Pa to mu onda i ja mogu dat svoj godinu dana star 3 bez ogrebotina s ekstra Sandstone maskom za 2100.
OnePlus 3
- poruka: 1.964
- |
- čitano: 403.873
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvala na ponudama..ali izbor će pasti na op3t za 420$ ili xiaomi mi6 za 436$..preko aliexpressa! uz napomenu da i ovi sa coolicool-a imaju op3 za 350$..ali čekam odgovor na pitanje zašto ne dostavljaju u kroejšu više..pa ako se ispostavi da ipak dostavljaju..uzimam onda njega! hvala svima
...uz napomenu da i ovi sa coolicool-a imaju op3 za 350$..ali čekam odgovor na pitanje zašto ne dostavljaju u kroejšu više..pa ako se ispostavi da ipak dostavljaju..uzimam onda njega! hvala svima
Odakle da ne dostavljaju? Piše da besplatno dostavljaju u HRV i još dobiješ elephone QC punjač gratis (vrijednost 22 dolara) tako da te novi OP3 sa dodatnim QC punjačem izađe malo preko 2200 kn.
Neznam da li sam pravu temu pogodio ali radi se o OP3 pa mislim da je ok.uglavnom da li netko još ima problema sa spajanjem na internet preko mobilnih podataka? Zadnjih mj dana mi ne funkcionira TM Internet i svaki put kad se pokusam spojiti mi pokazuje da su mi krive postavke apn-a postavljene. Kada postavim njihove koje traže također ne radi. Ista stvar je i sa bonbonovim postavkama od danas se više ne spaja niti na Bonbon. ( TM je od firme, a Bonbon je privatna). Koliko kužim to je vjerovatno do OP3 da li netko ima sličan problem?
APN od HT je internet.ht.hr, ako ti je oznaceno na HT gprs u vecini slucajeva na 4G ne radi nikako

Pozdrav, mislim kupit one plus 3 ili 3t i zanima me moze li se on kupit u nekoj trgovini ili isključivo preko web shopa.
Pozdrav, mislim kupit one plus 3 ili 3t i zanima me moze li se on kupit u nekoj trgovini ili isključivo preko web shopa.
Koliko sam upoznat, 3T ima za kupovinu u Tomatu, ali je cijena histerično previsoka.
Pozdrav!
Molim preporuku dobrog tempered glass za OP3. Trenutno imam foliju koju sam stavio kad sam ga kupio i sad se počela odljepljivati.
Pozdrav!
Molim preporuku dobrog tempered glass za OP3. Trenutno imam foliju koju sam stavio kad sam ga kupio i sad se počela odljepljivati.
Jedino originalno s njihove stranice, sve ostalo je bacanje para. Na stranici prije imaš moj post baš o toj temi: LINK
Pozdrav!
Jedino originalno s njihove stranice, sve ostalo je bacanje para. Na stranici prije imaš moj post baš o toj temi: LINK
Hvala na odgovoru. Znači, ekani na OP5 i OP3 su identični? Onda ću vjerojatno uzeti originalni jer bi htio da mi staklo traje što duže i da ima dobar feedback. Vidio sam na AliEx-u da se nude i originalni TG pa ću vjerojatno tamo ubosti jedno... Na AliEx-u sam k'o doma, stalno nešto naručujem i nikad problema s njima...
Hvala na odgovoru. Znači, ekani na OP5 i OP3 su identični? Onda ću vjerojatno uzeti originalni jer bi htio da mi staklo traje što duže i da ima dobar feedback. Vidio sam na AliEx-u da se nude i originalni TG pa ću vjerojatno tamo ubosti jedno... Na AliEx-u sam k'o doma, stalno nešto naručujem i nikad problema s njima...
Ekran je potpuno identičan, samo šta je na 5-ici okrenut za 180° radi konektora, ali to tebe ne treba zabrinjavati. Slobodno naručiš TG od 5-ice. Samo prije nego naručiš, aj pošalji link ovdje na forum da vidimo jel ti se isplati to uzimat ili ne. Pozz
Ekran je potpuno identičan, samo šta je na 5-ici okrenut za 180° radi konektora, ali to tebe ne treba zabrinjavati. Slobodno naručiš TG od 5-ice. Samo prije nego naručiš, aj pošalji link ovdje na forum da vidimo jel ti se isplati to uzimat ili ne. Pozz
Ovaj mi se čini OK,a ima free shipping
Da, čini se ok. Ako je stvarno originalno.... Javi kad stigne kakvo je
Da, čini se ok. Ako je stvarno originalno.... Javi kad stigne kakvo je
Evo, naručeno, javim se s dojmovima kad stigne...
Meni se čini da je ekran dosta otporan na oštećenja, a inače pazim na mobitel pa... to mi je kao stavljanje najlona na nove cipele.
Meni se čini da je ekran dosta otporan na oštećenja, a inače pazim na mobitel pa... to mi je kao stavljanje najlona na nove cipele.
Jer ne želiš riskirati kupnju novog ekrana (cca 150€), koji je zaljepljen za digitizer pa onda moraš mijenjat i jedno i drugo. A ekran, kao i svaki Gorilla Glass 4 je otporan na ogrebotine, tipa od ključeva i sl. dok padove skoro ni ne podnosi. Nikad nisam kužio ljude koji kupe tako skupe, pa čak i jeftinije mobitele, pri tome govoreći kako im je najbolji osjećaj dok je mobitel takav kakav je, bez maske i onda ih za par mjeseci vidim sa puknutim ekranom ko da ga je krava sažvakala. Al dobro, 100 ljudi - 100 ćudi, 100 žena - 200 sisa
Ekran cca 100E i oni plaćaju poštarinu (tako su mi rekli na online chatu).
Meni je pukao pri rubu ali sve radi i nije na vidljivom dijelu ekrana pa sam odustao od zamjene.
Mobitel poslali nazad, sve skupa neki 5 dana ako me sad vec sjecanje sluzi.

To misliš za betu ? Ja sam na 4.1.7. i 7.1.1. i baš mi danas došo update te više nema ikone od app izbornika nego se do istog dolazi klizanjem prstiju prema gore, te je sam grid sada veći za 1 stupac. Zatim su mape skroz izmjenili, više sad sliči iOS-u i Huawei-u. Dalje nisam gledo, ali ovo je po meni korak u nazad...katastrofa. I nakon tolko vremena, OnePlus je valjda jedini koji i dalje u 21. st. nema notification number iznad ikone od programe, već se mora instaliravati 3rd app za tako neku usranu stvar -.-
To misliš za betu ? Ja sam na 4.1.7. i 7.1.1. i baš mi danas došo update te više nema ikone od app izbornika nego se do istog dolazi klizanjem prstiju prema gore, te je sam grid sada veći za 1 stupac. Zatim su mape skroz izmjenili, više sad sliči iOS-u i Huawei-u. Dalje nisam gledo, ali ovo je po meni korak u nazad...katastrofa. I nakon tolko vremena, OnePlus je valjda jedini koji i dalje u 21. st. nema notification number iznad ikone od programe, već se mora instaliravati 3rd app za tako neku usranu stvar -.-
I meni ovo nije jasno ...
To je dio launchera, te kao takav pripada, kako ti kažeš, android softveru. Nije sigurno krumpir -.- Skidam im kapu što nema bloatwarea ali za mene je nedopustivo da tako nešto ne naprave. Jer budimo realni, dok su druge kompanije radile na poboljšanju UI-a, oni nisu radili apsolutno ništa. Najobičniji launcher sa 1,000 downloada na marketu ima to sranje, isto kao i podešavanje grida u app izborniku, a o slideru i njegovoj nefunkcionalnosti bolje da ni ne govorim... da u godinu dana ne mogu dodati par opcija više za njega koja bi ga učinila stvarno korisnim...ima toga još, ali kao šlag na kraju je baš ovaj zadnji update koji je blago rečeno kriminalan. Sreća njihova šta je sva pažnja usmjerena na fail iOS11, pa se o ovome baš i ne priča. Znači oni izbace ikonu od aplikacija, te na njezinom mjestu ostave rupetinu, te još uz to naprave jedno 80% transparentan bar preko cijelog reda sa previše "mesa" sastrane, i onda kad ideš u task manager eee onda se pojavi ikona za čišćenje u toj ogromnoj rupi....Ono....WTF OnePlus ?!?!? I dalje je to super mob, ali mi takve dječje bolesti nikad neće biti jasne.
Tebi je jasno da je ta "ogromna rupa" samo praznina i da mozes stavit app na to mjesto? Nastavljaju ono sto rade od pocetka, kopira se iPhone. Ono sto se meni ne svidja je novi izgled mapa, stari "pop-up" stil mi je bio dosta bolji. Ovo sa app drawerom mi je sasvim ok, u ostalom tako je i na Pixel-u. Imas Nova launcher ako te ovo nervira, prilagodis si kako tebi odgovara.