Novi mob t-mobile flex 150! koji uzeti?

poruka: 34
|
čitano: 5.912
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Novi mob t-mobile flex 150! koji uzeti?
P4k1 kaže...
Mato_Ivanovac kaže...
P4k1 kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Onaj LG GT500 na nekim str piše da ima Wlan a nema Wifi a opet na nekima piše da ima Wifi a da nema Wlan,i kome sada vjerovat na t-mobile kažu ovo LINK,a mama neče i neče na i150 znači samo flex 150,i onda jel može taj LG GT500 na texas holdem poker? 

Ima ti Wi-fi i da može na fejs jer ima ugrađen internet preglednik.

A jel ima wlan jer ja bih volio da se mogu spojit na router s antenom npr kao siemens gigaset ili thompson ili zyxel na take routere da se mogu spojit i to mi treba!

Da ima jer jedno od trenutačno najraširenijih WLAN inačica je Wi-Fi, registrirani znak Wi-Fi Alliance-a.

Ja sam mislio da je WLAN standard za spajanje na router a WI-FI na 3G mrežu, znači WLAN objedinjuje: wi-fi i wi-max i UMTS i HSDPA i sve ostale buduće wireless tehnologije koje koriste princip radio veze za spajanje?

Random chance seems to have operated in our favor.
16 godina
protjeran

Ipak ču sačekat do 31.12.2009 pa ako bude cjena nekih 500-600kn onda uzimam! jer vidim za lg jedva šta ima a za nokiu brate imaš šta oš!

Ako ti je netko pomogao klikni gumb HVALA! i klikni gump THUMB UP! Hvala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
@ mato

jel znaš da možeš produljit ugovor 6 mjeseci prije isteka samog ugovora?
dakle, odgulit ćeš sljedećih 2 i pol godine, ali ćeš imati mobitel koji hoćeš :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Novi mob t-mobile flex 150! koji uzeti?
Tomo Yoda kaže...
@ mato

jel znaš da možeš produljit ugovor 6 mjeseci prije isteka samog ugovora?
dakle, odgulit ćeš sljedećih 2 i pol godine, ali ćeš imati mobitel koji hoćeš :D

Čuj znam za to meni ugovor u 4 mjesecu istiće,a novi mob moram uzeti do 31.12 jer neču 12 mjeseci plaćat tarifu a i staroj noki-i je istekla garancija još 30.11

Ako ti je netko pomogao klikni gumb HVALA! i klikni gump THUMB UP! Hvala.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice