Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.560.046
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

na vrhu stranice idi na download i izaberi gt i9000 ics i otvorit će ti se kerneli, uzmi ovaj Semaphore_ICS_1.3.0s.tar (za odin) ili Semaphore_ICS_1.3.0s.zip (za cwm)

0 0 hvala 0
14 godina

Samsung S i9001 ovaj isprekidani signal je ok ili je aparat za servis?

Prije jedno 2 tjedna sam se po noći zgasio i od onda se nekako čudno ponaša i ovo sam primjetio.

Što se tiće androida tu sam noob pa svaki savjet molim što jednostavnije objasniti.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
Tiby kaže...

Samsung S i9001 ovaj isprekidani signal je ok ili je aparat za servis?

Prije jedno 2 tjedna sam se po noći zgasio i od onda se nekako čudno ponaša i ovo sam primjetio.

Što se tiće androida tu sam noob pa svaki savjet molim što jednostavnije objasniti.

Hvala

To prikazuje koliko signal trosi baterije. Tamo gdje nije zeleno se nije koristio jer je vjerojatno mobitel bio zakljucan (sleep). Za servis bi bio da nije isprekidana linija.

Stručnjak za paranormalne pojave
14 godina
Unix kaže...

To prikazuje koliko signal trosi baterije. Tamo gdje nije zeleno se nije koristio jer je vjerojatno mobitel bio zakljucan (sleep). Za servis bi bio da nije isprekidana linija.

A zašto mi onda kad odem na viksu (nema 3G) je taj isti skroz "tamno" zelen bez prekida a u Zg. non stop tako isprekidan?

15 godina
Nigdavž kaže...
Moze link za download tog kernela? Na semaphore siteu ima od 1.6.0 pa prema novijima:/

Link. Skini 1.3.0s zip i flashaj iz recoverya. Trebalo bi sve štimati.

14 godina
neaktivan

evo tko se dugo nije igrao sa flashanjem, evo preporuka za rom koji se stvarno isplati, koristim ga od prve verzije i prije je imao malih problema sa baterijom, ali evo sada je baš sve odlično i nema stavke koja ne radi i batery friendly je rom, uskoro rom ide na 4.1.2

Tsunami X 2.1

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1878961

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Cm10 jučer dobio 4.1.2 ... u kombinaciji sa semafor kernelom 2.3.0 odlična stvar :)

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
16 godina
neaktivan

pozdrav forumaši..
Naime nedavno mi je putem jedne nezgode mobitel došao u kontakt s vodom te me je jednostavno par sati zaje*avo tj. malo se pali pa malo nije radio i tak to .. da bi se nakraju dogodilo da uopće ne radi .. znači ne reagira na paljenje, punjač, kompjuter....
te me sad zanima dal imate prijedlog nekog servisa koji bi mi jeftino dijagnosticiro kaj mu je ...

Hvala unaprijed ;) 

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 22:44 (teo7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pogrijesio si sto si ga odmah palio.Nakon pada u vodu treba ga rastaviti(baterija i kartica) i staviti u rizu preko noci.Probaj za svaki slucaj i to.

Za dijagnozu ti i ne treba servis.Voda i elektronika ne idu zajedno :) Neznam da li bi se isplatio popravak.

16 godina
neaktivan
coso9288 kaže...

Pogrijesio si sto si ga odmah palio.Nakon pada u vodu treba ga rastaviti(baterija i kartica) i staviti u rizu preko noci.Probaj za svaki slucaj i to.

Za dijagnozu ti i ne treba servis.Voda i elektronika ne idu zajedno :) Neznam da li bi se isplatio popravak.

ma jasno je meni da je upitna isplativost ... tako da me zato trenutno samo zanima dijagnotika a ne popravak ;)

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
15 godina

al odma brzo ga stavi u rizu jer on korodira razumijes? velika je greska sto si ga palio nakon upada u vodu jer si izazvao kratke spojeve i ta sranja tako da jedino ti ga preostaje ostavit ga u rizi dok jos nije potpuno propalo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa molim pomoć! Jučer sam napravio upgrade Galaxya s2 na ICS 4.0.4., kupljen je u T - Mobileu. Kako nisam nikada radio root odlučio sam se malo poigrati sa tim, ali naišao sam odmah na problem. Naime htjeo sam napraviti Backup u Kies-u i tu je zapelo. Kada spojim mob. na računalo normalno Kies se automatski pokrene prihvati mob., ali kada odem na opciju stvaranja Backup-a nakon pokretanja otvori se prozor za izradu Backup-a traka za pripremu se vrti nekakvih 5min bez pokazatelja da je išta povukla i onda se prekine sa porukom da postoje teškoće u povezanosti sa uređajem i tako svaki puta? Da li netko molim vas zna u čemu je problem?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pogriješio si forum ovo je za galaxy s, a ne galaxy s2 :)

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
17 godina
neaktivan

Pozz, koristim GS već tri godine i sad sam kupio bateriju neku ne eBay-u za 3$. Zadnje vrijeme mi se stara brzo praznila, sve je bilo usporeno nikak radilo. Puno puta sam stavljal neki novi rom. I sad kad sam stavil novu bateriju on radi ko zmaj. Sve je brže. Ko da se ponovo rodio. Samo me sad zanima dal mi može neko malo objasnit zašto je to tako. Nova baterija od 3$ i samo 150 mAh više da može tak ubrzat mob. Tj. vratit na ono staro što je prije bio.
Tnx :)

Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (RAM) 4,00 GB Graphics GAINWARD 4870 MBO 4Core1333-eSATA"

0 0 hvala 0
15 godina

to ti je mozda ili placebo efekt ili mob nisi gasio par dana i uspori se, ko i na orginalu. i kad si ga zgasio tj mjenjo bateriju i palio vise nije bio prenatrpan procesima i slicno

16 godina
neaktivan

Da li je moguce preko USB povezati galaxy s1 sa LCD TV.....mislim na USB klasisni posto mi LCD ima usb ulaz

14 godina
neaktivan

LP!

imam mob od 5.mjeseca 2011.godine,dogodilo se to da mi je ekran samo odjednom pozelenio...

0 0 hvala 1
13 godina

Sve se razmišljam da napokon i ja stavim nekakav rom na svoj mob.

Do sada nisam radio ništa slično, a mobitel mi je solidno radio pa mi se nije dalo.

No, u zadnje vrijeme mi je prilično spor i često šteka pa sam sve više naklonjen ubacivanju novog roma.

Čitam malo što pišete i ništa mi nije jasno :)

Ovdje  http://www.ibtimes.co.uk/articles/400818/20121102/galaxy-s-i9000-android412-jellybean-aokp-milestone1.htm     sam pronašao jedan tutorial i ovo mi se čini prelagano?

Molim za savjet odnosno pomoć... jel ovo gore sve što mi treba da napravim ili ću trebati još nešto?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Piše ti tamo da ti mora biti rootan mobitel da bi mogao ono staviti.

Imaš na prethodnoj stranici moj post o tome šta sam ja stavio i šta treba napraviti za staviti ICS333 rom.

01101110 01101010 01101111 01101110 01101010 01101001
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Evo da dam sugestiju kod mene je android 4.0.3: ice cream sandwich i radi sasvim ok. 

Nedostatak- FM radio i ne prepoznaje memorisku karticu na explorerima sto sam ja primjetio.

E sad me zanima dali imam potrebe traziti nesto bolje i dali postoji nesto puno bolje od ovoga ili da se malo smirim sa pre-romovima

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako nekome treba home tipka zajedno sa kapacitivnim tipkama i mikrofonom (samo el. sklop bez plastične home tipke) imam viška za Galaxy S! 

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 15:22 (bpodnar).

0 0 hvala 0
13 godina
njonji kaže...

Piše ti tamo da ti mora biti rootan mobitel da bi mogao ono staviti.

Imaš na prethodnoj stranici moj post o tome šta sam ja stavio i šta treba napraviti za staviti ICS333 rom.

Samo da javim da sam jučer rootao mobitel po uputama koje si stavio na prethodnoj stranici.

Ubacio ROM AOKP Milestone i sve funkcionira odlično.

K'o da imam novi mobitel se osjećam - sve što dotaknem praktički leti.

Do jučer što god sam taknuo mi otvaralo cijelu vječnost... fejzbuk mi se svaki drugi put blokirao itd.

Dobro, nemam ROM niti cijeli dan pa ne mogu garantirati da je savršen, ali ovo malo što ga koristim je super.

[19xx] 4ntraks
12 godina
neaktivan

Evo jedna Pametna ROM CM10 JB 4.1.2 savrsensto tako lagano radi mobitel za nepovjerovati....samo kamera mora se dodati aplikacija za nju a i to je lako. Svaka preporuka.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kupio sam polovan SGS i gledam malo ove vase tutorijale. Svi podrazumjevaju da znam uci u te neke download modove i slicne stvari. Ali ja sam kupio polovan tako da ne znam da li je uopste rootan i jel zavrseno na njemu sve to sto treba da se odradi prije instalacije ? Ako ima neko vremena i strpljenja zamolio bih ga da mi malo detalnjije objasni sta da radim.

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mrbean kaže...

Prvo probaj dal moš u Download Mode ući (Volume Down+Menu tipka+Power). Ako moš super možemo ići dalje (držiš jedno 10s Power za izlazak iz download moda ili izvadiš bateriju i vratiš nazad).

1. Flashaj ovaj rom i rootaj ga. Tutorial kako flashati 2.3.6 (password za extractirati ti je: samfirmware.com, ako bude trebalo) i onda ga rootaj preko ovoga tutoriala.

2. Kad si to napravio skini ovaj Rom i prebaci ga na internu sd karticu. Zatim uđi u Recovery (Volume up+Menu tipka+Power). Kad uđeš (po meniju se krećeš gore dolje sa volume tipkom a odabireš sa Power) napravi Wipe Data/Factory Reset, Wipe Cache, Wipe Dalvik Cache. Nakon što to sve napraviš idi na Install zip from sd card i tamo nađi taj rom kojeg si stavio na karticu, odaberi sve potvrdno i mob bi ti se trebao resetirati i najvjerojatnije ući će u bootloop (to je zato što će se promjeniti kernel). Tada samo izvadiš bateriju i vratiš je i ponovo uđeš u Recovery (Volume up+Menu tipka+Power) i ponoviš cijeli postupak sa Install zip form sd card.

Nakon toga će se flashati ICS i to ti je to, kad završi moš ponovo napraviti Wipe cache i to je to.

To je u biti to. Nije nikakvi problem samo čitaj pažljivo i nemoj ništa preskočiti. Obavezno napuni mobitel do kraja prije flashanja.

Kad ovo sve napraviš onda se javi da staviš novi kernel Semaphore 1.3.0s za taj rom.

Sretno!

(c) switch

Ne mogu da skinem ovaj odin iz prvog tutorijala. Nije dobar link

16 godina
neaktivan

E napravio sam ovo pod brojem 1. Sad cu pod 2. Ali i dalje imam problem sa signalom. Uvijek imam 1 ili 2 crtice samo. Ne znam u cemu je problem ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

znači flashal si ics gore?pronašel odina?

vjerovatno ti je onda do mobitela,a ne do roma ako nemaš signal.

i daj molim te koristi tipku uredi kod pisanja poruke.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jura kaže...

znači flashal si ics gore?pronašel odina?

vjerovatno ti je onda do mobitela,a ne do roma ako nemaš signal.

i daj molim te koristi tipku uredi kod pisanja poruke.

flesao sam 2.3.6 i rootao. sad idem na ics. skinuo sam sve potrebno.

pa i ja mislim da je do moba, sta mislis sta je u pitanju? moze li se popraviti?

17 godina
neaktivan

ne znam,a kod drugih mobitela je signal dobar?

probaj još staviti ics pa budeš videl možda ipak pomogne.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jura kaže...

ne znam,a kod drugih mobitela je signal dobar?

probaj još staviti ics pa budeš videl možda ipak pomogne.

kod drugih je ok

EDIT: nemam nigdje wipe dalvik cache... da preskocim to ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2012 13:44 (stevan94).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice