isplati se čekat one-a
EDIT: mada nemoš ni odnjeg očekivat neku extra bateriju ..
isplati se čekat one-a
EDIT: mada nemoš ni odnjeg očekivat neku extra bateriju ..
Mobitel sam jutros oko 7h skinuo s punjača, 3g upaljen, ekran na 70% .. Par smsova, nešto malo na FB i kojih pola sata Real Racinga i 50% baterije, a tek je 11h ... od ta 4 sata, više od 2 je bio u mirovanju, stamina mode ukljucen.. Mislim da je to zbilja premalo
to je enormna potrošnja jel tako svima ?
meni je tako na iphonu 4s, to samo zbog te igrice.
Svarno tako losa baterija?!
Huh sad nisam siguran dali ga jos uvjek zelim....
Iskreno se nadam da nije, recenzije na netu kažu da izdrzi 2 dana uz umjereno korištenje...
imao sam Ip4 i baterija je bila ok, cijeli dan je izdrzala...
Ezio, kućo stara samo ti uzmi iPhone 5
gotovo je, već je Z naručen. sad se nestrpljivo čeka.
Zna li tko kada će update Xperie P na JB ???
Upit:
11 | Galaxy S3 mini (NOV zapakiran) |
---|---|
11 | Galaxy S2 (korišten) |
1 | nešto treće do 1500kn - njuska |
uzmi s2
uzmi s2
Nije za mene pa bi mi draže bilo nov mobitel... zato i jesam u dvojbi..
uzmi s2
Sad ovisi ako je za poklon ili tako nesto onda mozda i bolje s3 mini posto je ljepse dobit nesto novo, ali s2 je bolji uredaj.
uzmi s2
Sad ovisi ako je za poklon ili tako nesto onda mozda i bolje s3 mini posto je ljepse dobit nesto novo, ali s2 je bolji uredaj.
Je za poklon, a i dizajn mi je bolji i cijeli mob mi je prikladniji ženskoj osobi nego S2... morat ću još razmislit. Hvala svima, nastavljajte glasati ko nije.
da ako je za poklon slažem se nemoš uzet polovno onda definitivno s3 mini nije ni on loš uređaj dapače
Stigao Z. Već sam ga testirao i pod vodom
Za sad me muči što se dosta zagrijava tijekom razgovora. Kolegin primjerak nema taj problem. Šta je sa ostalima?
Za sad me muči što se dosta zagrijava tijekom razgovora. Kolegin primjerak nema taj problem. Šta je sa ostalima?
Jaooo, bez obzira sto je otporan na vodu, da imam xperiu Z, ma nema sanse da bih kod mene osjetila jednu kap vode. Svaka cast na hrabrosti
E jbg, to ti je normalno. Sve ti zavisi od mobitela do mobitela. Netko ima Xperiu U, jednom izbija pozadinsko osvjetljenje ispod ekrana, nekome ne. Tako je i sa tvojim slucajem.
uzmi s2
Je za poklon, a i dizajn mi je bolji i cijeli mob mi je prikladniji ženskoj osobi nego S2... morat ću još razmislit. Hvala svima, nastavljajte glasati ko nije.
Eto posto je za poklon i jos za zensku osobu definitvno s3 mini jer ipak za poklon se kupuje novo a i pretpostavljam da sretnica nema velike ruke pa ce joj mini bolje sjest.
Nece se pod vodom zagrijavati dok razgovaras ;)
kad se zagrije, lijepo ga rashladim pod vodom. zato i je vodootporan:)
kaj se baterije tice, bio je prije 2 sata na 64% sad je na 31%. ne izgleda bas dobro.
kaj se baterije tice, bio je prije 2 sata na 64% sad je na 31%. ne izgleda bas dobro.
Rekao sam ti da pricekas HTC One...
MA nikad nebi uzo mobitel s takvom baterijom pa za 5 h podere bateriju.. to ima da više provedeš na punjaču neg što ga koristiš ..
Rekao sam ti da pricekas HTC One...
vidjet cu kak bu se ponasao nakon nekog vremena. jos sam amater sa androidom, mozda nesto trosi bateriju bezveze a da se iskljuciti
Bio sam danas u T-centru da isprobam xperiu z i taman je bila izložena pokraj sgs3.
Usporedio sam boje i na samsungu su boje puno jasnije, ekran je puno bolji, što mi ne smeta toliko jer je xperia u odnosu na moj iPhone 3gs stroj!
Ali mislim da ću nakon viđenog pričekati dolazak HTC One na naše tržište pa ću kupiti njega, a ako niš drugo, do tad bude cijena xperie pala (barem bi trebala)...
Btw, kada kod nas dolaze Sgs4 i HTC one (kod operatera)?
boje su daleko bolje da :) pogotovo crna
Se isplati sad kupovati nove flagship modele ili da pricekam da mi istekne pretplata u 6. mjesecu?
Se isplati sad kupovati nove flagship modele ili da pricekam da mi istekne pretplata u 6. mjesecu?
Čekaj, i ovako pravi top-modeli(HTS HTC One, SGS4) dolaze tek krajem 4. i početkom 5. mjeseca
Bio sam danas u T-centru da isprobam xperiu z i taman je bila izložena pokraj sgs3.
Usporedio sam boje i na samsungu su boje puno jasnije, ekran je puno bolji, što mi ne smeta toliko jer je xperia u odnosu na moj iPhone 3gs stroj!
Ali mislim da ću nakon viđenog pričekati dolazak HTC One na naše tržište pa ću kupiti njega, a ako niš drugo, do tad bude cijena xperie pala (barem bi trebala)...
Btw, kada kod nas dolaze Sgs4 i HTC one (kod operatera)?
Ma.. Nakon više godina korištenja ajfona prešao sam na x z sa tim kakti lošijim ekranom i mogu reci da mi nakon par sati ta činjenica više nije uopće bitna. Muči me samo trajanje baterije
Moj se grije samo kad se igraju igrice inače je skroz hladan... Što se tiče baterije, isti problem :/