Jel ima Nexus stabilizaciju slike/videa na fotoaparatu? Vidim da Optimus G ima, a za Nexus ne piše ništa...
Nexus 5 navodno ima
Pa mislio sam na ovaj model o kojem pričamo u temi. Znači nema :)
Jel ima Nexus stabilizaciju slike/videa na fotoaparatu? Vidim da Optimus G ima, a za Nexus ne piše ništa...
Nexus 5 navodno ima
Pa mislio sam na ovaj model o kojem pričamo u temi. Znači nema :)
Kak to?
Kaj mislite bude danas taj kitkat?
inače su uvijek bile najave, a za ovaj kitkat se ne zna ništa kad bi bilo objavljeno
stavili n5 na playstore, mislim da ce stic danas/sutra kitkat
http://www.androidpolice.com/2013/10/17/breaking-nexus-5-partially-visible-in-the-play-store-ahead-of-release/
Ima li ovdje netko iz Njemačke da mi ga naruči?
Ja mu pošaljem lovu.
(naravno, kad izađe)
Ako ima jedna dobra duša bio bih jako zahvalan ako bi se javio na PM.
Pridružujem se narudžbama. Možda kakvu kolektivnu da napravimo
morat ćete mu platiti bar pivu
inače od prošlog mjeseca mogu se naručivati uređaji i preko talijanskog playstorea, to je isto blizu
Koju bi verziju uzimali 16 ili 32 gb?
Meni je 16 sasvim dovoljno, jedino što me "muči" je ta razlika u bateriji. Kakva su vaša mišljenja o tome?
Meni je 16 sasvim dovoljno, jedino što me "muči" je ta razlika u bateriji. Kakva su vaša mišljenja o tome?
Ja ako se odlucim na uzimanje, uzimam 32gb verziju, baterije nikada dosta, a ni prostora.
Ja ću pričekati i vidjeti kolike će biti cijene.
Dakle, za 16GB "znamo" da je 350€ (nepisano pravilo je - 350$ u SAD = 350€ u Europi), prvo bih vidio koliko će biti 32GB. Ako će biti 400€, možda ću uzeti toga - što zbog više mjesta te veća baterije, te što zbog eventualne lakše kasnije prodaje. Ako će biti više od 400€, odn. 450€ (najvjerojatnije) ću uzeti 16GB.
A što se tiće ekipe za Nexuse - zašto ne. Siguran sam da će nas se barem 5 naći ovdje koji bi hjetli Nexusa za 350€ i koji bi rado doplatili jedno 10€ nekome tko bi nam ih gore naručio, a 10*5=50€ nije loše niti za tog naručitelja gore.
Ja sam ovo pokušavao, ali nisam uspio niti pristupiti GPlay.de, a kamoli probati ovu foru s karticom. Naime, moj prijatelj ima prijatelja u Munchenu, pa bih stavio adresu slanja kao njegovu, ali je problem što adresa sljanje i billing adresa moraju biti iste (tj. kartica mora biti registrirana u ovom slučaju Njemačkoj). Sad, Google navodno ne pregledava svaku karticu posebno, nego samo tu billing adresu, ali onda recimo negdje (nemogu sad naći gdje) sam pročitao da podatci iz billing adrese i podatci o kartici s strane banke moraju biti isti.
Nisam pametan sad.
I molim vas, nemojte mi govoriti da njemu pošaljem lovu da mi on to naruči, imam razloge zašto to neću raditi ;)
Ima li ovdje netko iz Njemačke da mi ga naruči?
Ja mu pošaljem lovu.
(naravno, kad izađe)
Ako ima jedna dobra duša bio bih jako zahvalan ako bi se javio na PM.
Ja sam u Njemackoj do 12. mjeseca. :)
Ljudi, koje caseove i bumpere koristite za N4? Kakvim vam se čini Ringke Fusion? Ima netko možda Official bumper?
Ja ću pričekati i vidjeti kolike će biti cijene.
Dakle, za 16GB "znamo" da je 350€ (nepisano pravilo je - 350$ u SAD = 350€ u Europi), prvo bih vidio koliko će biti 32GB. Ako će biti 400€, možda ću uzeti toga - što zbog više mjesta te veća baterije, te što zbog eventualne lakše kasnije prodaje. Ako će biti više od 400€, odn. 450€ (najvjerojatnije) ću uzeti 16GB.
A što se tiće ekipe za Nexuse - zašto ne. Siguran sam da će nas se barem 5 naći ovdje koji bi hjetli Nexusa za 350€ i koji bi rado doplatili jedno 10€ nekome tko bi nam ih gore naručio, a 10*5=50€ nije loše niti za tog naručitelja gore.
Ja sam ovo pokušavao, ali nisam uspio niti pristupiti GPlay.de, a kamoli probati ovu foru s karticom. Naime, moj prijatelj ima prijatelja u Munchenu, pa bih stavio adresu slanja kao njegovu, ali je problem što adresa sljanje i billing adresa moraju biti iste (tj. kartica mora biti registrirana u ovom slučaju Njemačkoj). Sad, Google navodno ne pregledava svaku karticu posebno, nego samo tu billing adresu, ali onda recimo negdje (nemogu sad naći gdje) sam pročitao da podatci iz billing adrese i podatci o kartici s strane banke moraju biti isti.
Nisam pametan sad.
I molim vas, nemojte mi govoriti da njemu pošaljem lovu da mi on to naruči, imam razloge zašto to neću raditi ;)
Naravno, i ja sam za ako može netko iz Švabije naručiti :D
Uspio sam doći na njemački Play, ali me sada muči jedna druga stvar, a to je ova - kad želim dodati neki uređaj u košaricu se ne događa ništa. Neznam zašto i neznam zbog čega. Trebam li možda u postavkama Tor Browsera nešto promijeniti, ili to jednosavno ne ide?
Evo i video da vidite o čemu govorim:
Kasnije ću napisati mali tut kako ovo napraviti i što bi još trebalo napraviti za naručivanje Nexusa iz Hrvatske. ;)
Isprika na off topicu, ali neznam gdje bih drugdje ovo pisao.
Ja bih se ponajprije zahvalio jurici_m jer mi je überpovoljno prodao nexus 4 koji je onak naj mob koji sam koristio :O
Ali bih se svakako prikljucio narudzbama za nex 5 pare cu imat kroz tjedan dana tako da ako bude ikakvih narucivanja count me in :D platim pivu dve deset kolko treba :D
Odo fapat po nexusu 4 ciao
Navodno neće biti verzija s dvije različite baterije.
Mislim da to i nije takav problem. Istina, uvijek je bolja veća baterija, ali ako će KitKat biti štedljiviji, ako će Snapdragon 800 biti štedljiviji mislim da neće biti toliko problema. Nexusi tako i tako nikad nisu bili poznati po dugim trajanjima baterije.
Malo pitanjce za vlasnike N4 - koliko gb vam je dostupno od 8, odn. 16?
Navodno neće biti verzija s dvije različite baterije.
Mislim da to i nije takav problem. Istina, uvijek je bolja veća baterija, ali ako će KitKat biti štedljiviji, ako će Snapdragon 800 biti štedljiviji mislim da neće biti toliko problema. Nexusi tako i tako nikad nisu bili poznati po dugim trajanjima baterije.
Malo pitanjce za vlasnike N4 - koliko gb vam je dostupno od 8, odn. 16?
Imaš to već negdje napisano u temi, na mom ima 12,92 GB dostupno. Na 8 GB verziji ima cca 5 GB
Evo ga, kao što sam i obečao mali tut za korištenja Play Storova s Nexusima.
Zašto je ovo korisno? Zato što, ako imate nekoga u npr. Njemačkoj, Italiji, UK ili bilo kojo drugoj zemlji koja ima Store s Nexusima možete sami naručiti uređaj na njihovu adresu.
Znate, ipak
Dakle, počnimo:
Treba nam Tor Browser Bundle. Skinite s linka.
Pokrenite ga i na Vidalia Control Panelu idite na "View the network". Ovdje će vam se pokazati serveri iz različitih država. Odaberete server s države koju želite > desni kilk > Copy > Fingerprint.
Izađite iz Tora te nađite Tor Browser\Data\Tor. U ovoj mapi ćete naći torrc file. Otvorite ju Notepadom i na vrhu dodate
ExitNodes XXX
StrictExitNodes 1
XXX je kopija fingerprinta, pa ju zaljepite umjesto xsića.
Ovo se može napraviti i iz postavke VCP-a, ali će vam 99,99% izbaciti neki error pa čak i ako uopće niste oditirali torrc.
Spremite file i pokrenite Tor. Odsurfajte na PStore. (automatski će vam otvoriti PStore države gdje je onaj server s kojega je fingerprint).
Sve što preostaje je naručiti uređaj.
EDIT:
Izvadio sam onaj dio koji nas zanima u vezi plačanja s ove teme.
On "Adress", you will need to set an US valid address. Google doesnt checks if is it US credit card - they cannot does that because many people that born on their countries, have accounts on theirs countries, jobs on US. Doesnt have US credit card or credit count, but have an US Address.That in mind, Google checks billing address.
Sve što preostaje je naručiti uređaj.
"Sve" je relativan pojam - navodno Google Play Store provjerava u kojoj zemlji je izdana kreditna kartica i dozvoljava kupnju samo iz tuzemstva.
Google navodno gleda samo billing adresu, odn. dosta je u njoj napisati Njemačku adresi.
Evo ga, prolistaj si malo ovu temu
Google navodno gleda samo billing adresu, odn. dosta je u njoj napisati Njemačku adresi.
Evo ga, prolistaj si malo ovu temu
Kul, onda ću se i ja za Google fiktivno preseliti na tršćansku adresu rodbine kad bude trebalo kupiti šesticu...
ja sada prvo čekam kit kat za svoj N4
Ljudi, koje caseove i bumpere koristite za N4? Kakvim vam se čini Ringke Fusion? Ima netko možda Official bumper?
Imam ja oba dva, i iskreno mislim da je Ringke Fusion bolji (po mom mišljenju) iako ja koristim OEM bumper (mislim čisto zbog toga što sam ga poslije kupio)
Što mislite koja je realna cijena polovnog N4?
Imam ja oba dva, i iskreno mislim da je Ringke Fusion bolji (po mom mišljenju) iako ja koristim OEM bumper (mislim čisto zbog toga što sam ga poslije kupio)
Što mislite koja je realna cijena polovnog N4?
1700kn ak je u tip top stanju starosti do godinu dana 8GB verzija. Novog se da naći za 2200.
Još jednostavniji način za inozemni GPlay je TunnelBear.
Uber jednostavno je.