LG Nexus 4 [Official Thread]

poruka: 1.532
|
čitano: 286.090
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Update: U vezi garancije na mob kupljen u UK. LG Hrvatska tvrdi da manji popravci prolaze, ali ako bi trebali mjenjat uređaj, da ga onda moram sam slat u V. Britaniju.

Zval sam Mobis koji im je serviser, i rekli su mi da od 1.7. treba samo garantni list i račun. Kao,"pa valjda imate garanciju i račun". (Valjda garancija od 1.7. vrijedi za sve kupljeno u EU pretpostavljam) I čudila se kao kak mi to nisu znali reći u LG-u, kao "za Nexuus??".

Evo, možda još nekom pomogne ovaj info.

Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina
odjavljen

Nego, koliki vam je postotak Android OS-a te koliko vam drži uređaj budnim?

LG Google Nexus 4
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 14:13 (Kordy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: LG Nexus 4 [Official Thread]
Kordy kaže...

Nego, koliki vam je postotak Android OS-a te koliko vam drži uređaj budnim?

evo moje u prilogu

16 godina

Ovako je kod mene trenutno, iako mislim da zna nekad biti puno više.. Jel zna netko o čemu to ovisi?

Još da vas pitam, koliko od vas planira uzeti N5? U drugom mjesecu će biti godinu dana otkako se družim s N4, i prije toga ga neću sigurno mijenjati. Možda bi i preskočio N5, ali najveći problem mi predstavljaju dimenzije uređaja. N5 je skoro pa istih dimenzija i veći uređaj od toga ne bih želio, a tko zna što će biti nakon toga {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 8:10 (steve90).
15 godina
neaktivan

Ja ga preskačem sigurno, trenutno imam drugih troškova u životu, a i super zadovoljan sam ovim Nexusom.

Jedino što bi me natjeralo da promijenim mišljenje je neka ultra jebačka baterija u novom Nexusu, ali po ovim leakovima od zadnjih par dana izgleda da to neće biti slučaj.

Tako da se nadam boljoj bateriji na N6 {#}

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Zanima me jel se može negdje zaključat/otključat pomicanje wallpapera mislim na ono da kad se pomiču home screenovi da se pomiće i slika ?!

||| Fc Barcelona ||| lg nexus 4 |||

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
schwarz3108 kaže...

Zanima me jel se može negdje zaključat/otključat pomicanje wallpapera mislim na ono da kad se pomiču home screenovi da se pomiće i slika ?!

Na stock launcheru ne, treba ti Apex ili Nova launcher.

LG Google Nexus 4
15 godina
neaktivan
schwarz3108 kaže...

instaliraj ovo i pomoću toga postavi scrollable/non scrollable wall

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twistedapps.wallpaperwizardrii&hl=en

14 godina
neaktivan

Evo mene nažalost u ovoj temi s tužnim problemom..

U subotu mi je mobitel ispao i puklo je zadnje staklo...još je uz to bijeli i takvo staklo nigdje nemogu naći. Nazvao sam milijun servisa u Zagrebu i nitko to nema... Tražio po ebayu i našao crno, pa bih uzeo to. Puklo je samo znači zadnje staklo..sve ostalo je hvala Bogu ostalo čitavo. Ni najmanje ogrebotine na drugim dijelovima mobitela...

E sad uzeo bih ovo.

Znači to je samo zadnje staklo...a što je onda ovo?! Zadnje staklo + plastika zadnja? Jer meni plastika čitava i puklo je samo staklo...

Evo i kako to izgleda ....

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
strbi kaže...

U subotu mi je mobitel ispao i puklo je zadnje staklo...još je uz to bijeli i takvo staklo nigdje nemogu naći. Nazvao sam milijun servisa u Zagrebu i nitko to nema... Tražio po ebayu i našao crno, pa bih uzeo to. Puklo je samo znači zadnje staklo..sve ostalo je hvala Bogu ostalo čitavo. Ni najmanje ogrebotine na drugim dijelovima mobitela...

E sad uzeo bih ovo.

Znači to je samo zadnje staklo...a što je onda ovo?! Zadnje staklo + plastika zadnja? Jer meni plastika čitava i puklo je samo staklo...

Evo i kako to izgleda ....

Ako želiš mijenjati samo staklo, moraš ga prvo odljepiti s te plastike kao što vidiš u ovom videu: 

LG Google Nexus 4
14 godina
neaktivan

Da to sam mislio! Gledao sam video i koliko vidim meni je otišlo samo staklo?! PA tražim još neko mišljenje ovdje prije nego konačno naručim..ljudi čuvajte ih ko oči u glavi..pogotovo bijele jer je kaos naći zadnje bijelo staklo..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Gdje i kako kupiti najjeftinije novi Nexus 4, da nije uz ugovor s nekim od operatera?

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 18:54 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Gdje i kako kupiti najjeftinije novi Nexus 4, da nije uz ugovor s nekim od operatera?

NJuškalo!

15 godina
neaktivan
strbi kaže...

Da to sam mislio! Gledao sam video i koliko vidim meni je otišlo samo staklo?! PA tražim još neko mišljenje ovdje prije nego konačno naručim..ljudi čuvajte ih ko oči u glavi..pogotovo bijele jer je kaos naći zadnje bijelo staklo..

Bijeli je prekrasan uređaj al si ga nikad nebi uzimao baš zbog ovoga {#}

silikonska maska je zakon, ili barem bumper, pao mi je već više puta i još je ko novi

13 godina
strbi kaže...
lllnuclearlll kaže...

NJuškalo!

Ima i onaj mobileshop EU...

p.s. Nebulozno pitanje: dal se na Nexusu pali alarm i kad je mobitel ugašen ? Pitam jer recimo na Arc S ne..

17 godina
Nick_Diamond kaže...

Ima i onaj mobileshop EU...

p.s. Nebulozno pitanje: dal se na Nexusu pali alarm i kad je mobitel ugašen ? Pitam jer recimo na Arc S ne..

Ako uzmem iz mobileshopa? Dali će mi nakalemit PDV iako je roba iz EU? Ne znam kak to ide s pošiljkama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 12:00 (lllnuclearlll).
13 godina

Kolko ja znam nema PDV-a jer porez plaćaš u zemlji di si kupio uređaj, al nema povrata poreza.

jedino obrati pozornost, neki uređaji na tom sajtu imaju EU garanciju, a neki samo garanciju tog dućana.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 12:16 (Nick_Diamond).
17 godina
Nick_Diamond kaže...

Kolko ja znam nema PDV-a jer porez plaćaš u zemlji di si kupio uređaj, al nema povrata poreza.

E da, tak je ak osobno kupiš uređaj negdje. Ali ne znam jel isto vrijedi i za pošiljke? Na nekim mjestima sam naišao na informaciju da do 22 eura nema PDV-a a dalje ide PDV 25%. Znam da to vrijedi za pošiljke iz trećih zemalja, al ne znam kak je za pošiljke unutar EU.

16 godina
strbi kaže...

E sad uzeo bih ovo.

Jesi razmišljao da si uzmeš samo dbrand skin? Imaš moj post, možda dvije stranice prije da vidiš kako izgleda. Ima također i bijelih, to bi ti bilo puno jeftinije i jednostvnije {#}

17 godina

Jel se ove slušalice dobiju s Nexusom 4?

http://img.tapatalk.com/d/13/04/07/usy4anys.jpg

Kakve su kvalitete? I dali je zvuk mobitela zadovoljavajući prek slušalica? Dali je dovoljno glasan?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
lllnuclearlll kaže...

Jel se ove slušalice dobiju s Nexusom 4?

http://img.tapatalk.com/d/13/04/07/usy4anys.jpg

Kakve su kvalitete? I dali je zvuk mobitela zadovoljavajući prek slušalica? Dali je dovoljno glasan?

ja nisam nikakve sluše dobio s nexusom, a vjerovatno nisu ni ostali

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
17 godina
dis4st3r kaže...

ja nisam nikakve sluše dobio s nexusom, a vjerovatno nisu ni ostali

A kvaliteta zvuka? Naravno imam sony in ear slušalice. Samo me zanima dali je mobitel dovoljno glasan kad se sluša glazba...

14 godina
neaktivan
steve90 kaže...

Jesi razmišljao da si uzmeš samo dbrand skin? Imaš moj post, možda dvije stranice prije da vidiš kako izgleda. Ima također i bijelih, to bi ti bilo puno jeftinije i jednostvnije {#}

Već sam naručio crno staklo ..nije me ispalo puno..cca 150 kn a uz to ću si uzeti i to što si ti uzeo..samo mi molim te daj link..jer ja nemrem naći da ga ubiješ..

16 godina
strbi kaže...

Već sam naručio crno staklo ..nije me ispalo puno..cca 150 kn a uz to ću si uzeti i to što si ti uzeo..samo mi molim te daj link..jer ja nemrem naći da ga ubiješ..

Pa nije strašno, nadam se samo da nećeš imati problema sa stavljanjem novog stakla.

Evo link.  {#}

17 godina

Što od vas vlasnika Nexusa nitko ne služa glazbu? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Glasnoća ti naravno ovisi o impedanciji slušalica, ali mob nije naročito glasan. Mogu se slušalice opalit skoro do kraja i da bude slušljivo, nije kao neki koji kidaju sluške na 60tak %. Isto sam primjetio na X-mini prijenosnom zvučniku, zvuk je nešto tiši nego na starijoj Nokiji xpress music, ako ti to išta znači. 

Sve u svemu, moje Klipsch X1 zvuče superiška na njemu :)

0 0 hvala 0
16 godina
lllnuclearlll kaže...

Što od vas vlasnika Nexusa nitko ne služa glazbu? {#}

One slušalice od kojih si ti stavio link jesu google-ove slušalice, ali ne dobiješ ih uz uređaj nego su mislim 20€ na playstore-u.

A što se tiče zvuka, ja sam zadovoljan.. Ali ako si opsjednut tim, nabaciš si faux123 kernel i imaš faux sound (ne znam jel moraš imat kernel da bi mogao omogućit taj "sound", nisam previše to tražio) koji navodno daje puno bolji zvuk, kako na slušalicama, tako i na zvučniku. {#}

15 godina
neaktivan

ima fuax sound i na matr1x kernelu, mislim da i na francu

14 godina
neaktivan
steve90 kaže...
strbi kaže...

Pa nije strašno, nadam se samo da nećeš imati problema sa stavljanjem novog stakla.

Evo link.  {#}

Hvala puno ! Kad staklo dode odnjet cu nekom strucnjaku makar sam vec gledao video kako promijeniti ali nezelim jos vise usrati..narucio sam i dbrand..

Nekako patim za time da mora biti bez ogrebotine pa i ispod maske...ovo mi se prvi i vjerujem zadnji put dogodilo da se razbije ...

13 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa, 

evo se i ja prebacio na nexus 4. 

Zadnja 3 moba od lg-a. gt540, moj prvi doticaj s androidom, rootom, flashom i sl. flashao sam ga 100 puta za custom romovima jerbo je max isao na androidu 2.1. P880 ilitiga 4X HD nakon njega s kojim sam odusevljen. U tvrtki sam dobio kao sluzbeni nexus 4, dao otkaz i dogovorio se da ostavim nexusa za 1000kn. mislim da sam se dobro pogodio. 4X ide zeni. e sad. pitanje napokon. zelim rootat nexusa, ne zelim flashat niti custom romove stavljat jer sam se umorio od toga. samo da mogu koristi greenify i app quarantine. zanima me offical KLM. i njega cekam. najjednostavniji nacin samo rootat? 

hvala

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice