MESC - vraceno pola mobitela nakon servisa

poruka: 6
|
čitano: 9.352
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Dakle, upao mi je smartphone u vodu, i to samo djelomicno. Rezultat tome je bio crknuti ekran ali digitizer je radio i mobitel je ustvari bio ispravan, samo je bila potrebna zamjena ekrana.

Poslao sam mobitel preko tmobilea u mesc servis s nadom da nece skuziti da je upao u vodu no na moju zalost to nije bilo tako.

Vratili su ga s objasnjenjem da je vidljiva korozija na maticnoj ploci i da to ne ulazi u garanciju.

Za sada je prica sasvim normalna, ali...

Nije mi vrag dao mira i isao sam sam rastaviti mobitel da vidim mogu li ja nekako rijesiti problem. 

Nakon sto sam poklopac baterije otvorio, vec je slijedilo lagano iznenadenje, falio je jedan seraf.

Dobro, zanemario sam to i nastavio dalje prckati. Kada sam skinuo straznju plastiku skuzio sam da su mi zaboravili vratiti modul za prednju kameru i one senzore za svjetlost itd.

E sad, sto je tu meni ciniti? Slike sa servisa imam, na kojima kamere nema, ja prijasnjih slika nemam, ali oni znaju da prije njih nitko nije otvarao mobitel. 

Dali imam neke sanse da svalim krivicu na njih i zauzvrat trazim potpuno novi uredaj radi neprofesionalno odradenog posla?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: MESC - vraceno pola mobitela nakon servisa

Zivis u Hrvatistanu iliti ga Apsurdistanu, sanse za to finim putem su mizerno minimalne, da ne kazem apsolutno nemoguce.. Bez pokrivenosti dokazima u 36823649 koraka, sumnjam da ces apsolutno ista uspjeti postici.. Servis kao servis MESC je najvece smece u Hrvatskoj, toliko su neprofesionalni i nesposobni da je to nevjerovatno.. Kad se samo sjetim kalvarije s Galaxy-em S2, 8 servisa svaki puta ga vrate sve u redu ja upalim mob a on za razbit od zid, maticna nije valjala od prvog dana, i dodjem preko veze u Europatrade, dostavim mob, zovu me za dva dana i crkavaju od smijeha koji su to debili da je mob odmah prvi puta trebao biti zamjenjen taze novim..

Sretno s borbom s vjetrenjačama..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
11 godina
neaktivan

Grozno, totalna nesposobnost, za najjednostavniju stvar im  treba 2 tjedna. U mojem slučaju se radi o zamjeni baterije, platiš ponudu i šalješ im 3 puta dokaz da si platio oni ti 3 puta šalju mail da trebaš uplatiti ponudu, nisu normalni...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Te ispravne dijelove su si uzeli da ih zamjene na nekom drugom mobitelu., proviziju će sebi zadržat. Pretpostavljali su da ćeš ti mob bacit i kupit si novi jer cijena matične je oko 1200kn.

Za ovo bi ih tužio...

Odi u servis i reci im to sve.Traži nadređenog.,te se zaprijeti policijom. Ulovi ih na prepad i zahtjevaj potpuno nov mobitel.,jer ako nedaju, zaprijet im da ćeš s tim izaći u medije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2015 13:34 (R36).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Evo svježe info iz ove zgubidamfirme.......poslan samsung s5 na zamjenu komplet ekrana...znači dostavljen im  je na pregled i nazovu  da treba zamjenit ...trošak sve ukupan 780,00kn koje sam isti dan uplatio...mob je poslan iz tele2 Pula 14,07,16 i do danas nije popravljen....Nakon 10 dana sam ih prvi put zvao i kažu kako čekaju isporuku dijelova..i da se strpim.....takvi razgovori su se vodili nekih 8/10 puta do prije par dana kad sam zatražio povrat mob i novca.....

Topla preporuka..ZAOBIĆ u širokom luku...ovo je čudo da takva firma funkcionira..ali od čega?! Na moje upite šta se čeka..." čekamo isporuku rezervnih dijelova "!!???  Ja pitam šta je moguče da skoro dva mjeseca ne popravljaju nikom mobitele??!!...Pa od čega živite??!!...E ...pa mi je puka film...pa biiiiiip biiiiip.....i završili smo komunikaciju....katastrofa.....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam isto poslao mobitel prije 3 tjedna na reklamaciju. Mene isto tek nakon 2 tjedna kontaktriali da trebam uplatit 265 kn zadnji poklopac na A5 (što je bio razbijen mojom greškom) a na reklamaciju je poslan zbog baterije. I sad naravno trebam cekati jos jedno 2-3-5 tjedana da se poklopac posalje iz samsunga pošto je u našoj zemlji nemoguće nešto brzo riješit. Da sam znao da će to toliko trajat i koštat narućio bi sam bateriju i poklopac preko ebay-a za 15 dolara i promjenio to 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice