sony ericsson, nokia ili samsung?
Najbolji touch screen mobitel do 2500 kn
- poruka: 72
- |
- čitano: 21.769
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
sony ericsson, nokia ili samsung?
Ja bi Nokiu 5800.
HTC Desire. Mislim da je tu negdje oko 2500...
nokia 5800, ali pogledaj malo rabljene,imas desire-a za toliku u odlicnom stanju
Zavisi kakav ti treba.
trebam neki koji je dobar za glazbu,s odličnom kamerom,lijepog dizajna,i da ima dobar OS
trebam neki koji je dobar za glazbu,s odličnom kamerom,lijepog dizajna,i da ima dobar OS
SE X10,imas ga na njuskalu za 2500kn ;)
kakav je mob SE X10 mini?
Ako ti treba zbog multimedije nokia x6 odlican izbor, nekih 2100kn u T-Mobile-u
koji je od ovih mobitela najbolji izbor:nokia x6,SE x10,samsung s8000 jet???
x10 bez dileme,mada je i Nokia X6 zaista odlican mobitel.
x10 bez dileme,mada je i Nokia X6 zaista odlican mobitel.
Slazem se za SE x10, izbor je na tebi ipak na kraju jer ti kupujes taj uredjaj i ti ces ga koristiti, pa sto tebi pase vise od ta dva odaberi si.
Sony Ericsson Vivaz vs. LG Renoir.
koji bi bio bolji izbor???
Vivaz, jer po meni LG bas nije nesto, ali opet, tvoj izbor, ali po meni bolje Vivaz.
Vivaz, jer po meni LG bas nije nesto, ali opet, tvoj izbor, ali po meni bolje Vivaz.
slazem se za Vvaz :)
Ali meni je bolja Nokia X6 od Vivaza :D
kakav je mobitel se x10 mini??? kvalitete i mane
koji izabrati:SE X10mini vs. samsung monte vs. LG viewty smile GT 400
i zašto baš taj?
poglej tu: http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/compatibleaccessories/xperiax10mini?cc=hr&lc=hr&showall=true#view=specifications
ovaj model je savrsen :)
Ok su to mobiteli al za te paren išta posebno... i jasam se bio dvoumio izmedju tih dok nisam na netu naletio na podatak da u hrvatsku dolazi Samsung Wave i u simpa paketu je 2500kn i defnitivno bolji od svih navedenih...
Idi najbolje u T-centar pa provjeri a ima ga već i u Tele 2
a kakvi su samsungovi touch screen mob.? čujem da su dobri,te koji bi bio najbolji samsungov touch za prihvatljivu cijenu???? treba mi neki dobar za slušanje glazbe za fotografiranje općenito za multimediju
hvala vam na odgovorima.
a evo da ne otvaram novu temu recite koji bi bio najbolji novi touch mobitel za nekih 1500kn (možda 2000kn) unaprijed hvala. ;)
a kakvi su samsungovi touch screen mob.? čujem da su dobri,te koji bi bio najbolji samsungov touch za prihvatljivu cijenu???? treba mi neki dobar za slušanje glazbe za fotografiranje općenito za multimediju
Ja sam prije 2 dana kupio Samsung S8500 Wave. Mob je fantastican. Oci bole koliko su boje jasne i ostre. Zvuk odlican, slike isto tako a reprodukcija video sadrzaja je tako glatka da je to u kombinaciji sa ekranom cisti uzitak gledati. Kupio sam ga u T-comu za 2600 kn bez pretplate. Znaci cisti aparat.
Manjkavost mu je za sada jedino nedostatak aplikacija jer ima taj novi Samsungov Bada OS. Ali mene to ne pati jer mob ima sve sto meni treba.
e neznam jel prekasno al osim navedenih imas i super htca ili iphone recimo preko njuskala ili drugih oglasa moze se nac nekih dobrih ponuda ima dosta ljudi kaj hitno trebaju pare pa odma idu mob prodat xD
Ako je samo za to uzmi SE Vivaz. I daj se više odluči,u danu se premišljaš onoliko puta koliko je Vlada rezala proračun ove godine.