OnePlus 3

poruka: 1.964
|
čitano: 402.816
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: OnePlus 3
Krepala mi kamera. Nova kosta 6,99 :)
14 godina
OnePlus 3
A garancija?
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
marsovac zemaljski kaže...

Imam oneplus 3t na android 7.1.1. i verziji OxygenOS 4.1.6. te operater Tele2.

Tokom poziva internet mi se skroz isključi, a koliko ja znam trebao bi raditi na 3G mreži. U postavkama su uključene sve frekvencije (2g,3g i 4g) na automatskom modu.

S obzirom da ne znam jesam li jedini pa ovdje pitam. Trenutno nisam u mogućnosti testirati u drugom mobitelu pa me zanima da li je do mobitela ili operatera.

S obzirom da je novi post bio odmah nakon mog, pretpostavljam da većina nije niti vidjela pitanje

14 godina
OnePlus 3
Pa ja mislim da je normalno da se tijekom poziva ugasi mobilni internet. A poslije se vrati na brzinu koju imaš. Ne vidim problem..
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
zuper kaže...
Pa ja mislim da je normalno da se tijekom poziva ugasi mobilni internet. A poslije se vrati na brzinu koju imaš. Ne vidim problem..

Na 3G mreži internet mora raditi dok traje poziv, što je najjače na starojo Symbian Nokiji mi radi 3G mreža dok traje internet, a na mobitelu iz 2016 ne radi.

Testirano kod drugih ljudi, nekima radi, nekima na radi. Tele2 kaže da je do uređaja, a prije mislim da je do mreže

16 godina
Do uređaja je. Na Tele2 sam već dugo i sad na mom LG G5 SE normalno radi net kad razgovaram ( prebaci se sa 4G na 3G ) dok mi prije na jednom mobu nije radilo. Ne sjećam se točno koji mob je bio u pitanju.
10 godina
Pozdrav,

Zanima me kako napraviti backup samo jedne aplikacije (Erste mBanking) prije mijenjanja ROM-a? Nemam onu display karticu pa bih nakon mijenjanja ROMa bez backupa te aplikacije morao u banku da mi ju ponovno aktiviraju

0 0 hvala 0
15 godina
0x4c756b61 kaže...
Pozdrav,

Zanima me kako napraviti backup samo jedne aplikacije (Erste mBanking) prije mijenjanja ROM-a? Nemam onu display karticu pa bih nakon mijenjanja ROMa bez backupa te aplikacije morao u banku da mi ju ponovno aktiviraju

titanium backup

VenAtoR#2231
13 godina
neaktivan
Barem od HPB-a kad se backupira sa titaniumom sve komplet i vrati vise ne zeli radit.
A posto je isti proizvođac aplikacoje vjerujem da ista stvar i sa erste
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
13 godina
neaktivan
I usput zaboravi u prethodni post upisat.
Pusten je OOS 4.1.7, Canada VPN
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
9 godina
neaktivan
OnePlus 3

Trebam savjet.

Moj LG G3 (3/32GB) je lagano na izmaku snaga pa je (nažalost) došlo vrijeme da mu nađem dostojnog zamjenika :D

Tražim mob koji je po specifikacijama najmanje u rangu s G3-ojkom: veličina u rangu s G3-ojom, može i veći; ekran max 5.8, a min 5.1 (ako je već tako "malen", onda barem da ima kapacitivne tipke ispod ekrana), najmanje 3 GB RAM-a, dobra kamera s najmanje 12MP (bilo bi dobro da ima OIS), solidna/natprosječna baterija, najmanje 32GB pohrane.
Treba mi dobar all-round mob. Najviše ga koristim za surfanje, messaging, fotkanje, 1-2 puta mjesečno za igrice (tipa angry birds i slično).

Kupio bih Oneplus 3T, al nigdje ne mogu pronaći verzije na akciji u EU skladištu da ne plaćam carinu. Ima tko kakav info da je mob na akciji i iz EU skladišta? Na službenoj stranici ga više nema.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.8.2017 23:13 (mata94).

0 0 hvala 0
15 godina
bolje na njuškalu kupit sa pravom garancijom sa oneplus.net...

ovo je rizik nepotreban.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
OnePlus 3

Izašla je verzija softvera 4.1.7. za sada su samo ispravke bugova i sitne stvari

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
OnePlus 3

leone22 Hvala puno. Mislim da ću naručiti s Geekbuying stranice s još dodatnih 50 dolara popusta na cijenu od 489.99. Iako, još se dvoumim između Xiaomi Mi 5 (269 dolara) i Xiaomi Redmi Note 4 (199 dolara). Upola su jeftiniji od OP 3T pa ne znam isplati li se dati duplo više za njega.

vepar Hvala za savjet za njuškalo, ali nema novih i nekorištenih uređaja. Sve je više-manje rabljeno barem mjesec dana (na 3T) mislim. 

0 0 hvala 0
14 godina
Tijekom druženja s OP3T shvatio sam koji mi je od sada i za ubuduće najvažniji feature kod mobitela. Brzina! I tu OP3T briljira. Sad mi se i iPhone čini spor :-)

2 0 hvala 0
15 godina
OP3T je brži od iPhinea u svemu osim u pokretanju igara.ima brže animacije i bolji je u multitaskingu.
na strani iPhonea je fluidnost koju androidi još nisu dostigli...
uz OP još samo Sony nudi takvu brzinu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
PC - stručnjak kaže...
Barem od HPB-a kad se backupira sa titaniumom sve komplet i vrati vise ne zeli radit.
A posto je isti proizvođac aplikacoje vjerujem da ista stvar i sa erste

Velika većina bankovnih aplikacija radi na način da ključne komponente za provjeru autentičnosti i verifikaciju podataka spreme na particije koje se ne backupiraju (dalvik, cache, itd). 

To nije bug nego čista sigurnosna zaštita podataka i bankovnog računa. Zbog istog se razloga primjerice mPBZ ne vidi u recent apps. Da se izbjegne situacija da se ulogiraš, platiš nešto, prebaciš u drugu app i ostaviš mob na stolu pa netko pametan pomisli da će samo uzet mob, otvorit recent apps, upast nazad u bankovnu aplikaciju i prebacit si pare s tvog računa. 

mata94 kaže...

leone22 Hvala puno. Mislim da ću naručiti s Geekbuying stranice s još dodatnih 50 dolara popusta na cijenu od 489.99. Iako, još se dvoumim između Xiaomi Mi 5 (269 dolara) i Xiaomi Redmi Note 4 (199 dolara). Upola su jeftiniji od OP 3T pa ne znam isplati li se dati duplo više za njega.

vepar Hvala za savjet za njuškalo, ali nema novih i nekorištenih uređaja. Sve je više-manje rabljeno barem mjesec dana (na 3T) mislim. 

Mi5 je vrlo dobar izbor, Redmi Note 4 ima vrlo dobru bateriju, ali što se tiče korištenja usluga, brzine rada, otvorenosti za modifikacije, 3T je najbolji izbor od ova tri.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2017 15:12 (robogo).
9 godina
neaktivan

robogo - Hvala na savjetu! :)

Odluka je nakon malo pretraživanja na kraju između:

1) Xiaomi Mi 5  3/64GB (1670 kn)

2) Mi 5X 4/32GB (1550 kn)

3) Redmi Note 4 4/64GB (1190 kn)

ili rastegnut budžet pa za duplo više uzet:

4) Oneplus 3T 6/128GB (2870 kn)

ili

5) Oneplus 5 6/64GB (3140 kn)

Sve narudžbe izvana preko neta. Koji je bestbuy od ovih za uloženo/dobiveno? Uzimajući u obzir da svi imaju samo godinu dana garancije s webshopa s kojeg se naruče (geekbuying, aliexpress ili honorbuy).

15 godina
neaktivan
OnePlus 3

ne kupujem sa s tih stranica ali provjeri koliko je porez ak ose plača te koliko je cijen slanja mobitela na popravak. Ja bi prije uzeo sa njuškala 3t ili novi 5 3 godine garancije pa si miran

ove prve tri nisam koristio pa ne znam kakvi su

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Jim Carrey 

Nema poreza i carine ako se naručuje iz EU skladišta. Geekbuying ime par skladišta iz EU iz kojih šalje. Tako da su cijene Oneplus 3T 6/128GB (2870 kn) i Oneplus 5 6/64GB (3140 kn) konačne. Za tu cijenu nema novih na Njuškalu. Samo korišteni. A svejedno mob moram slati izvan Hrvatske kupim li preko Oneplus.net stranice ili neke druge kineske stranice. 
Jedino što me muči kod dvojbe 3T za 2870kn i 5 za 3140kn su one rasprave oko nedostatka OIS-a na kameri od petice i onaj jellyscrolling efekt. Pa ne znam je li bolje uzet 3T ili peticu za 200 kuna više.

Sutra ću vidjet koliko će na Aliepxressu biti velike akcije na Xiaomi mobitele pa ću vidjet hoću li uzet Redmi Note 4 ili Mi5 na akciji, ili potegnut do Oneplusa.

13 godina
neaktivan
OnePlus 3

Pozdrav,

ima li netko tko koristi Spigen "Rugged Armor" i da je pronašao odgovarajući screen protector?

Trenutno imam original Carbon case od OP3T i njihov tempered glass koji je već bio na njemu, ali sad mi se oštetio case i mrvicu glass (nespretan slučaj ) pa planiram uzeti Spigen "Rugged Armor" i nekakav tempered glass, ali vidim po forumima svi pišu da malo što odgovara s tom maskom.

OnePlus nema više u ponudi obicne tempered glass tako da preostaje nešto drugo.

0 0 hvala 0
14 godina
OnePlus 3
Imam Rugged Armor, ali nemam tempered glass te mislim da ti i nije potreban jer rub maske je viši koji mm iznad ekrana pa i na taj način štiti od mogućeg pada na prednju stranu
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
zuper kaže...
Imam Rugged Armor, ali nemam tempered glass te mislim da ti i nije potreban jer rub maske je viši koji mm iznad ekrana pa i na taj način štiti od mogućeg pada na prednju stranu

Aha, onda skroz dobro. Kakav ti je Rugged Armor od kada ga koristiš i gdje si ga naručio(još gledam gdje mi je najbolje). Ima ovaj gizzmo.hr, a cijena s dostavom 230kn ili ici pak putem amazona,ebaya, aliexpressa samo ne znam koliko ce se dodatno naplatiti.

14 godina
OnePlus 3
Ja sam uzeo preko ebay-a, mislim da je oko 130kn bilo, ali cijene mogu varirati otada. Jako sam zadovoljan, stvarno daje osjećaj sigurnosti da i prilikom pada se mobitelu neće ništa dogoditi i odlično prianja uz mobitel. Jedini minus je što ne daje dovoljno gripa, i dalje dosta sklizak.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
OnePlus 3

Što se tiče tempered glass-a, promijenio sam već dosta proizvođača te potrošio više od 300kn i na kraju sam odustao od traženja jer je uvijek isto. Svi oni koji prekriju cijeli ekran (od ruba do ruba) te su samim time blago zaobljeni na rubovima - ne valjaju ništa. Glavni problem im je šta je na svima ljepilo nanešeno samo na rubovima, te se vrlo brzo počne odljepljivati, uđe malo prašine i onda se moš slikat. Zbog toga jer je ljepilo samo na rubovima, staklo konstantno "radi" dok se stišće po ekranu, pa se može čuti zvuk konstantnog odljepljivanja i zaljepljivanja (posebice slučaj kod Orzly-a), te s vremenomm to postane jako iritirajuće, a i feedback je loš. Trenutno koristim neko jeftino kinesko staklo koje nije od ruba do ruba, već ima par mm lufta (uvijek sam preziro takva stakla al šta'š ...) te jedino na takvim staklima možete viditi ljepilo na cijeloj površini (ne kod svih proizvođača). Preporučio bih svima koji žele kvalitetno staklo, koje je od ruba do ruba, te koje ima ljepilo na cijeloj površini da kupe originalno odmah kad kupuju mob. jer kasnije se ne isplati naručivat samo staklo koje košta preko 150kn + cca. 20$ poštarina. Ja sam mislio da je 150 kn puno jer je uvijek na ebayu i sl. stranicama toga bilo na tone ali sa ovim mobom je to prava muka. Isto tako treba imati na umu da je na 1+5 ekran IDENTIČAN onome od 1+3 pa je samim time i tempered glass za oba dva moba isti.

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
Moj PC  
1 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
Kupio bih oneplus 3 ili 3t...da nije stariji od pola godine..pa ako netko prodaje neka javi! A ako netko kupuje ili je nedavno kupovao iste preko nekih akcija webshopa..neka mi da link..bio bi zahvalan!

0 0 hvala 0
14 godina
zvimbl kaže...
Kupio bih oneplus 3 ili 3t...da nije stariji od pola godine..pa ako netko prodaje neka javi! A ako netko kupuje ili je nedavno kupovao iste preko nekih akcija webshopa..neka mi da link..bio bi zahvalan!

Kolko novaca možeš maximalno izdvojiti ?

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
8 godina
neaktivan
Zelja mi je uzeti novi preko nekog webshopa..a kako nisam nikad ranije uzimao..malo sam zbunjen zbog silnih skladišta, dhl i sl. stvari! Preko webshopa bi možda uzeo i oneplus 5..ako bi bila neka akcija! A cifra oko koje se krećem je 2500 kuna..može i koja stotica gore! Pa kad bi mi netko dao savjet gdje je najjeftiniji op3, op3t i op5..bio bih zahvalan
14 godina
OnePlus 3
Prodaje kolega 3T. Probaj s njim dogovoriti cijenu

http://www.bug.hr/malioglasi/oglas-prodajem-oneplus-3t-gunmetal/28560.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice