imam danas kod sebe samsung galaxy s4 pa ga malo istrazujem i odlucit cu se za njega pa da vas pitam nesto drugo sada na njemu je bio taj kit kat i baterija je uz mobilne podatke i konstantno koristenje trajala 7-8 h sto je super (valjda :D) jer sam jos nesto instalirala i nov je normalno da radi dobro i slucajno sam stisnula da mi se instalira taj novi lolipop i sad vidim da pisete da trosi jako brzo bateriju
znam da sam malo dosadna
al brzo ucim i vidjela sam da je netko napisao da se moze lako vratit na kit kat pa jel bi mi netko objasnio u par rijeci kako to ide u slučaju da shvatim da mi ovo ne pase a po vasim komentarima i nije bas nesto osim ako znas tirkove koje svi vi znate a ja ne znam
i stvarno brzo kopčam tak da ne treba u neke detalje ili nesto nego ono čisto da znam otkuda da krenem pa cu ja to malo istraziti procitati i i sve ostalo što treba ako bude bilo potrebe vracanja na kit kat
Možeš napravit hard reset jer će ti to sigurno pomoći da Lolipop radi bolje , ali ukoliko poželiš natrag na KitKat :
I9505 Downgrade to KitKat
Ovdje je to prekomplicirano odnosno nepotrebne stvari, ja sam vratio na najnormalniji način, bez ovih bootloadera i slično, samo AP file, uključio USB Debugging i stavio u download mode. Jedino što se treba kasnije baterija izvadit i vratit i napravit factory reset u recovery modeu. Nisam flashao nikakve bootloadere (govorim o DBT regiji) ali vjerujem da je i za ostale tako.