Evo ga sa garancijom. Vjerojatno radi na t-mobile, ako nije lako se unlocka: optimus 2X
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav!
Kupujem mob do 500kn
sad ih imam par na repertoaru al ako se može što bolje nabavit onda bi bilo super.
Samsung Galaxy Ace GT-5830
Samsung I5800 Galaxy 3
Huawei U8650
Samsung I8500 Wave
Samsung S8000 Jet
isplati li mi se kupovat iphone 4 za 1900kn,znam da nije na papiru među najboljima ali fluidnost iosa jos niko nije nadmasio...
5 | DA |
---|---|
12 | NE |
Pozdrav!
Kupujem mob do 500kn
sad ih imam par na repertoaru al ako se može što bolje nabavit onda bi bilo super.
Samsung I5800 Galaxy 3
Huawei U8650
Samsung I8500 Wave
Samsung S8000 Jet
po specifikacijama je wave dobar mob ali ima BADA os.....to mu je jedina zamjerka
isplati li mi se kupovat iphone 4 za 1900kn,znam da nije na papiru među najboljima ali fluidnost iosa jos niko nije nadmasio...
Nema sanse, kupi rađe onda 4s ako mislis preci na iOS. Ja sam prije tjedan dana prodao 4s, bez i jedne crtice, otkljucan na sve mreze za 2000kn. Ako mislis kupiti 4, nemoj dati vise od 1500-1600kn nikako!
koji bi onda mob mogao nac najvise do 1900kn?
Pa kakav bih htjeo ? iOS, Android, WP8...? Velicina ekrana...?
Mislim da mi je najbolji izbor do 500kn Samsung Galaxy Ace S5830
Ios ili dobar android da mi ne steka i ne izbaciva,veličina ekrana od 3,5" do 4,8"
Ios ili dobar android da mi ne steka i ne izbaciva,veličina ekrana od 3,5" do 4,8"
iOS- 4s definitivno, a mozda i 4 ali do 1500kn
Android-HTC One X- ima ih sada od 1900kn na njuskalu, Samsung galaxy s2, Xperia S
na one x sam i ja razmisljao ali strah me da mu cijena ne padne jako
svim starim mobitelima će pasti cijena, a onda će nestati s tržišta. To je elementarno kod svakog proizvoda.
A ne možeš čekati i čekati jer će uvijek dolaziti nešto bolje.
na one x sam i ja razmisljao ali strah me da mu cijena ne padne jako
Ma ne moze pasti vise nego sta je.. I ovo je previse, koliko je pala. Tako dobar mobitel u rangu sa S3 a kosta kao neki solidan dual core mobitel. A i ostavi si ga, imat ces zvijer u rukama za male novce.
Samsung Galaxy Ace GT-5830
Samsung I8500 Wave
Jedan od gornja dva. Ili Sony-ev live with walkman on ti je 600 kn. Wawe je najkvalitetnije aluminijske izrade i najfluidniji je, al se lww sa androidom je najbolji izbor.
jer je puno da da za htc sensation 1800kn s tim da mi covjek stavi novu masku i novu bateriju? i mob ima android 4.2.2
jer je puno da da za htc sensation 1800kn s tim da mi covjek stavi novu masku i novu bateriju? i mob ima android 4.2.2
Puno je, nađe se HOX za 2000 sa garancijom. Sensation vrijedi 1500 eventualno.
Pozz,
ovako krajem 6. mjeseca cu kupi mobitel i mislim uzeti Samsung Galaxy S2... Gledao sam preko njuskala, vidio sam da se cijena tog mobitela s garancijom krece oko 2500kn, zanima me mislite li da bi cijena to tada trebala pasti i koliko, s obzirom da ce s4 uskoro biti u prodaji? Osim toga, mozete li mi preporucit nesto slicnog kalibra do 2000kn?
Hvala
Pozz,
ovako krajem 6. mjeseca cu kupi mobitel i mislim uzeti Samsung Galaxy S2... Gledao sam preko njuskala, vidio sam da se cijena tog mobitela s garancijom krece oko 2500kn, zanima me mislite li da bi cijena to tada trebala pasti i koliko, s obzirom da ce s4 uskoro biti u prodaji? Osim toga, mozete li mi preporucit nesto slicnog kalibra do 2000kn?
Hvala
mora da se salis da bi dao za s2 2500kn danas :)
za te novce ako se potrudis nades s3 a ne s2..
ja bih ti preporucio da uzmes htc one x, imas ih vec za 2200 zapakiranih na njuski
nekima je HTC one X prevelik. To je ono što se često zaboravi pri prijedlozima.
Pozz,
Hvala
mora da se salis da bi dao za s2 2500kn danas :)
za te novce ako se potrudis nades s3 a ne s2..
ja bih ti preporucio da uzmes htc one x, imas ih vec za 2200 zapakiranih na njuski
zato i jeste tu da mi predlozite... volio bi uzet nov mobitel (zapakiran s punom garancijom), zato gledam sve opcije... Korny je u pravu, ne bih volio neki prevelik mobitel, recimo da je s2 maximalne velicine... Sta mislite za cijene? Koliko bi trebale pasti cijena s3 i s2 dotad?
Imam pitanje - Može li se u BonBonu kupiti mobitel i koristiti isti sa Tmobile karticom?
Odnosno može li se kupiti mobitel bez obaveza prema BonBonu? Recimo LG optimus L7 je sasvim prihvatljivih 1250kn...
Kupio bi supruzi koja je već ugovorno vezana za Tmobile...
Imam pitanje - Može li se u BonBonu kupiti mobitel i koristiti isti sa Tmobile karticom?
Odnosno može li se kupiti mobitel bez obaveza prema BonBonu? Recimo LG optimus L7 je sasvim prihvatljivih 1250kn...
Kupio bi supruzi koja je već ugovorno vezana za Tmobile...
naravno da mozes
Nije mi jasno zašto je taj isti LG Optimus L7 na njuškalu od 1600-2500kn...
Nije mi jasno zašto je taj isti LG Optimus L7 na njuškalu od 1600-2500kn...
ma vjerojatno ga je tek nedavno bonbon stavio u ponudu pa se cijenu na njuski jos nisu prilagodile..te novce novi mob vrijedi, te za te pare je jedan od bestbuya novi iz ducana
što mislite trenutno imam 2100 kn i imam priliku sutra uzet LG 4x HD za 1900, dal da još malkice stedim pa uzmem HOX ili nesto bolje od toga ?
Ljudi koji je trenutno best buy mob od 1500 do 2000 kn?
NOvi
Evo sad izbor se suzio na ove
Meni iskreno najvise vuce na xperiu al ajde daj te svoj prijedlog i ako nije problem zasto bas taj model
9 | Htc One x |
---|---|
3 | Samsung Galaxy s3 |
0 | LG Nexus 4 |
17 | Sony Xperia Z |
evo danas sam mijenjao iphone 4 za htc sensationi mogu reci da je razlika dosta velika....htc ima veci i ljepsi ekran a i brzi e tako da mislim da sam dobro postupio?
KOji je mob bolji?
za 2500 kn mogu nabaviti xperiu z , ili sgs3 lte sa 2gb rama, 2800 kn... znam da je kod xperie zvucnik slabiji i ekran joj nije bas najaci adut, a kod samsunga zato jer je vec "star",posto je dosao sgs4
koji bi vi uzeli i zasto? ili cekati htc one?