Odlucio sam i ja da uzmem jednog kineza, kako sam shvatio na osnovu "istrazivanja", neke "najsigurnije" marke su Zopo, Lenovo, Cubot.. Koja stranica od ovih silnih sto prodaje ima najbolju uslugu, najbrze salje, itd.
Cubot.... nebih baš rekao!!!!
Odlucio sam i ja da uzmem jednog kineza, kako sam shvatio na osnovu "istrazivanja", neke "najsigurnije" marke su Zopo, Lenovo, Cubot.. Koja stranica od ovih silnih sto prodaje ima najbolju uslugu, najbrze salje, itd.
Cubot.... nebih baš rekao!!!!
Najsigurnije marke su ti Oppo, Meizu, Lenovo, Huawei, ZTE i možda Zopo. Neke dobre marke sam možda preskočio al Cubot ne spada u njih
Ajde neka netko nadopuni ovaj post sa ostalim pouzdanim proizvođačima. Stvarno ih na tim stranicama ima more, kako proizvođača, tako i modela. Kad bi za svakoga tražio po netu recenzije, reviewe, povijest, broj prodanih primjeraka ne bih kupio
mobitel do 2018.
Ajde neka netko nadopuni ovaj post sa ostalim pouzdanim proizvođačima. Stvarno ih na tim stranicama ima more, kako proizvođača, tako i modela. Kad bi za svakoga tražio po netu recenzije, reviewe, povijest, broj prodanih primjeraka ne bih kupio
mobitel do 2018.
Odaberi neki pa mi ti velimo dal je ok...
Prvo koliko mislis novaca izdvojit za mob?
I sto ti je prioritet da mobitel ima?
mobitel do 2018.
ZTE, Huawei, Lenovo, Meizu, Xiaomi, Zopo, Oppo, (najveći i najjači proizviđači u Kini),
Amoi, Thl, Tcl, Dakele, GioNee, Coolpad, (kvaliteni i provjereni brandovi u Kini),
Xiaocai, Faea, Umi, Neken, Neo, Haier (proizvođači čiji mobiteli većinom zadovoljavaju krajnjeg korisnika).
Ovo je neka moja tablica prizvođača razvrstana u tri skupine po kvaliteti. Možda sam još nekog po mom mišljenju kvalitetnog proizvođača izostavio, ako se sjetim nadopuniti ću...
mobitel do 2018.
Odaberi neki pa mi ti velimo dal je ok...
Prvo koliko mislis novaca izdvojit za mob?
I sto ti je prioritet da mobitel ima?
Za mobitel bih naravno izdvojio što manje novaca, 220$ plafon plafona sa Linićem. Bitan mi je ekran min 4,5 - max 5,0". Android što noviji. I dobar fotić sa blicom da i po mraku mogu okinuti nešto normalno. Inače mob koristim samo za net, gmail. Igrice ne igram, igraju djeca ali neke jednostavne.
Htio bih ja i quad core i octa core ali realno ne znam da li mi je to potrebno. Sada imam ZTE Racer 3 (VIP) koji mi radi užasne probleme i želim ga zamijeniti sa nečim drugim, naravno boljim. Dok je u funkciji, potpuno me zadovoljava osim fotića. Nije da sad nešto naslikavam, ali kad ga trebam onda ne mogu jer je mrak ili nešto pa slike nisu upotrebljive. Vjerujem da bi mi i dual core bio dovoljan. Ali gledam, cijene su povoljlne pa dupe zinulo. Eto, nadam se da me netko shvatio
mobitel do 2018.
ZTE, Huawei, Lenovo, Meizu, Xiaomi, Zopo, Oppo, (najveći i najjači proizviđači u Kini),
Amoi, Thl, Tcl, Dakele, GioNee, Coolpad, (kvaliteni i provjereni brandovi u Kini),
Xiaocai, Faea, Umi, Neken, Neo, Haier (proizvođači čiji mobiteli većinom zadovoljavaju krajnjeg korisnika).
Ovo je neka moja tablica prizvođača razvrstana u tri skupine po kvaliteti. Možda sam još nekog po mom mišljenju kvalitetnog proizvođača izostavio, ako se sjetim nadopuniti ću...
Bravo. To je to.
kupio bi ovaj mob: http://www.geekbuying.com/item/JIAKE-JK11-5-0inch-MTK6582-Quad-Core-Smartphone-1GB-RAM-4GB-ROM-5-0MP-Android-4-2-OS-3G-GPS-323978.html
Molim mišljenje, da li to što valja, il?
Kako da pošaljem mob nazad? Najjeftinija metoda a da ima tracking number.
Kako da pošaljem mob nazad? Najjeftinija metoda a da ima tracking number.
Poštom preporučeno
i dobijem broj za praćenje? ne dobije se samo ako ide hp expressom EMS-om? jel moram neku izvoznicu popunjavat na pošti ili samo ovako pošaljem?
Jel ima netko UMI S1. Na pola wifi tutera mi se hoce spojiti dok na pola pise authentication problem ili nece nikako iako cak nema sifre na ruteru.
Ima li mozda nek rom za preporuciti?
došao mi je Zopo ZP980 2/32. slot 1 sa usim mi radi ok, osim data. a sim 1 je kao normalan sim i imam usim sa adapterom ali je ne prepoznaje. jel treba baš originalni veliki sim biti, da li adapter smeta?
edit: sredio sam, debil nisam shvatio da se ta sim kartica drugačije umeće :)
mobitel je avion. super sam zadovoljan za sada.
Moze preporuka nekog mobitela za starog, velicina ekrana za oko 800 kn.
http://www.merimobiles.com/mlais-mx28-5inch-smartphone_p/meri8465.htm
poslo im več 3 poruke i čekam 3 dana da mi odgovore dali navedeni mobitel ima hrvatski jezik ali i dalje ne odgovoaraju ništa...dali netko zna jel ima hrvatski jezik mobitel ?
i dobijem broj za praćenje? ne dobije se samo ako ide hp expressom EMS-om? jel moram neku izvoznicu popunjavat na pošti ili samo ovako pošaljem?
poštom preporučeno dobiješ broj
EMS ja mislim da bi te koštao više nego mobitel
Trebao bi u pravilu napraviti dokumente za izvoz ili privremeni izvoz ako ćeš dobiti novi u zamijenu/popravljeni. Može proć bez toga ako je mobitel u pitanju samo ćeš onda vjerojatno platiti porez ponovo na mobitel kad dobiješ novi
Pozdrav,
da li mi možete preporučiti mobitel do 1100 kuna sa PDV-om uračunatim?
važno je da ima noviji android ( 4.2 poželjno ) i da nije preko 5'' i to je više manje to :D
Hvala unaprijed
Zna neko neki smartphone koji ima manji ekran od 5 inća a da ima 2gb ram-a? Da bude do 200$.
poslo im več 3 poruke i čekam 3 dana da mi odgovore dali navedeni mobitel ima hrvatski jezik ali i dalje ne odgovoaraju ništa...dali netko zna jel ima hrvatski jezik mobitel ?
Mislim da ima, nisam siguran ali u speckama piše multilanguage.
Language:
Russian,Japanese,Italian,Spanish,English,Chinese,Korean etc Multi-lingual
Zna neko neki smartphone koji ima manji ekran od 5 inća a da ima 2gb ram-a? Da bude do 200$.
Inew v3 ti je prevelik?
Sorry na možda off-topicu, ali što je ovo?
Note 3 za 20$
Isti seller prodaje još neke uređaje.
EDIT: listings ended
pričekaj minimalno 7 dana pa onda prati...
Moze neki kineski mob, idealno bi bila velicina ekrana oko 4.5", al moze ak su oke dimenzije 4.7". Pozeljna cijena do 160$.
Koliko vidim najpopularniji model u tom rangu je Cubot GT99, ali mozda vi znate nesto vise.
Hvala.
Kaj mislite o ovome: