Dakle, upao mi je smartphone u vodu, i to samo djelomicno. Rezultat tome je bio crknuti ekran ali digitizer je radio i mobitel je ustvari bio ispravan, samo je bila potrebna zamjena ekrana.
Poslao sam mobitel preko tmobilea u mesc servis s nadom da nece skuziti da je upao u vodu no na moju zalost to nije bilo tako.
Vratili su ga s objasnjenjem da je vidljiva korozija na maticnoj ploci i da to ne ulazi u garanciju.
Za sada je prica sasvim normalna, ali...
Nije mi vrag dao mira i isao sam sam rastaviti mobitel da vidim mogu li ja nekako rijesiti problem.
Nakon sto sam poklopac baterije otvorio, vec je slijedilo lagano iznenadenje, falio je jedan seraf.
Dobro, zanemario sam to i nastavio dalje prckati. Kada sam skinuo straznju plastiku skuzio sam da su mi zaboravili vratiti modul za prednju kameru i one senzore za svjetlost itd.
E sad, sto je tu meni ciniti? Slike sa servisa imam, na kojima kamere nema, ja prijasnjih slika nemam, ali oni znaju da prije njih nitko nije otvarao mobitel.
Dali imam neke sanse da svalim krivicu na njih i zauzvrat trazim potpuno novi uredaj radi neprofesionalno odradenog posla?