- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To je tema.
namjeravam kupit ovaj mob pa me zanima , kad stavim neki JB rom jel dobijem gogle now i te aplikacije ..
Kako otključat ovaj mobitel na sve mreže?
Vidio sam onu aplikaciju na Marketu al sumnjam da to uopće radi
Kako otključat ovaj mobitel na sve mreže?
Vidio sam onu aplikaciju na Marketu al sumnjam da to uopće radi
Zašto ne bi radilo?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.helroz.galaxysunlock&hl=en
Znači moram root-at mobitel?
Da moraš rootati mobitel, a aplikacija radi, provjereno, ja sam ga otključao pomoću te aplikacije...
jel netko isprobo neki rom baziran na jb, tj.zanima me ovaj project butter kako on radi?
Ima li razlike između cm9 i cm10?
Mozda neki drugi rom?
nisam odavno bio na xda a doslo vrijeme da flashujem telefon i vidim ima dosti jelly bean romova! jel mi moze neko preporuciti stabilan i brz jelly bean rom, da ne moram citati 500 komentara na xda! hvala

nisam odavno bio na xda a doslo vrijeme da flashujem telefon i vidim ima dosti jelly bean romova! jel mi moze neko preporuciti stabilan i brz jelly bean rom, da ne moram citati 500 komentara na xda! hvala
ovaj Tsunami koristim i preporučam, sve radi, uključujući i gps koji mi nikada nije radio na tim custom romovima (uvijek s njim imao problema)
Ima li nešto da ne radi na tom romu, kakva mu je brzina i trajanje baterije ??
ljudi bilo koji JB da flash-am samo se pojavi powered by semaphore i tako stoji :S pokusao sam 3 verzije JB-a i sve isto.. sta moze biti? jel imao ko takav problem?
to ti je normalno, uvijek je tako kad flashas jb ako ides sa gb, kada ti se to desi, izvadi bateriju, stavi je natrag, odi u recovery i flashaj rom ponovno i onda će se normalno instalirati i pokrenuti
normalno nakon šta si ušao ponovno u recovery prije ponovnog flashanja
wipe data/cache/dalvik cache
format system/cache/data (u mounts and storage)
i onda odmah instalirati bez slučajno gašenja moba u međuvremenu ili restart recoverya
ljudi bilo koji JB da flash-am samo se pojavi powered by semaphore i tako stoji :S pokusao sam 3 verzije JB-a i sve isto.. sta moze biti? jel imao ko takav problem?
Isto se događali prilikom prelaska sa GB-a na ICS ... Zbog drugačijeg formata particija.
S flashetri, tema je ogrmona, i da ne rondam sada kao po svojoj sobi kad mi ju sestra spremim, pa svejedno nista ne nađem, odmah cu prijeci na stvar..
Cura mi ima na svom mobu Darky ROM 10.4 +Semaphore kernel, tada u to vrijeme kad sam joj flashao bio je aktuelan i evo da kucnem u drvo godinu dana joj mob radi bez nekih prelikih gresaka..
Ali u zadnje vrijeme joj je poceo uzasno stekati, i sad bi da joj flasham neki drugi soft..
Ono sto trazi(m) nebitno bio GB ili ICS rom, je da je stabilan bez bugova, fluidan i da baterija koliko toliko dobro traje, da ju ne draina bas u roku pola dana.. Sto ce reci znaci sad joj flasham i da apsolutno nista vise ne treba dirati na njemu, samo pali i tipkaj, kao sto je do sada bilo s darkyem..
Pa vas molim ako vam nije mrsko da mi samo date linkove od nekih po vama najboljih i najstabilnijih romova bez bugova trenutno, pa da pokazem gospodjici, pa da izabere sta joj se svidja..
I takodjer linkove kernele s kojima da sparim te romove..
Ja bih ti preporučio ICS333 kojeg mnogi koriste i vrlo je brz. Meni je trajala baterija nedavno 4 dana (vidio pod battery u settings) jer ga nisam puno koristio, ali sam svaki dan jednu igricu upalio na par minuta i pravio update aplikacija na google play, čak sam ja mislim par puta obavio poziv i stavio sam ga puniti iako nije bio do kraja istrošen, nije mi se dalo čekati da se ugasi
Piše ti tamo how to update, cijeli installation guide , pročitaj sve tamo pažljivo i ispod toga također cijeli tekst jer može biti da će biti FC google appsa zbog nedovoljno velike datadata particije ali ima tamo napisano rješenje, flashaš jedan fix i riješen problem.
Tako da pročitaj sve prvo, pogotovo ono pod important i tako to.
Napravi curi naravno backup svega do čega joj je stalo, sms i te gluposti ako želi, a za aplikacije Titanium Backup, ali označi u njemu follow all symbolic links prije pravljenja backupa. (zato je važno pročitati sve tamo do kraja)
Semaphore kernel 1.3.0s skini, uzmi .tar verziju pa preko Odina ga flashaj i pazi da je verzija sa "s" iza.
Hvala na iscrpnom opisu.. Vidim da se na XDA spominje par bugova, jel ih itko od vas koji koristite taj ICS333 ima? Jer kao sto rekoh trazim nesto sto cu sad flashat i to je to, posto nismo u mogucnosti vidjeti se svaki dan jer smo na relaciji Vk-Zg, pa u slucaju da joj se nes i smrda nebi onda mogla koristiti mob dok se ne vidimo, a to bas nije opcija..
Ako imate jos kakvih prijedloga slobodno dajte, da joj prosljedim i druge pa nek bira..
I jos jedno pitanje, jel ijedan od novijih ROM-ova ima podrzan hrv jezik? Navikla se na hrv u izborniku na Darkyu, i ako bas ne mora nebi prelazila na engleski..

Koristim ICS333 skoro od kada je izašao i na nikakve bugove nisam naišao. Rom je super fluidan, brz i stabilan. Pogotovo sa Semaphore 1.3.0s kernelom. I ima hrv jezik naravno.
Hvala na iscrpnom opisu.. Vidim da se na XDA spominje par bugova, jel ih itko od vas koji koristite taj ICS333 ima? Jer kao sto rekoh trazim nesto sto cu sad flashat i to je to, posto nismo u mogucnosti vidjeti se svaki dan jer smo na relaciji Vk-Zg, pa u slucaju da joj se nes i smrda nebi onda mogla koristiti mob dok se ne vidimo, a to bas nije opcija..
Ako imate jos kakvih prijedloga slobodno dajte, da joj prosljedim i druge pa nek bira..
I jos jedno pitanje, jel ijedan od novijih ROM-ova ima podrzan hrv jezik? Navikla se na hrv u izborniku na Darkyu, i ako bas ne mora nebi prelazila na engleski..
nadi si nesto blize bas zbog tih situacija kad curi treba flashat novi custom rom
Pozdrav.
Dal mi neko od vas moze dati link do stock-a
Imam ics i zelim mobitel vratit na default kako je bilo
ne znam jeli se to i drugima dešava ali meni npr. kad stavim neki room prvih mjesec dana sve ludilo radi a onda sa vremenom po malo usporava i dovodi me do ludila :D
Pozdrav,
Ovu temu sam slabo pratio (aktivan sam u S2 temi - znat će mnogi)
No da ne njurlam ovdje, molio bih samo odgovore na nekoliko pitanja.
Naime, kolega me zamolio da mu riješim neki ekran, on bi uzimao znači s ebaya, znate kako već ide.
E sada, ako netko ima provjerenog sellera, da se dobije alat, bla bla i da je, ako je moguće ispod 160 kn (carina).
To govorim jer sam kolegi drugom naručivoa za DHD i bio je nekih 150 kn (znači - bez carine).
Hvala unaprijed na odgovorima.
ne znam jeli se to i drugima dešava ali meni npr. kad stavim neki room prvih mjesec dana sve ludilo radi a onda sa vremenom po malo usporava i dovodi me do ludila :D
Po mom iskustvu to mi se dosad događalo na svim mogućim Romovima, bili oni Stock ili Custom. Ali zato recimo ja svakih 2 mjeseca recimo si napravim jedan lijepi factory reset i to je to... E sad naravno da se nekome neda to svaka 2 mjeseca raditi, ali nisam siguran ima li drugog riješenja :)
Pozdrav,
Ovu temu sam slabo pratio (aktivan sam u S2 temi - znat će mnogi)
No da ne njurlam ovdje, molio bih samo odgovore na nekoliko pitanja.
Naime, kolega me zamolio da mu riješim neki ekran, on bi uzimao znači s ebaya, znate kako već ide.
E sada, ako netko ima provjerenog sellera, da se dobije alat, bla bla i da je, ako je moguće ispod 160 kn (carina).
To govorim jer sam kolegi drugom naručivoa za DHD i bio je nekih 150 kn (znači - bez carine).
Hvala unaprijed na odgovorima.
Ja sam bio nešto o tome pričao s jednim kolegom koji je imao isti problem, e sad koliko je detaljno on tražio ja neznam, ali on nije bio našao ispod 500kn. To je bilo prije nekih 2-3 mjeseca. Kažem možda on nije dovoljno detaljno potražio i potrudio se da nađe jeftinije, ali eto najjeftiniji onda je bio 500kn....
pozdrav, jel vam radi hot spot i flash na ICS333? i semaphore kernelu?