O čemu se točno radi? Zašto sad više ne šalju u hrvatsku?
Ja sam osobno kupio telefon od Amazon sarl. Ostali NE salju u Hrvatsku! Pozdrav.
Ja sam osobno kupio telefon od Amazon sarl. Ostali NE salju u Hrvatsku! Pozdrav.
???
Kolko citam na Amazonu UK sama Motorola je stavila restrikcije na UK only, a ne Amazon.
???
Kolko citam na Amazonu UK sama Motorola je stavila restrikcije na UK only, a ne Amazon.
Evo gledam bas sad na UK Amazon ...prodavac promijenjen u Motorola. Nije vise Amazon.
Nije točno. I dalje je Amazon jedan od prodavača.
Može se sa njemačkog naručit.
meni nece ni sa .de
Meni sa .de normalno hoće.
Gledaj da je prodavač amazon.
imam Moto G nekih 2 mjeseca, kupljen sa amazon.co.uk. Rootao sam ga prije mjesec i nešto dana. Isprobao sam većinu 4.4.2 romova i trenutno koristim CM, Liquid Smooth. Konstantno koristim Xposed framework module i već neko vrijeme imam pink faux kernel (pouzdano radi na CM romovima, ima double tap 2 wake funkciju). odličan phone.
Evo izašao update koji rješava probleme sa zvukom: http://dl.xda-developers.com/attachdl/89ce8ce9374473d246bc81bde49c6f1e/5306a719/2/5/8/8/2/5/5/Screenshot_2014-02-19-14-09-01.png
Poželjeh i pokušah naručiti MOTO G 16gb, nisam uspio ni sa de niti sa uk amazona. Piše da je in stock. Zna li netko u čemu je problem? Zahvaljujem
Poželjeh i pokušah naručiti MOTO G 16gb, nisam uspio ni sa de niti sa uk amazona. Piše da je in stock. Zna li netko u čemu je problem? Zahvaljujem
Ne salju ih vise u HR, neznam razlog.
Probaj odavde naruciti, mislim da oni uredno dostavljaju u HR.
Jel postoji kakvo jamstvo? I meni se sviđa uređaj...
Nisam siguran sto posto, ali mislim da postoji. Ovo sam našao. Garancija godinu dana, ali moraš natrag slati amazonu.
Daj napiši nešto o mobitelu.
Kvaliteta izrade, kako radi, baterija, kamera...
Mislio sam naručiti nešto iz Kine, ali sada mi se nekako čini da je ovo dobra prilika.
Budem napisao čim ga isprobam u petak. :)
Kakav punjač dolazi, budući da je kupljen sa Amazon.co.uk?
Ja sam vratio svog neispravnog Cubota i uzeo ženi Moto G 16gb sa Ebaya za 180 funti s dostavom. U kutiji je bila dodatna zadnja maska i micro usb kabel ali bez adaptera.
Mobitel izgleda jako dobro, a radi još bolje. Jedina mi je zamjerka što se ne može bez roota staviti poseban wallpaper na pozadini lockscreena, ali sam uspio to riješiti s Multipicture Live Wallpaper aplikacijom.
Mob radi beskprijekorno fluidno sa hrpom widgeta po ekranima i svakako bolje od mog SGS3 sa CyanogenModom.
Toplo preporučam.
Nikakav.
Nikakav.
Kako? Moraju isporučit punjač, barem kabel.

Ma ne vjerujem, naručio sam sa amazon.de i dobio sam adapter i kebel.
...mene zanima da li bi dobio adapter za UK utičnice da sam naručio sa UK Amazona?
...mene zanima da li bi dobio adapter za UK utičnice da sam naručio sa UK Amazona?
Na Amazon.de dolazi i punjac dok s Amazon.uk su slali samo USB kabel.
Meni je neki dan stigao sa UK Amazona i nisam dobio nikakav punjac.
Njemci punjac salju na svoju ruku, gratis, inace nije dio standardnog retail bundlea.
Nažalost sada više ne šalju ni jedni ni drugi (mislim na mob, ne adapter) u hr. Čemu takva politika neman pojma, i to baš sad kad san se registrira na amazon samo da naručim mob. Osim ebay-a (možda i MobiCity?) postoje li još koji kanali za naručiti u HR?
pitanjce. kak podesit zasebno jacinu za ringtone i notification? nudi mi samo jednu opciju za to dvoje.
inače mob je super, meni prvi android i mogu rec da je ispunio moja ocekivanja, fluidno radi, baterija drži 48 sati srednjeg korištenja (ostane još 30%), update je na 4.4.2. (valjda je to zadnji, neznam, već je došao s tim, ja nisam ništ updejtao).
Slobodno naruci sa MobiCitya.
Kad salju za HR odbiju njihov VAT ali zaborave nadodati nas PDV pa mob dobijes nesto jeftinije, osim ako se u medjuvremenu nije sta prominilo. Znam da su neki sa PCE foruma narucivali na tu foru.
ja sam jucer narucio prek mobicitya 16GB.. 150£ sa besplatnom dostavom...pa cemo vidjeti kak ce ici dalje..
samo bi dodao ko se odluci uzet preko mobicitya nek na chekout-u upise kod "UKFSHIP" za besplatni dostavu!
Kad salju za HR odbiju njihov VAT ali zaborave nadodati nas PDV pa mob dobijes nesto jeftinije, osim ako se u medjuvremenu nije sta prominilo. Znam da su neki sa PCE foruma narucivali na tu foru.
ja sam jucer narucio prek mobicitya 16GB.. 150£ sa besplatnom dostavom...pa cemo vidjeti kak ce ici dalje..
samo bi dodao ko se odluci uzet preko mobicitya nek na chekout-u upise kod "UKFSHIP" za besplatni dostavu!
Sta su ti odbili VAT jer vidim da je inace 180? I sta nije ovaj kod za besplatnu dostavu smao u UK?
Sta su ti odbili VAT jer vidim da je inace 180? I sta nije ovaj kod za besplatnu dostavu smao u UK?
to sam pokupi sa foruma hr ..kazu da pali... da isto kako vele na forumu valjda jos neznaju da smo u EU pa je bez VAT-a ...uglavnom narucio i platio tih 150.. budem updejta kak se bude stvar razvijala...i dal ce tak proci...ak je drugima..valjda bude i meni... I hope so :)
to sam pokupi sa foruma hr ..kazu da pali... da isto kako vele na forumu valjda jos neznaju da smo u EU pa je bez VAT-a ...uglavnom narucio i platio tih 150.. budem updejta kak se bude stvar razvijala...i dal ce tak proci...ak je drugima..valjda bude i meni... I hope so :)
Ajde javi kad stigne, bas me zanima.
Dual sim takoder trazi micro. Nije problem izrezat, ali kao prvi put rezes vjerojatno ces shebat. Ja sam sad vec toliko puta rezao i u nano i micro pa mi svaki put uspije, ali prvi put nije. Moj savjet je da odes u neki servis mobitela (preporuka gsm electronic ako si iz zagreba) i oni ti tamo mogu izrezat s rezalicom.
Ja sam na bonbonu i preko fb-a sam ih tražio da mi pošalju micro sim i došla za nekoliko dana poštom. Besplatno.
Ja sam na bonbonu i preko fb-a sam ih tražio da mi pošalju micro sim i došla za nekoliko dana poštom. Besplatno.
Ja sam iz BiH (Bhtelecom) i sumnjam da mogu tražiti mirco sim a da zadržim broj , ma lagano škare (DIY) pogledat ću youtube !
Ja sam iz BiH (Bhtelecom) i sumnjam da mogu tražiti mirco sim a da zadržim broj , ma lagano škare (DIY) pogledat ću youtube !
Sigurno mozes zatrazit micro sim, samo vjerojatno treba nesto malo platiti.