Mobitel 200€ zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.228
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Mobitel 220€
Pozdrav, odmah da naglasim da sam novi ovdje i ne snalazim se najbolje, a i vidio sam temu "Pomoc pri odabiru telefona", no ako je dozvoljeno lakse mi je ovdje sakupiti sve potrebne informacije. Pa da počnemo:
Želim kupiti telefon cjenovnog ranga od oko 220€ ; 450KM ; 27.700 RSD; 1750 kn.

Šta mi je bitno kod telefona: najčešće koristim sledeće stvari: Fejs, messanger, instagram i youtube. Volim kada telefon naravno ima dobru kameru i kapacitet baterije dovoljan da izdrži čitav dan.

Rijetko igram igre mada ni to nije iskljuceno, želio bih Lolipop sistem znači a ostalo eto prijedlozi su na vama, do sada sam samo bacio pogled na sledeće telefone:
- Samsung Galaxy J5

- Elephone P8000

-LG G4 Beat G4S H735

- Huawei P8 Lite

*Napomena: Ne zelim da biram izmedju ova 4 telefona, vec sam ih samo naveo koje sam do sada primjetio. Dajte mi neke svoje prijedloge, pozz
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Mobitel 220€
Javier kaže...
Pozdrav, odmah da naglasim da sam novi ovdje i ne snalazim se najbolje, a i vidio sam temu "Pomoc pri odabiru telefona", no ako je dozvoljeno lakse mi je ovdje sakupiti sve potrebne informacije. Pa da počnemo:
Želim kupiti telefon cjenovnog ranga od oko 220€ ; 450KM ; 27.700 RSD; 1750 kn.

Šta mi je bitno kod telefona: najčešće koristim sledeće stvari: Fejs, messanger, instagram i youtube. Volim kada telefon naravno ima dobru kameru i kapacitet baterije dovoljan da izdrži čitav dan.

Rijetko igram igre mada ni to nije iskljuceno, želio bih Lolipop sistem znači a ostalo eto prijedlozi su na vama, do sada sam samo bacio pogled na sledeće telefone:
- Samsung Galaxy J5

- Elephone P8000

-LG G4 Beat G4S H735

- Huawei P8 Lite

*Napomena: Ne zelim da biram izmedju ova 4 telefona, vec sam ih samo naveo koje sam do sada primjetio. Dajte mi neke svoje prijedloge, pozz

Motorola Moto G 2015, ona s 2GB RAMa i 16GB interne memorije- Ima sve što si nabrojio, malo slabija kamera. Baterija fenomenalna.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2015 17:12 (jurica_m).
10 godina
neaktivan
Re: Mobitel 220€
2470 mAh ako to ima presudnu ulogu kod baterije, vidjao sam neke i sa 3000 mAh, baterija mi i nije toliko vazna realno, jer ja mobitel u toku dana aktivno koristim svega mozda 2-3 sata, a svako veče mi nije problem napuniti..
17 godina
moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice