Novi mob t-mobile flex 150! koji uzeti?

poruka: 34
|
čitano: 5.902
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Ovako trebam mobitel u t-mobile trebao bih imati zaslon na dodir wlan memorijsku karticu min 4gb i kameru ispod 3mpx nema šanse,nadoplata max 650kn možda još nekih 50kn mogu negdje iskopat ali iznad toga nemogu!

Mato
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 14:11 (Mato_Ivanovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Što bi trebalo značit "nema šanse nadoplata max 650 kn"?

Random chance seems to have operated in our favor.
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
RE: Novi mob t-mobile flex 150! koji uzeti?
Spock kaže...

Što bi trebalo značit "nema šanse nadoplata max 650 kn"?

E ma ja se zeznio htjeo sam reć nema šanse iznad 650kn max 650kn možda nekih 50 kuna još može se dodat!

Mato
17 godina
neaktivan

Uzmi iphone na 2  godine ugovora na pretplatu dođe 200 kn

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Spock kaže...

Jel mi moš dat link? e da da napomenem! Mobitel ide kod mene a kartica kod MAME!

Mato
16 godina
protjeran
Mato_Ivanovac kaže...
Spock kaže...

Jel mi moš dat link? e da da napomenem! Mobitel ide kod mene a kartica kod MAME!

Onda ništa od iPhonea jer nema karticu..

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
protjeran

Možda ovako nešto LINK

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
protjeran
APazinjan kaže...

Možda ovako nešto LINK

Mogo bi taj telefon nego da kažem ide produljenje ugovora s obaveznim trajanjem od 24 mjeseca!

Mato
17 godina
neaktivan
Spock kaže...

U tarifi 150 na dvije godine je oko 2000KN, a ne 200!

16 godina
protjeran

Evo gledam na youtube kako izgleda taj LG GT500 i vidio sam da ima LG GT505 jel zna neko dali ima u t-mobile ja nisam našao! i koliko je bolji taj mobitel? E da jel bi se isplatilo ćekati za nokiu 5800 xm do 3-4 mjeseca jer u 4 mjesecu ugovor istiće?

Mato
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

Evo gledam na youtube kako izgleda taj LG GT500 i vidio sam da ima LG GT505 jel zna neko dali ima u t-mobile ja nisam našao! i koliko je bolji taj mobitel? E da jel bi se isplatilo ćekati za nokiu 5800 xm do 3-4 mjeseca jer u 4 mjesecu ugovor istiće?

pa sacekaj,jer svakako sada ne mozes nish kupiti ako ti ugovor nije istekao,a  u 3 mjesecu pocni razmisljati sta ces kupiti,mozda se promjene stvrai u vidu nokije 5800XM a mozda ne.....

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
protjeran
stevan94 kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

pa sacekaj,jer svakako sada ne mozes nish kupiti ako ti ugovor nije istekao,a  u 3 mjesecu pocni razmisljati sta ces kupiti,mozda se promjene stvrai u vidu nokije 5800XM a mozda ne.....

Ma ja hoču novi mobitel od 30.11 jel sam ovaj što sad imam uzeo 30.11.2007g pa sad hoću novi a istekla mu je garancija...a mami bi išo ovaj što sad imam nokia 6288 a sebi bi uzeo novi!

EDIT: Trebao bih mob po mogućnosti da može na Texas Holdem Poker na fejsu!

Mato
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 19:54 (Mato_Ivanovac).
17 godina

Ugovor mozes obnoviti 6 mjeseci prije isteka, inace imas trazilicu na T-comovim stranicama pa mozes ograniciti upit na odredjeni iznos.

EDIT: facebook aplikacija je prvo sto sam deinstalirao s novog uredjaja, 4 kb smeca...

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 19:57 (Kristyans).
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...
Spock kaže...

da ali ima prvih 6 mjeseci 50% popusta na pretplatu.

Tako da uzmeš telefon na tarifu 300 što je prvih 6 mjeseci 150 kn..a nakon 6 mjeseci uzmeš tarifu 150

na tarifi 300 je iphone 200 kn..al ne plaćaš 300 nego 150 kn s tim popustom.

17 godina
neaktivan
Spock kaže...
vjeko kaže...
Spock kaže...

Tako da uzmeš telefon na tarifu 300 što je prvih 6 mjeseci 150 kn..a nakon 6 mjeseci uzmeš tarifu 150

ak uzmes ugovor od 24 mjeseca, prvih 12 ne placas pretplatu. ne znam jesi li mislio na to ili ne, ali ako tu uzmes tarifu 300, zar mislis da ce ti dozvolit da dobijes uredaj jeftinije, uzmes promotivnu pogodnost, i onda fino predes na tarifu 60 recimo?

http://www.t-mobile.hr/2/20-10-05-00-00.asp

kako da ne. treba to ispitat jako dobro prije nego se nesto potpise. vjerojatno se treba kopat po njihovoj stranici da se vidi jel moguc prijelaz na drugu tarifu nakon x mjeseci ili nije moguc. nagadam da nije moguc, inace potez ne bi imao smisla.

Rjesava jednostavne probleme u podforumu Programiranje od 2008. xD http://irale.deviantart.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 21:27 (RaLe).
17 godina
neaktivan
Spock kaže...
vjeko kaže...
Spock kaže...

Tako da, ali čisto sumnjam da njemu odgovaraju i tarife, a i u naslovu teme stoji flex tarifa.

17 godina
neaktivan

Da ali ako misli igrat texas holdem treba mu itarifa..bez uvrede autoru teme ali mislim da nije baš naj pametniji izbor  flex tarifa...

@onom prije

tarife se može promijeniti nakon 4 plaćena računa tako da u biti 2 mjeseca možeš koristiti tarifu i150 za 75 kuna.

Ja sam tako kupio iphone.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Spock kaže...

Da ali ako misli igrat texas holdem treba mu itarifa..bez uvrede autoru teme ali mislim da nije baš naj pametniji izbor  flex tarifa...

@onom prije

tarife se može promijeniti nakon 4 plaćena računa tako da u biti 2 mjeseca možeš koristiti tarifu i150 za 75 kuna.

Ja sam tako kupio iphone.

Ma ja na mojoj kartici imam ono od t-mobile besplatan internet dam mjesećno oko 50kn i imam besplatan internet i idem mobom na net tako radim sada s ovom nokiom 6288 sam s njom nemogu igrat texas holdem poker i to...jel može onaj LG GT500 na texas holdem poker? na fejsu?

Mato
16 godina
protjeran

Koja je razlika između Wlan i WiFi ?? jel ovaj LG GT500 nema WiFi a na t-mobile stranici piše da ima wlan! jel se mogu preko wlana spojit na router zyxel p600?

Mato
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

neznam koliko "interneta kupiš" za 50 kn ali ti nije neograničen i besplatan, na itarifi za 150 kn imaš 1gb interneta nešto poruka i poziva uključeno. Neda mi se provjeravat ali tih 50 kn ti kupi eventualno 100, 200 MB ne više(možda se varam provjeri koliko MB dobiješ za to).

Fora ti je ta šta sa starijim telefonom nećeš potrošit puno MB (kuna) na internet ali ako imaš iphone ili neki drugi smart phone sa prikazom cijelih stranica (www) i još skidaš aplikacija s neta za njega odmah će ti se MB-i potrošit.

Iphone ti ima odvojenu facebook i texas holdem aplikaciju..ima texas holdem dizajniran baš za iphone i jako je dobar.

Šta razmišljaš uzmi iphone pa kad curice navale da im ga moraš pokazat..bit ćeš glavni baja u selu Cool

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

Koja je razlika između Wlan i WiFi ?? jel ovaj LG GT500 nema WiFi a na t-mobile stranici piše da ima wlan! jel se mogu preko wlana spojit na router zyxel p600?

Wlan ti je za spojit se na zyxela a wifi je 3G mreža koja ti omogućava da na GSM signalu (pojednostavljeno rečeno) brzo surfaš internetom.

17 godina
neaktivan

@onaj poslije onog prije

da, ali sad kad se potpisuje ugovor, koliko ja znam, vrijedi akcija da se ne placa pretplata prvu godinu nego samo ono sto potrosis! dao sam i link tamo...

Rjesava jednostavne probleme u podforumu Programiranje od 2008. xD http://irale.deviantart.com

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

50 KN = 150 MB

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RaLe kaže...

@onaj poslije onog prije

da, ali sad kad se potpisuje ugovor, koliko ja znam, vrijedi akcija da se ne placa pretplata prvu godinu nego samo ono sto potrosis! dao sam i link tamo...

http://www.t-mobile.hr/iphone/tarife.asp

evo i tebi link..

17 godina
neaktivan
Spock kaže...
RaLe kaže...

@onaj poslije onog prije

http://www.t-mobile.hr/iphone/tarife.asp

evo i tebi link..

i nek mu majka koristi itarifu, koju mozda uopce nece ni koristit kak spada, da bi on igro poker na fejsu preko ajfona?!?!?

trazio je tarifu flex 150, a ne i150. pa sam stoga i ja pricao o tarifi flex 150. nismo se razumjeli izgleda.

uglavnom sam rekao sto sam imao za reci, lijep pozdrav :)

16 godina
protjeran

Onaj LG GT500 na nekim str piše da ima Wlan a nema Wifi a opet na nekima piše da ima Wifi a da nema Wlan,i kome sada vjerovat na t-mobile kažu ovo LINK,a mama neče i neče na i150 znači samo flex 150,i onda jel može taj LG GT500 na texas holdem poker? 

Mato
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Odi do t-centra pa pitaj/probaj dal može

15 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

Onaj LG GT500 na nekim str piše da ima Wlan a nema Wifi a opet na nekima piše da ima Wifi a da nema Wlan,i kome sada vjerovat na t-mobile kažu ovo LINK,a mama neče i neče na i150 znači samo flex 150,i onda jel može taj LG GT500 na texas holdem poker? 

Ima ti Wi-fi i da može na fejs jer ima ugrađen internet preglednik.

16 godina
protjeran
P4k1 kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

A jel ima wlan jer ja bih volio da se mogu spojit na router s antenom npr kao siemens gigaset ili thompson ili zyxel na take routere da se mogu spojit i to mi treba!

Mato
15 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...
P4k1 kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

A jel ima wlan jer ja bih volio da se mogu spojit na router s antenom npr kao siemens gigaset ili thompson ili zyxel na take routere da se mogu spojit i to mi treba!

Da ima jer jedno od trenutačno najraširenijih WLAN inačica je Wi-Fi, registrirani znak Wi-Fi Alliance-a.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice