samsung Galaxy 4/5 u Ameriku i tamo samo stavio americku karticu u njega? Naravno,pitam za otkljucani mob kupljen u Hrv, korišten u Hrv i aktiviran sa našom sim karticom. Pitam to zbog onog zaključavanja po regijama jer sam naišla na iskustva ljudi kojima mob nije radio izvan regije gdje je kupljen,dok je nekima radio. pa čisto ako netko ima iskustva.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Znaci ovak..mob je skinuo lolipop i instalirao ga..zatim sam ja u postavkama napravio factory rese ttak da mi ne koristi prijasnje postavke i aplikacije vec da krene od nule..e sad..problem je u tome sto mi se cini da mob vise trza i steka nego kaj je to bilo na stock verziji operativnog sustava..dal ima ko kakav savjet kaj da napravim da to radi bolje i da manje steka i trza i da bu brzi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sk3ndra kaže...

Znaci ovak..mob je skinuo lolipop i instalirao ga..zatim sam ja u postavkama napravio factory rese ttak da mi ne koristi prijasnje postavke i aplikacije vec da krene od nule..e sad..problem je u tome sto mi se cini da mob vise trza i steka nego kaj je to bilo na stock verziji operativnog sustava..dal ima ko kakav savjet kaj da napravim da to radi bolje i da manje steka i trza i da bu brzi

Napravi factory reset u recovery modeu i wipe cache možda ti bude bolje radio. Meni je poslije factory reseta isto malo trzao dan, dva jer sam instalirao preko 50 aplikacija i treba malo vremena da se slegne i to i baterija. Sada mi ne trza niti malo i baterija mi traje oko 4 sata Screen-on time-a.

15 godina

Vratio sam S4 na tvorničke postavke i pokrenuio sam preko KIES-a restore backupa... i sve radi ok, ali dok odem u market ne mogu skinuti ni jednu aplikaciju kako treba stoji po sat na recimo 64,00KB pa onda je na 1MB po sat vremena, zašto se to događa? 

0 0 hvala 0
17 godina
ERROR1911 kaže...

Vratio sam S4 na tvorničke postavke i pokrenuio sam preko KIES-a restore backupa... i sve radi ok, ali dok odem u market ne mogu skinuti ni jednu aplikaciju kako treba stoji po sat na recimo 64,00KB pa onda je na 1MB po sat vremena, zašto se to događa? 

probaj zaustaviti i pocistiti cache za Google trgovinu i google usluge, pa restart uređaja.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2015 5:59 (igy).
15 godina

Napravio sam factory reset u recovery modeu i wipe cache, i sad sve radi i sa backupom. 

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zna netko kak riješiti problem s hotspotom, piše mi uključivanje mobilne pristupne točke i nikak da ju uključi, i nije vidljiva drugim uređajima. Stvarno mi treba za 2 tjedna jer idem na put i moram nekak laptopa spojiti, a ne radi, probao sam mijenjati ime, šifru, bez šifre, mac filter, bez mac filtera, ali i dalje je stalno nevidljiva, tj. stalno piše uključivanje i nikak da uključi. I to tak iz čistoga mira, nije rootan ni ništa, sve drugo radi kak treba. 

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2015.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diplomirani pješak kaže...

Zna netko kak riješiti problem s hotspotom, piše mi uključivanje mobilne pristupne točke i nikak da ju uključi, i nije vidljiva drugim uređajima. Stvarno mi treba za 2 tjedna jer idem na put i moram nekak laptopa spojiti, a ne radi, probao sam mijenjati ime, šifru, bez šifre, mac filter, bez mac filtera, ali i dalje je stalno nevidljiva, tj. stalno piše uključivanje i nikak da uključi. I to tak iz čistoga mira, nije rootan ni ništa, sve drugo radi kak treba. 

i ja sinoc probao i nece,fino pise error cak i samo pali i gasi,glupi lolipop je to,na kitkatu radilo super

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
15 godina

kod mene radi normalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kod mene je kitkat i nece

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2015.
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2015 14:58 (Diplomirani pješak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice