Savjet: www.gsmarena.com
Imaš detaljni review za svaki od ovih mobitela.
Savjet: www.gsmarena.com
Imaš detaljni review za svaki od ovih mobitela.
Koji danas mobitel na touch do 2500kn bi preporucili da ima dobru kameru i OS ?
Kaj velite na ovo ?
EDIT: Skuzio sam, bilo je pre dobro da bi bilo za 2000 kn :( KRIVA JE CIJENA :(((
nije los..al mu je baterija slaba.
sony ericsson, nokia ili samsung?
Nokia i touch su dva razlicita pojma.....NHF za sve one "Nokia nostalgicare" (da ne bi bilo zabune i sam koristim touch screen Nokiu).
Symbian jednostavno ne radi kako treba na touch screen uredajima....imao sam vise Nokia sa Symbianom (i sada imam......sutra je prodana vjerojatno i to ti sve govori) i niti jedna nije radila kako treba.
Navikao sam se na HTC i iPhone te kada gledam touch od npr. iPhone-a i ovaj koji ima Nokia sa svojim Symbianom jednostavno nije "to-to". Da ne bi bilo zabune, Symbian mi je i dalje ok na uredajima sa fizickom tipkovnicom no na touch screenu su podbacili i to debelo.
Moja preporuka ti je iPhone....bar je meni najbolji za tu lovu ili mozda HTC Desire. iPhone i HTC mi za sada zadovoljavaju sve neke moje "standarde" i odlicni su mi kako za posao, tako i "za po doma" dok Nokiu jednostavno nemam volje koristit te sam je danas trebao prodati no ipak sam to odgodio do sutra.
Nadam se da ce se Nokia izvuci iz ovoga sa vremenom, ali jako tesko. Za Samsung ne mogu nesto previse reci posto ga ne koristim, a tako ni za SE.
No za 2500 kn se da naci fini uredaj...no moja preporuka ti je da npr. uzmes u ruke iPhone ili neki bolji HTC te malo sa njima surfas netom i radis sa njima te da nakon toga uhvatis u ruke npr. Nokiu pa ces vidjeti o cemu ti govorim.
Sretno sa kupovinom!
Evo ovako jedno direktno pitanje:Može li se za do 2500kn naći neki novi touch screen mob.,sa kamerom od min. 5mpx. s bljeskalicom,nekim dobrim OS,dobar za slušanje glazbe,kvalitetno izrađen,bez nekih ozbiljnijih mana,bez pretplate...???
sony ericsson, nokia ili samsung?
Nokia i touch su dva razlicita pojma.....NHF za sve one "Nokia nostalgicare" (da ne bi bilo zabune i sam koristim touch screen Nokiu).
Symbian jednostavno ne radi kako treba na touch screen uredajima....imao sam vise Nokia sa Symbianom (i sada imam......sutra je prodana vjerojatno i to ti sve govori) i niti jedna nije radila kako treba.
Navikao sam se na HTC i iPhone te kada gledam touch od npr. iPhone-a i ovaj koji ima Nokia sa svojim Symbianom jednostavno nije "to-to". Da ne bi bilo zabune, Symbian mi je i dalje ok na uredajima sa fizickom tipkovnicom no na touch screenu su podbacili i to debelo.
Moja preporuka ti je iPhone....bar je meni najbolji za tu lovu ili mozda HTC Desire. iPhone i HTC mi za sada zadovoljavaju sve neke moje "standarde" i odlicni su mi kako za posao, tako i "za po doma" dok Nokiu jednostavno nemam volje koristit te sam je danas trebao prodati no ipak sam to odgodio do sutra.
Nadam se da ce se Nokia izvuci iz ovoga sa vremenom, ali jako tesko. Za Samsung ne mogu nesto previse reci posto ga ne koristim, a tako ni za SE.
No za 2500 kn se da naci fini uredaj...no moja preporuka ti je da npr. uzmes u ruke iPhone ili neki bolji HTC te malo sa njima surfas netom i radis sa njima te da nakon toga uhvatis u ruke npr. Nokiu pa ces vidjeti o cemu ti govorim.
Sretno sa kupovinom!
Ocito nisi isprobao N8
@bartul... ne znam kolko ce kostat N8 kad dodje kod nas, al po dosadasnjem iskustvu, uz dvogodisnji ugovor bi mogla biti oko 2500 kn
Evo ovako jedno direktno pitanje:Može li se za do 2500kn naći neki novi touch screen mob.,sa kamerom od min. 5mpx. s bljeskalicom,nekim dobrim OS,dobar za slušanje glazbe,kvalitetno izrađen,bez nekih ozbiljnijih mana,bez pretplate...???
jesi pogledao nokiu x6?
Moja je preporuka da uzmeš mobitel s OS-om koji ima svjetlu budućnost, kao što je npr. Android. Neka kaže što god tko hoće, ali Android mobitela ima svaki dan sve više. Proizvođače koji 'tupe' uvijek po svojem, barem što se tiče softvera, treba izbjegavati (Nokia, Samsung i sl.). Mogao bih to nekako usporediti kao da kupiš novi kompjuter, ali instalirani su windowsi 95 (karikiram, ali tako nekako). Premda, to ovisi o tebi, tj. tvojim potrebama i željama. Ako već imaš 2500kn kupi ili polovni mobitel (preporučam Desire) ili pričekaj da dođu novi modeli LG-a s androidom 2.2, kao što su npr Optimus e720 i sl.
cuj ja nebi ni jedan od tih.... ja sam si uzeo HTC Wildfire za 300kn (kao nastavak predplate) (sad je 500kn ak se ne varam) na 2 godine.. al bez kodirane mreze je negdje oko 2500kn nisam sad siguran
ovdje procitaj informacije : http://www.bug.hr/digitalije/mobiteli/htc/wildfire/724.aspx
u pocetku sam mislio da je touch za mene previse no brzo sam se prilagodio tipkanju na ekran i tipkam bez greske jer je ekran vrlo precizan
zapravo nije to mobitel nego smartphone sa android OS i vrlo ga je lako prilagoditi svojim potrebama, tisuce aplikacija i igrica se nadje svugdje na internetu i to besplatno npr : http://www.android.com/
eto toliko od moje preporuke...
Tako nekako,HTC ili LG, uzmi mobitel s Androidom, najbolje s verzijom 2.1 ili 2.2 i i onda si miran koju godinu što se tiče raspoloživosti alikacija, nadogradnji i sl.
OK ali ja nemam baš neko visoko mišljenje o kvaliteti HTC mobitela.Pa recite mi kakvi su HTC mobiteli po kvaliteti,kameri,multimediji.... i još nešto predložite mi neki kvalitetan mob. a ne npr. LG optimus za kojeg sam čuo da baš i nije kvalitetan i pouzdan kao i drugi LG mob.
OK ali ja nemam baš neko visoko mišljenje o kvaliteti HTC mobitela.Pa recite mi kakvi su HTC mobiteli po kvaliteti,kameri,multimediji.... i još nešto predložite mi neki kvalitetan mob. a ne npr. LG optimus za kojeg sam čuo da baš i nije kvalitetan i pouzdan kao i drugi LG mob.
Ne znam gdje si to čuo. Pogledaj malo po forumu mišljenja korisnika. Mob je sasvim dobar, a uskoro dolaze i novi Optimus modeli, tako da...
EDIT: pobrisano od mene - stara tema
Za te pare definitivno Desire.
A, znate li ijedan novi mobitel u ponudi nekog operatera,jer nije mi baš drago kupovati rabljene mobitele.....
A, znate li ijedan novi mobitel u ponudi nekog operatera,jer nije mi baš drago kupovati rabljene mobitele.....
Tele 2 : Htc Desire na 24 mj
U redu, ali da bude bez pretplate,novi i u ponudi nekog operatera
U redu, ali da bude bez pretplate,novi i u ponudi nekog operatera
Samsung S8500. 2498kn, bez pretplate...
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12-15.asp?sifra=SAS8500
Hvala vam na prijedlogu taj mob. je meni jako dobar,a ima li itko iskustva sa S5800 kakav je mob. po kvaliteti,koje su mu mane(ako ih ima)..........
Hvala vam na prijedlogu taj mob. je meni jako dobar,a ima li itko iskustva sa S5800 kakav je mob. po kvaliteti,koje su mu mane(ako ih ima)..........
Najveća mana je OS.
Šteta, telefon sa dobrim specifikacijama a na jadnom OS-u
Imas i ovo -> LINK
2100 kn, HTC Legend, zapakiran, nov, i dobiva nadogradnju na Froyo.
Ako neces ti kupit onda cu ja.
Pa zar ti vec nemas HTC Desire? Sto ce ti jos jedan Android mob?
Pa zar ti vec nemas HTC Desire? Sto ce ti jos jedan Android mob?
Mijenjao sa bratićem prije 2 tjedna za novu grafu.
Idemo dajte još prijedloga....
Znate li neki dizajnerski lijep mobitel,kvalitetan za oko 2200 kn BEZ PRETPLATE I da NIJE rabljeni
meni je satio vrh toucha!
Zar nitko još nema prijedlog...............