Postoje li alternativne slusalice za Nokiju 6288

poruka: 8
|
čitano: 1.938
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Postoji li...

Dakle, imam Nokiu 6288 i problem je kod reprodukcije muzike kroz slušalice koje se dobivaju u paketu s mobitelom. Primijetio sam da proizvode vrlo slab zvuk i bez basa. Kad ih uklonim, i pustim muziku kroz zvučnik (s istom glasnoćom s kojom sam pustio glazbu kroz slušalice), zvuk je izvrstan, i strašno glasan. A kroz slušalice slabo čujem. Ne vjerujem da su se oštetile jer su takve bile. Stoga me zanima postoji li neke druge slušalice (žičane) koje su kvalitetnije, a mogu se spojiti na 6288??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Postoji li...

Imao sam tu Nokiu i meni se super cula.Podesi malo ekvilajzere pa vidi dal je sta bolje.

Svi smo mi dr.Šimić!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Postoji li...

Možda ti je u audio opcijama uključen "loudness".

Kad je ta opcija uključena zvuk dobiva na jačini, ali gubi visoke tonove i kvalitetu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Postoji li...

Isprobaj neke druge slusalice ali na istim postavkama.Ja sam sad bas nabavio slusalice za nokiu model je hs-3 i cuju se super.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2008 21:41 (vedrann).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Postoje li alternativne slusalice za Nokiju 6288

Aha. Ok,pokušati ću. Hvala na pomoći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Postoji li...
Riker kaže...

Dakle, imam Nokiu 6288 i problem je kod reprodukcije muzike kroz slušalice koje se dobivaju u paketu s mobitelom. Primijetio sam da proizvode vrlo slab zvuk i bez basa. Kad ih uklonim, i pustim muziku kroz zvučnik (s istom glasnoćom s kojom sam pustio glazbu kroz slušalice), zvuk je izvrstan, i strašno glasan. A kroz slušalice slabo čujem. Ne vjerujem da su se oštetile jer su takve bile. Stoga me zanima postoji li neke druge slušalice (žičane) koje su kvalitetnije, a mogu se spojiti na 6288??

Eventualno POP-port -> 3,5 mm adapter.
Imaš ga za kupiti tu i tamo u dućanima s opremom za mobitele, ili preko ebaya.
Nokia već dugo gura taj svoj pop port konektor, tek su nedavno popustili pa u nove XpressMusic stavili standardan 3,5 mm konektor.
17 godina
neaktivan

E, točno to!! Forsiranje tog načina spajanja slušalica mi tako diže tlak da je to nevjerojatno. Premda, to ne radi samo Nokia. Zna li možda netko  ima li gdje u Rijeci nabaviti gore navedeni POP-port 3.5mm adapter?

17 godina
neaktivan
Riker kaže...

E, točno to!! Forsiranje tog načina spajanja slušalica mi tako diže tlak da je to nevjerojatno. Premda, to ne radi samo Nokia. Zna li možda netko  ima li gdje u Rijeci nabaviti gore navedeni POP-port 3.5mm adapter?

Neznam dal ima ovdje za kupit al poslat cu ti na pm broj moba od jednog tipa sta nabavlja dodatnu opremu za mob i popravlja ih.
Svi smo mi dr.Šimić!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice