Nokia N96 dojmovi

poruka: 22
|
čitano: 6.673
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nokia N96 dojmovi

ovaj mobitel mi se jako dopada po recenzijama i slikama pa me zanimaju vaša iskustva sa tim mobitelom. dosta me zanima baterija i kvaliteta slika. 

odbrojavamo do 10.11.2009.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nokia N96 dojmovi
d3stroy3r_cro kaže...

ovaj mobitel mi se jako dopada po recenzijama i slikama pa me zanimaju vaša iskustva sa tim mobitelom. dosta me zanima baterija i kvaliteta slika. 

Šta će ti to pokraj XM5800/N97/x6/N97 mini?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
neaktivan
Nokia N96 dojmovi

zato što mi sada prestaje pretplata pa bi svoj stari sony ericsson k800i dao starom a sebi neki novi. a dok izađu ti mobiteli proči će nekoliko i bit će duplo skuplji od n96. sada prestaje pretplate pa da iskoristim popust

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2009 23:36 (d3stroy3r_cro).

0 0 hvala 0
17 godina
d3stroy3r_cro kaže...

zato što mi sada prestaje pretplata pa bi svoj stari sony ericsson k800i dao starom a sebi neki novi. a dok izađu ti mobiteli proči će nekoliko i bit će duplo skuplji od n96. sada prestaje pretplate pa da iskoristim popust

XM5800 je tu već 1god. imam ga osobno. Njega si uzmeš i super. Prema k800i je Bog i batina (imaju dvojica u razredu k800i, a po školi sve više viđam ove nokie xm5800)

Šte će ti ovaj stari precijenjeni n96?

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2009 23:41 (Hyperion).
16 godina
neaktivan
Nokia N96 dojmovi

mene bas i nezanima glazba za slušat na mobitelu već ponajvise slike, gps i jos neke aplikacije.xm 5800 me bas i nezanima. ja sam stavio temu nokia n96 nemisleći samo na nju vec i ostale neke mobitele no eto ovaj mi je zapao za oko i hvala na pomoći i na prijedloguNamigiva

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moj iskreni savjet ti je zaboravi na N96.... imam ga skoro godinu dana i iznimno sam nezadovoljan njime. Uzasno spor ( otvaranje kontakata traje do 5 sec, isto tako za novu poruku itd itd ), ocajna baterija ( doslovno ne pipnem mobitel, nit poruka, nit poziv, eventualno pogledam kolko je sati i tesko da moze izdrzat duze od 36 sati ( nemam nikakvih servisa u pozadini, provjereno Namigiva ), u pocetku je bilo i gore, malo ispravljeno zadnjim firmwareom 30.xxx ).

Na tvom mjestu , ako imas love naravno, pogledaj N97 ( ja ju takodjer pikiram )... al moja preporuka ti je da takodjer nadjes nekoga tko ju ima i pitas direkt za misljenje, jer sve zive i nezive recenzije treba uzet s dozom opreza Osmijeh ili treca solucija je IPhone ( al pretpostavljam da si na VIP-u , tako da neznam kolko ti je to izvedivo ), ja ga imam kao drugi mobitel, koristim ga iskljucivo za internet i gps + aplikacije za zafrkanciju i iznimno sam zadovoljan njime, predobar gadget, kako je sa razgovorima ne bih znao rec jer ga ne koristim u tom smislu hehe , al slusanje muzike, pregledavanje slika, surfanje ( samo flash jos fali Namigiva ), mailovi ( uz IbisMail app, ne ugradjeni mail ), gps, citanje e-bookova itd itd je zbilja uzivancija.

Eto tolko od mene

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2009 9:05 (Karonja).
17 godina
d3stroy3r_cro kaže...

mene bas i nezanima glazba za slušat na mobitelu već ponajvise slike, gps i jos neke aplikacije.xm 5800 me bas i nezanima. ja sam stavio temu nokia n96 nemisleći samo na nju vec i ostale neke mobitele no eto ovaj mi je zapao za oko i hvala na pomoći i na prijedloguNamigiva

Nije taj mob za muziku samo. Ima veći ekran od n96, brži proc, touchscreen također ima gps, pregledavanje slika je super, imaš msn,winrar,adobe reader i da dalje nenabrajam šta sve ima za nju.

16 godina
neaktivan
Nokia N96 dojmovi

pa ja sam na t-mobileu i nemam love bas za iphone a n97 mi se jako sviđa no i njoj je cijena malo povelika tako da bi se moglo razmislit no cijena je Neodlučan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nokia N96 dojmovi

Na 5800 možeš instalirati sve aplikacije koje bi mogao utrpati na N96 ili 97

+ one koje koriste touchscreen

Sve su one Symbian!

Arch user :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Nokia N96 dojmovi

Jesam spomenuo da je surfanje sa touchscreenom 100x bolje?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

pa ja sam na t-mobileu i nemam love bas za iphone a n97 mi se jako sviđa no i njoj je cijena malo povelika tako da bi se moglo razmislit no cijena je Neodlučan

Nemaš love za iPhone, a imaš za N96?

16 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

Hmm pa neznam koliki ti je budget za novi mob ali preko t-mobile ( ja sam na VIP-u, mislio sam da si i ti jer t-mobile nema n97 u ponudi i pitanje je hoce li ga imat) recimo sto se meni svidja je i300 preplata, dobis 3gs 16gb za 900 kn ako se ne varam, prvih 6 mjeseci ti je promotivno razdoblje i placas 150 kn preplatu, a nakon 6 mjeseci imas pravo prec na nizu preplatu pa predjes na i150 preplatu i nastavljas placat 150 kn, recimo meni se to cini ko jako privlacna opcijaOsmijeh ( kazes da ti sad prestaje preplata, pa sam pretpostavljo da zelis uzet novu ili produzit postojecu preplatu i iskoristit mogucnost kupnje jeftinijeg mobitela na taj nacin ).

16 godina
neaktivan
Nokia N96 dojmovi

ja sam onda krivo vidio. ups stvarno sam mislio da nije toliko, zaista nisam vidio no ipak što mislite o sony ericsson w995

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Karonja kaže...
d3stroy3r_cro kaže...

Hmm pa neznam koliki ti je budget za novi mob ali preko t-mobile ( ja sam na VIP-u, mislio sam da si i ti jer t-mobile nema n97 u ponudi i pitanje je hoce li ga imat) recimo sto se meni svidja je i300 preplata, dobis 3gs 16gb za 900 kn ako se ne varam, prvih 6 mjeseci ti je promotivno razdoblje i placas 150 kn preplatu, a nakon 6 mjeseci imas pravo prec na nizu preplatu pa predjes na i150 preplatu i nastavljas placat 150 kn, recimo meni se to cini ko jako privlacna opcijaOsmijeh ( kazes da ti sad prestaje preplata, pa sam pretpostavljo da zelis uzet novu ili produzit postojecu preplatu i iskoristit mogucnost kupnje jeftinijeg mobitela na taj nacin ).

da sad mi prestaje pretplata pa je želim produžid kupnjom nekog mobitela a po jeftinijoj cijeni

17 godina
Nokia N96 dojmovi

W995

XM5800 

w995 skuplji, a po meni ni u kom slučaju nije bolji - LINK  (link na usporedbu neradi...)

Vidim da ti očito neželim XM5800, šta uopće vrijedi govoriti...

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2009 11:17 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia N96 dojmovi

pa ovaj sony ericsson w995 me je dosta zainteresiro. cijena nije velika,kamera dobra, ima sve što mi se sviđa,baterija odlična. po mom ukusu

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2009 11:14 (d3stroy3r_cro).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dalje od nokie 5800 ne treba traziti. Ima sve sto i N97 za puno manje para. Nuporedivo brzi od svih telefona sa simbianom 9.3. Imao sam N95 sto u isto kao n96 osim kucista i TV-a od kojeg nemas nikakve koristi. Sve na njemu leti jednostavno. Surfanje je lako, fotografije se otvaraju skoro trenutno, baterija traje par dana, gps je fenomenalana jer ima veliki ekran sa velikom rezolucijom a o dodatnim programima da ne pricam. Imas ih more na netu.

17 godina
odjavljen
Nokia N96 dojmovi

nadi si HTC touch HD.Cool

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vjerojatno je kasno za neki savjet jer si kupio mob. ali za sve druge koje bude inetersiralo dat bću svoje dojmove s N96.

Inače sam nokia freak i symbian freak i već 4 godine imam samo mobove N serije, prvo N90, pa N95 pa sada N96 već dvije godine.

Za početak, N 96 je odličan symbian smatrphone ukoliko ga za to koristiš. Nema nekih mogućnosti kao npr iphone ili sl. ali ćeš biti zadovoljan s njim jer je odličan.

Redom

- plastika, i izgled su odlični, s njima nema problema već dvije godine, baterija traje jedan dan, moraš je puniti a ako jače koristiš mobitel i češće, dok nisam ubacio novi program ponekad je znala zaštekati, smrznuti se ali od tada ništa, radi kao vekerica. Fotografije i video snimanja odlični, surfanje dobro ( nije kao kod i phonea), navigacija radi savršeno, a pojedine specijalizirane symbian aplikacije su na njemu odlične ( pratim video nadzor daljinski preko nje) Opako mi je pala jedno dva puta i zasada joj nije smetalio., Ekran je otporan na habanje pa neće biti problema kao na staroj 95 ici ( njoj sam dva puta mijenjao ekran jer je pukao) Tipke su malo nezgodne ( tu je bolja n95) ali kad se navikneš dobro je. Brza je i kao modem na laptopu ako nemaš net.

Sve u svemu ako tražiš smatrphone, jedan je od najboljih odabira ( 97 nisam probao a navodno je dobra), ako te ne interesiraju taouch screen gluposti odličan mob. Dosta prostora ( moja je 16 GB), quick office i sl. Jedino ti preporučam da ugasiš opciju zakretanja ekrana kad okreneš mob jer je procesor ipak malo opterećen s tim tako da joj treba malo da dođe k sebi.

Ocjena 4

:)

17 godina
neaktivan

Opreznije malo sa izjavama tipa N)7 nisam probao ali touchscreen je glupost. Nije glupost i to je fenomenalna stvar. Ja sam N95 8GB zamijenio za 5800 i azlika je nevjerovatna. Brzina softwarea je neuporediva u odnosu na N95 i N96.

13 godina
neaktivan
Nokia N96 problem sa softverom

ee imam problem sa softverom na nokii n96 pa zanima me gdje mogu nabaviti softver na internetu ili dje to mogu uraditi hwala unaprjed!!

arminbond

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Nokia N96 problem sa softverom

Možeš preko Navifirma naći softver za sve Nokie.

Reality is wrong. Dreams are for real.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice