MEIZU M2 Note

poruka: 1.882
|
čitano: 365.589
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
MEIZU M2 Note

Bilo koje je OK. Mob sam po sebi ima kvalitetnu display zaštitu.

PROTIV

0 0 hvala 0
13 godina
MEIZU M2 Note

Vidim da se uz uređaj dobije američki punjac ili vec ciji je, jeste li i vi tako dobili?? meni moj još nije stigao ali prepostavljam da cu sad morat punjac ici kupiti?! -.-

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: MEIZU M2 Note
Miki_16 kaže...

Vidim da se uz uređaj dobije američki punjac ili vec ciji je, jeste li i vi tako dobili?? meni moj još nije stigao ali prepostavljam da cu sad morat punjac ici kupiti?! -.-

Ja sam dobio američki sa adapterom za naš, grossoshop.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero, iPhone 3GS, Nexus S, Nexus 7, Htc 8S, iPhone 4, Galaxy S2, HTC Sensation, Lumia 625, N8, Dell Venue 8, Z1 Compact, Meizu m2 note
13 godina
EZY-E kaže...
Miki_16 kaže...

Ja sam dobio američki sa adapterom za naš, grossoshop.

daj bože da ga i ja dobijem   mada nisam ja te sreće...   

ajme nikako da ga dočekam da doooooođe..... 

15 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

ne brini dobit ces. Vide ti po adresi gdje si i uvijek se posalje adapter. Ionako je to samo komad plastike i zice nutra, nista vise

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Gam3r kaže...

ne brini dobit ces. Vide ti po adresi gdje si i uvijek se posalje adapter. Ionako je to samo komad plastike i zice nutra, nista vise

Znam, znam medutim bez moba sam sada pa zato ludim :D 

14 godina
MEIZU M2 Note

A ja mislio da sam ja naj nestrpljiviji još taj dhl tracking, nema šanse da to više pratim, izludilo me to Danas u 10 ujutro baterija na 100%. Konstantno prčkanje po mobu, viber, surfanje, slikanje, par kraćih poziva, gledanje crtića itd. i u 22.00 baterija na 20%. Baš sam se trudio da sam što više na mobu. Ja sam prezadovoljan baterijom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kc-kb kaže...

Pitanje, screen protector ili temperd glass za meizu m2 note?

Screen protector koji sam dobio s mobom nisam baš zadovoljan (nisam ga ni dobro stavio, a i vide se sitne crte)...

Na kaj bi trebalo obratiti pozornost kod kupnje, gledao sam tempered glass ima ih različitih debljina i cijena ..  ?

Link , link , link , link, link , link link

Ja ga uzeo na ebayu za 4$, došlo za 2 tjedna, fino zapakirano u plastičnoj kutiji i bubble foliji... 

11 godina
MEIZU M2 Note

Još uvijek imam jednog na prodaju za 1200kn ako ko kupuje :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
MEIZU M2 Note

Evo kako instalirati I verziju firmware-a na svoj Meizu.

https://meizufans.eu/forum/topic/259...inland-meizu/4

PROTIV

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

http://www.aliexpress.com/item/Original-Meizu-M2-Note-4G-FDD-LTE-Dual-SIM-Mobile-Phone-5-5-1920X1080P-MT6753-Octa/32361077715.html

Čini se da je preko ovog poznatog linka dodatno pala cijena (sa slanjem dhl) na 153 eura, dali netko od vas ima iskustva sa grossoshop i dali se isplati preko njih ići na 2 godišnju garanciju uz nešto višu cijenu?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Dali je moguce iz appsw sve aplikacije u pozadini ugasiti odjednom ili moras jednu po jednu?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cimple kaže...

http://www.aliexpress.com/item/Original-Meizu-M2-Note-4G-FDD-LTE-Dual-SIM-Mobile-Phone-5-5-1920X1080P-MT6753-Octa/32361077715.html

Čini se da je preko ovog poznatog linka dodatno pala cijena (sa slanjem dhl) na 153 eura, dali netko od vas ima iskustva sa grossoshop i dali se isplati preko njih ići na 2 godišnju garanciju uz nešto višu cijenu?

Mislim da ti tamo (Grossoshop) nemaju više iz EU na lageru, a ako naručuješ iz Kine, onda zbilja imaš na izbor dućana. Uostalom, imaš ga i kod nas s 2 godine garancije za nešto veću cijenu...

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2015 18:21 (frulex).
11 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

dali vama dolaze notifikacije kad stignu mejlovi na yahoo ili gmail? nikako to ne mogu složiti,moram svaki puta sam provjeravati inbox.

0 0 hvala 0
16 godina
sarman kaže...

dali vama dolaze notifikacije kad stignu mejlovi na yahoo ili gmail? nikako to ne mogu složiti,moram svaki puta sam provjeravati inbox.

Aplikacija Security i dopustiti paljenje u pozadini...

11 godina
neaktivan
SHELBY_09 kaže...
sarman kaže...

Aplikacija Security i dopustiti paljenje u pozadini...

e super,proradilo je napokon!

još mi samo GPS ponekad zadaje probleme...kad pokušavam koristiti aplikacije tipa Strava ili MyTracks za bicikliranje,GPS je jako neprecizan i daje skroz netočne informacije..dali ima za to neko jednostavno rješenje?

10 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Pozz

dali netko zna kako prebacit sa firmware 4.5.3.A na 4.5.3.I naime skino sam sa flyme I verziju no kod instalacije baca grešku firmware corrupt....

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2015 16:17 (igymat).

0 0 hvala 0
14 godina
thebatman kaže...

Još uvijek imam jednog na prodaju za 1200kn ako ko kupuje :)

odgovori na pp

iclock2much
10 godina
neaktivan
igymat kaže...

Pozz

dali netko zna kako prebacit sa firmware 4.5.3.A na 4.5.3.I naime skino sam sa flyme I verziju no kod instalacije baca grešku firmware corrupt....

problem riješen prebacio se na I firmware

16 godina
igymat kaže...

Bilo bi lijepo da napišteš kako si to napravio, možda još nekog zanima.

13 godina
neaktivan
SHELBY_09 kaže...
igymat kaže...

Bilo bi lijepo da napišteš kako si to napravio, možda još nekog zanima.

I mene također to zanima. Narucio sam M2 note ali ne znam koju verziju firmwarea cu dobiti na njemu pa bih za svaki slucaj zelio znati kako to odradit.

Ima na xda forumu ali je nedovoljno objasnjeno. 

10 godina
neaktivan
13 godina
MEIZU M2 Note

Kak vam radi GPS na mobu?

0 0 hvala 0
14 godina
MEIZU M2 Note

Meni se mob cini toliko dobar da cu Z1 zamjeniti za njega.

iclock2much

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
zoharbizo kaže...

Jedino je kamera masu bolja na z1 i podrška za romove. 

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero, iPhone 3GS, Nexus S, Nexus 7, Htc 8S, iPhone 4, Galaxy S2, HTC Sensation, Lumia 625, N8, Dell Venue 8, Z1 Compact, Meizu m2 note
10 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Pozdrav svima novi sam na forumu.

Jučer sam dobio MEIZU M2 Note kupljen preko hrvastkog web shopa. Dostava u roku 1 dana. Kupio sam ga na firmu zbog troška, odbitka PDV-a, a valjda je i garancija (24 mj.) ostvariva kod nas. Dobio sam ga original zapakiranog u bijelog kutiji. Osim mobitela i punjača i onog ključića za otvaranja sim ladice nisam dobio apsolutno ništa. Vidio sam da neki pišu na forumu koji su naručivali iz Kine da su dobili zaštitne folije ili čak i neke maske.

Mobitel izgleda vrlo dobro, dobro leži čak i u jednoj ruci. Ne izgleda jeftino i jadno. Zamjerka je što je plastika poleđine vrlo skliska i vrlo lako može iskliznuti iz ruke pa treba definitivno kupiti silikonsku masku. 

U ladicu idu 2 nano sim kartice što mi je bio šok jer imam samo mikro kartice a na Pagu sam pa sam e bacio u potragu sima sa nano karticom i pronašao (Simpa i BonBon) na kiosku bez problma jer sam htio isprobati mobitel.

Kada sam ga uključio baterija je bila na 97% i nakon cca 6 do 7 sati doslovnog "jahanja po njemu" još je bila na 23 %.

Os sustav Android Flyme (klasični Android koji ja poznajem je mala beba što se tiče jednostavnosti) je jako zbunjujuć iako sam dosada imao 3 androdid telefona. Iskreno ni nakon drugog dana ga još nisam skužio do kraja a ni neznam kada ću...Skinuo sam novu verziju softvera.

Ima instalirih cca 10 do 15 kineskih bezveznih aplikacija koje se vrlo jednostvno brišu što sam i napravio. Ne mogu se deinstalirati samo mislim 3 aplikacije ali to nije problem. Preko predinstaliranog kineskog AppCenter uspio sam skinuti dosta potrebnih aplikacija ali neke nisam jer ih tamo nema. Skinuo sam Gmail ali ne mogu ga pokrenuti jer me ne pušta dalje da upišem email adresu. Google Play Store sam instalirao ali ga ne mogu otvoriti samog direktno neko preko App Stores i kada starta aplikaciju i idem 

pretraživati aplikacije koje želim instalirat (tp radi normalno) tamo uopće ne prepoznaje mob (več su na popisu 3 prethodna) i ne mogu apsolutno ništa skinuti na mob. Instaliran je Google install, Usluga za Google Play itd. Uglavnom sve šta treba i netreba ali neda se ništa startati i postaviti. Več sam izludio te ako netko zna kao to riješit molim pomoć šta treba napraviti u postavkama.

Inače što se tiče svega ostalog na mobu prvi dojam je više nego vrlo dobar. Aplikacije koje sam uspio instalirat otvara odlično (osim spomenutih vezanih s googlom) nema štekanja ni zastajkivanja. Email radi korektno preko predinstalirane e-mail aplikacije jer Gmail nisam uspio postaviti iz gore navedenih razloga. WI FI radi odlično (usporedba sa Samsung Galaxy S3 i S4) i u usporedbi s njima ima više pretraženih pristupnih wifi točaka. Internet sa SIM kartice nisam isprobao jer sam kupio start paket pa mi se neda bevzeze trošit lovu, jer svoju karticu nemogu još staviti u mog dok ju ne zamjenim za nano. Izbornik sa postavkama je pregledan i dosta je jasan i to mi se sviđa. Kameru nisam puno isprobavao samo nekoliko slika jer se "mučim" več 2 dana sa instalacijom Trg. Playa i Gmaila... 

Uglavnom kada skužim Flyme i instalaciju google aplikacija i trgovine trebao bih biti zadovoljan.

A do tada tražim pomić nekog iskusnog kako da riješim taj problem.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2015 18:36 (fakincina).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
zoharbizo kaže...

Jedino je kamera masu bolja na z1 i podrška za romove. 

Performanse,waterproof 

14 godina
MEIZU M2 Note

fakincina, imaš na xda forumu odgovore na sva pitanja, sadašnja a i buduća. :)

PROTIV

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
turista kaže...

fakincina, imaš na xda forumu odgovore na sva pitanja, sadašnja a i buduća. :)

Hvala ti. Gledao sam malo ali nisam nasao rjesenje problema tj. tamo sam gdje sam i bio sa istim problemom. Ne mogu instalirati aplikacije sa Trg. Playa jer se ne mogu prijavit kao ni na Gmail. Ostalo sve sljaka ali ovo.me ljuti jer ne mogu instalirat sve kako zelim STOGA JOS JEDNOM MOLIM POMOC AKO NETKO ZNA KAKO OVO RIJESITI.

Inace samo da jos kazem nesto vezano za HOME tipku koja me odusevila i vrlo je jednostavna i prakticna za koristenje i trebalo mi je doslovno 10 minuta da se naviknem.

10 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note
>> U ladicu idu dvije nano SIM kartice sto mi je bio sok jer imam samo mikro...

Uzmes neciju nano karticu (ili skines 1-1 skicu s Neta), svoju mini/mikro karticu, permanentni flomaster i cvrste skare...
Vise puta sam obrezivao mini u mikro ili nano SIM, mikro u nano. Cip je isti, s istim konektorima, razlika je samo u gabaritima plasticne okoline.
Treba obrezivati pomalo (i probavatii), jer ako se odreze previse nema povratka ;(

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice