MEIZU M2 Note

poruka: 1.882
|
čitano: 365.296
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
MEIZU M2 Note

Kakvo zaštitno staklo ima? Osim moba, naručio sam i flip cover case. Koji vrag je taj Nillkin tempered glass?

PROTIV

0 1 hvala 0
14 godina
Re: MEIZU M2 Note
dado314 kaže...
thebatman kaže...

E da, nije mi vrag dao mira i odlučio sam testirati ima li staklo zaštitu, probao sam ga malo izgrebati sa ključem i nisam uspio, tako da bih rekao da ima neku zaštitu sad jeli gorilla ili dragon, pitaj boga. 

na službenoj stranici kažu: "

• Material

AGC Dragontrail/NEG T2X-1"

• link

...:)

14 godina
neaktivan
zgf kaže...

- Vidim kako se pojedinci zale da na Note ovo ili ono ne radi.

Odnose li se ti problemi na beta odn. custom ROMove? Smijem li ocekivati od Meizu (kazu odlicne kineske marke), da telefon full radi kako se izvadi iz kutije, odn. sa sluzbenim Over-The-Air upgradeom, a ne da se moram zaje... s flashanjem, custom ROMovima, proucavanjem sto/kako po Forumima i sl?

Kineska verzija Notea koju sam kupio je ista kao i international samo što moraš kliknuti na Google installer aplikaciju kako bi instalirao market te se na njoj OTA nadogradnjom gube talijanski i ruski jezik. Jedino što moraš je upisati APN ako je potrebno za internet. Sve ostalo radi bez greške (imaš i hrvatski jezik) te je odmah bila raspoloživa i OTA nadgradnja koju još nisam pokrenuo... Ne moraš ništa flashati...

13 godina
MEIZU M2 Note
Decki ne znam sto sada da radim?? Da ga kupim ili ne?? Imam Huawei G630 ali dosadio mi i sve...

Vidim da ga ima na stranicama DX-a di je ok cijena i inace sam zadovoljna s tom stranicom.. ili ima negdje jeftinije???

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Taj s DX-a vjerojatno dolazi iz Kine pa ide još 25% PDV-a na tu cijenu - kupi ovdje za 1.200 kn iz EU, dođe ti za tjedan dana DHL-om i mirna Bosna...

15 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

ima jer ce ti dx nabit carinu posto to salju iz kine. Pogledaj sto su decki napisali par stranica prije i objasnjeno ti je kako :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
MEIZU M2 Note

Ja malo "bocnuo" dhl da razmisljam o otkazivanju paketa i odmah mi promjenili status i sada pise da je isporuka najkasnije 18.8 do kraja dana. Je li to znaci da ne dostavljaju vikendom? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
MEIZU M2 Note

Brat mi sad kaze da DX da kako iz kine da njima pise europa, on nikad carinu placao nije preko njih e sad sto ciniti :-/

I ovu stranicu sto si mi preporucio ispod pise 60 dan (ako krivo nisam skuzila) a ti kazes da u roku tjedan dana fode wtf?! xD

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2015 20:09 (Miki_16).

0 0 hvala 0
14 godina
MEIZU M2 Note

3-4 radna dana do EU pa onda 1-2 radna dana to tebe. cca 6-7 radnih dana.

PROTIV

1 0 hvala 0
13 godina
MEIZU M2 Note
I carinu i to sve zaobilazim sigurno???

0 0 hvala 0
16 godina
Miki_16 kaže...
I carinu i to sve zaobilazim sigurno???

Da, 100%! Samo moraš pri kupnji izabrati DHL šta povisi cijenu za cca. 15$.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2015 20:45 (SHELBY_09).
13 godina
MEIZU M2 Note
E jebiga onda.. Mislim da cu ipak preko DX jer carine nema a tamo vec 100 stvari uzima i sve super..

0 0 hvala 0
16 godina
Miki_16 kaže...
E jebiga onda.. Mislim da cu ipak preko DX jer carine nema a tamo vec 100 stvari uzima i sve super..

radi 15$ riskirati pdv i čekati mjesec dana ??? A dx preko Eu direkta ne šalje u hrvatsku!

13 godina
MEIZU M2 Note
Brat kupio od njih 3 mobitela i nist nije bilo i sve stiglo u roku 15dana tako da...ne radi se o tim 15 dolara...

0 0 hvala 0
10 godina

Brat je mozda imao srece ili je kupovao neke dosta jeftine mobitele.. Na iznos koji ti je na dx ces platit jos 25% pdv-a + moguci troskovi hrvatske poste koji nemaju veze sa shippingom te ces cekat vrlo vjerojatno duze od 15 dana.. A na kraju krajeva, preko aliexpressa sa shippingom dhl-a je cijena 177,78 $ dok preko dx-a 178,99$ s free shippingom.. 

13 godina
MEIZU M2 Note

jebiga stranica nema paypal a ovako nema šasne da kupim, jer može govoriti tko što hoce ali riskantno mi sa tekuceg ipak tu je uvijek novac i sve... sto sada?? -.-

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.8.2015 11:02 (Miki_16).

0 0 hvala 0
15 godina
MEIZU M2 Note

I PayPal uzima sa tekućeg.

Uostalom Aliexpress je provjerena stranica.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.8.2015 11:32 (Lisac1606).

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

A otvori si onda account na Alipay (koji je ekvivalent Paypalu) pa platiš s tim, ali svejedno moraš ostaviti neki broj računa/kartice kao i na Paypalu...

13 godina
MEIZU M2 Note

nista decki hvala vam puni, javim vam dojmove kad kupim mob tj. dobijem ga :)

0 0 hvala 0
14 godina
MEIZU M2 Note

Previše OT. 

Na xda forumu nekako sami problemi s m2. Dali je to zbunjola zbog verzije firmware-a ili nešto konkretnije, neznam. Očekujem isporuku početkom tjedna pa da vidimo.

PROTIV

0 0 hvala 0
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
turista kaže...

Previše OT. 

Na xda forumu nekako sami problemi s m2. Dali je to zbunjola zbog verzije firmware-a ili nešto konkretnije, neznam. Očekujem isporuku početkom tjedna pa da vidimo.

može neki link

hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.8.2015 18:30 (franciskod).
16 godina

Po meni je bolje naručit preko već spomenutih stranica. Cak se dobije za koju kunu manje, a ode moras i otici po njega ili platiti poštarinu.

16 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

App za SMS poruke?

Na stock app zaprimam normalno sms poruke, no ona mi je bezveze.

Koristio sam textra sms i messenger od googla no kod tih app nekad zaprimim, a nekad ne sms...

0 0 hvala 0
16 godina
kc-kb kaže...

App za SMS poruke?

Koristio sam textra sms i messenger od googla no kod tih app nekad zaprimim, a nekad ne sms...

Jesi li dopustio aplikaciji da šalje poruke i da radi u pozadini, odnosno da se sama može paliti?

16 godina
neaktivan
SHELBY_09 kaže...
kc-kb kaže...

App za SMS poruke?

Jesi li dopustio aplikaciji da šalje poruke i da radi u pozadini, odnosno da se sama može paliti?

Hmm nisam, gdje to treba dopustiti?

13 godina
MEIZU M2 Note

ček jel ovaj mob ima Gorilaaglas 3 ili što?? to me sad baš zanima a na gsmarena i na par mjesta ništa ne piše...  

0 1 hvala 0
11 godina
Miki_16 kaže...

ček jel ovaj mob ima Gorilaaglas 3 ili što?? to me sad baš zanima a na gsmarena i na par mjesta ništa ne piše...  

Dragontrail

13 godina
MEIZU M2 Note

čitam baš sada po njemačkim forumima tj. stranicama di su testirali ovaj uređaj i mnogi njih su rekli kako se obe sim kartice istovremeno ne mogu koristit, je li to istina?? jer sam se več ponadala da vise necu morat dva moba okolo nositi :-/   

jedna kartica mi standard za sve dok druga mi samo za poruke

0 0 hvala 0
11 godina
Miki_16 kaže...

čitam baš sada po njemačkim forumima tj. stranicama di su testirali ovaj uređaj i mnogi njih su rekli kako se obe sim kartice istovremeno ne mogu koristit, je li to istina?? jer sam se več ponadala da vise necu morat dva moba okolo nositi :-/   

jedna kartica mi standard za sve dok druga mi samo za poruke

A jebiga sad i ti pitas gluposti.

Koristim dual sim, bonbon i tele2, rade odlicno.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice