Mobitel kao daljinski za PC ?

poruka: 7
|
čitano: 4.695
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav!

Zanima me dali je moguce nekaj skemijat da mogu mobitelom preko bluetooth-a upravljat BSplayerom/Vlc i naprimjer foobar/winamp . Trenutno imam N73 .

Ak ima netko sa par savjeta ili me moze usmjerit na već postojeću temu koju nisam mogao pronać .... unaprijed hvala !

Naravno ako ima kakav jednostavniji a ne preskup ( 100 kn ) način recite , nemojte se sramit . :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moguće je.

Ja npr. u SE G502 imam opciju Bluetooth remote control. Pogledaj postoji li takva opcija na tvom mobitelu.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
16 godina

Nokia wireless presenter mislim da se zove

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

E,kad smo vec kod toga,kako koristiti onaj Bluetooth RC (ima .exe i .jar) .exe se instalira na komp a .jar na mob i on omogucava da se cak i desktop vidi! Ali opet kako napraviti da pregled ne steka toliko (slika ide oko 1-2FPS)

Moj blog: http://www.xzero-hack.bloger.hr Moj forum: http://www.hacking.smfnew.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

baš tražim po mobu al ne vidim nekaj takvog.... doduše da se točno tak zove ... idem probat googlat malo još

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Mobitel kao daljinski za PC ?
xZero1 kaže...

E,kad smo vec kod toga,kako koristiti onaj Bluetooth RC (ima .exe i .jar) .exe se instalira na komp a .jar na mob i on omogucava da se cak i desktop vidi! Ali opet kako napraviti da pregled ne steka toliko (slika ide oko 1-2FPS)

Kaj bi preko Bluetootha htjeli neku kvalitetu vide-a ? Ne moze bolje od toga

17 godina
neaktivan
RE: Mobitel kao daljinski za PC ?
sober kaže...

Nokia wireless presenter mislim da se zove

btw di si to našao ...pod kojim opcijama ... imal relativno sam vriški sa ovom nokiom jer su mi maznuli Sony ericcsona :S

našao sam za skinut program ... thnx bum probal kad sutra kupim bluetooth usb stick .

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2009 22:14 (Noobina).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice