"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.515.927
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
15 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
desarun kaže...

Odlucio sam i ja da uzmem jednog kineza, kako sam shvatio na osnovu "istrazivanja", neke "najsigurnije" marke su Zopo, Lenovo, Cubot.. Koja stranica od ovih silnih sto prodaje ima najbolju uslugu, najbrze salje, itd.

Cubot....  nebih baš rekao!!!!

14 godina
Ag008 kaže...

Najjeftiniji osmojezgreni mobitel, Cubot X6- 180$

sve 5, al bez 2gb rama ipak nebi pikirao tak nešto...

14 godina
odjavljen
desarun kaže...

Odlucio sam i ja da uzmem jednog kineza, kako sam shvatio na osnovu "istrazivanja", neke "najsigurnije" marke su Zopo, Lenovo, Cubot.. Koja stranica od ovih silnih sto prodaje ima najbolju uslugu, najbrze salje, itd.

Najsigurnije marke su ti Oppo, Meizu, Lenovo, Huawei, ZTE i možda Zopo. Neke dobre marke sam možda preskočio al Cubot ne spada u njih

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
12 godina
neaktivan
desarun kaže...
 Neke dobre marke sam možda preskočio

Ajde neka netko nadopuni ovaj post sa ostalim pouzdanim proizvođačima. Stvarno ih na tim stranicama ima more, kako proizvođača, tako i modela. Kad bi za svakoga tražio po netu recenzije, reviewe, povijest, broj prodanih primjeraka ne bih kupio

mobitel do 2018. {#}   {#}  {#}

16 godina
neaktivan
kekec01 kaže...
desarun kaže...

Ajde neka netko nadopuni ovaj post sa ostalim pouzdanim proizvođačima. Stvarno ih na tim stranicama ima more, kako proizvođača, tako i modela. Kad bi za svakoga tražio po netu recenzije, reviewe, povijest, broj prodanih primjeraka ne bih kupio

Odaberi neki pa mi ti velimo dal je ok...
Prvo koliko mislis novaca izdvojit za mob?
I sto ti je prioritet da mobitel ima? 

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina
kekec01 kaže...
desarun kaže...

mobitel do 2018. {#}      {#}    {#}

ZTE, Huawei, Lenovo, Meizu, Xiaomi, Zopo, Oppo, (najveći i najjači proizviđači u Kini),

Amoi, Thl, Tcl, Dakele, GioNee, Coolpad, (kvaliteni i provjereni brandovi u Kini),

Xiaocai, Faea, Umi, Neken, Neo, Haier (proizvođači čiji mobiteli većinom zadovoljavaju krajnjeg korisnika).

Ovo je neka moja tablica prizvođača razvrstana u tri skupine po kvaliteti. Možda sam još nekog po mom mišljenju kvalitetnog proizvođača izostavio, ako se sjetim nadopuniti ću...

12 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
kekec01 kaže...
desarun kaže...

Odaberi neki pa mi ti velimo dal je ok...
Prvo koliko mislis novaca izdvojit za mob?
I sto ti je prioritet da mobitel ima? 

Za mobitel bih naravno izdvojio što manje novaca, 220$ plafon plafona sa Linićem. Bitan mi je ekran min 4,5 - max 5,0". Android što noviji. I dobar fotić sa blicom da i po mraku mogu okinuti nešto normalno. Inače mob koristim samo za net, gmail. Igrice ne igram, igraju djeca ali neke jednostavne.

Htio bih ja i quad core i octa core ali realno ne znam da li mi je to potrebno. Sada imam ZTE Racer 3 (VIP) koji mi radi užasne probleme i želim ga zamijeniti sa nečim drugim, naravno boljim. Dok je u funkciji, potpuno me zadovoljava osim fotića. Nije da sad nešto naslikavam, ali kad ga trebam onda ne mogu jer je mrak ili nešto pa slike nisu upotrebljive. Vjerujem da bi mi i dual core bio dovoljan. Ali gledam, cijene su povoljlne pa dupe zinulo. Eto, nadam se da me netko shvatio {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 23:22 (kekec01).
12 godina
neaktivan
bodija kaže...
kekec01 kaže...
desarun kaže...

ZTE, Huawei, Lenovo, Meizu, Xiaomi, Zopo, Oppo, (najveći i najjači proizviđači u Kini),

Amoi, Thl, Tcl, Dakele, GioNee, Coolpad, (kvaliteni i provjereni brandovi u Kini),

Xiaocai, Faea, Umi, Neken, Neo, Haier (proizvođači čiji mobiteli većinom zadovoljavaju krajnjeg korisnika).

Ovo je neka moja tablica prizvođača razvrstana u tri skupine po kvaliteti. Možda sam još nekog po mom mišljenju kvalitetnog proizvođača izostavio, ako se sjetim nadopuniti ću...

Bravo. To je to. {#}

13 godina
neaktivan
Meni je meizu MX3 super mob ali i XIAOMI M3, sto po vama bolja? Malo bi nexusa 4 zamjenio za neki drugi. Nadam se da je i tim kinezima kvaliteta na razini LG Nexusa
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
12 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

0 0 hvala 0
14 godina

Kako da pošaljem mob nazad? Najjeftinija metoda a da ima tracking number.

Prodajem poptuno novu zapakiranu bateriju za iOcean X7. Cijena 50kn + 10kn poštarina.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Cojonero kaže...

Kako da pošaljem mob nazad? Najjeftinija metoda a da ima tracking number.

Poštom preporučeno

14 godina

i dobijem broj za praćenje? ne dobije se samo ako ide hp expressom EMS-om? jel moram neku izvoznicu popunjavat na pošti ili samo ovako pošaljem?

Prodajem poptuno novu zapakiranu bateriju za iOcean X7. Cijena 50kn + 10kn poštarina.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jel ima netko UMI S1. Na pola wifi tutera mi se hoce spojiti dok na pola pise authentication problem ili nece nikako iako cak nema sifre na ruteru.

Ima li mozda nek rom za preporuciti?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

došao mi je Zopo ZP980 2/32. slot 1 sa usim mi radi ok, osim data. a sim 1 je kao normalan sim i imam usim sa adapterom ali je ne prepoznaje. jel treba baš originalni veliki sim biti, da li adapter smeta?

edit: sredio sam, debil nisam shvatio da se ta sim kartica drugačije umeće :) 

mobitel je avion. super sam zadovoljan za sada.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 17:09 (zarulja).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Moze preporuka nekog mobitela za starog, velicina ekrana za oko 800 kn.

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 19:04 (Edge).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

http://www.merimobiles.com/mlais-mx28-5inch-smartphone_p/meri8465.htm

poslo im več 3 poruke i čekam 3 dana da mi odgovore dali navedeni mobitel ima hrvatski jezik ali i dalje ne odgovoaraju ništa...dali netko zna jel ima hrvatski jezik mobitel ?{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 20:20 (ursusc355).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Cojonero kaže...

i dobijem broj za praćenje? ne dobije se samo ako ide hp expressom EMS-om? jel moram neku izvoznicu popunjavat na pošti ili samo ovako pošaljem?

poštom preporučeno dobiješ broj

EMS ja mislim da bi te koštao više nego mobitel

Trebao bi u pravilu napraviti dokumente za izvoz ili privremeni izvoz ako ćeš dobiti novi u zamijenu/popravljeni. Može proć bez toga ako je mobitel u pitanju samo ćeš onda vjerojatno platiti porez ponovo na mobitel kad dobiješ novi

13 godina
neaktivan

Pozdrav,

da li mi možete preporučiti mobitel do 1100 kuna sa PDV-om uračunatim?

važno je da ima noviji android ( 4.2 poželjno ) i da nije preko 5'' i to je više manje to :D

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
17 godina

Zna neko neki smartphone koji ima manji ekran od 5 inća a da ima 2gb ram-a? Da bude do 200$.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ursusc355 kaže...

poslo im več 3 poruke i čekam 3 dana da mi odgovore dali navedeni mobitel ima hrvatski jezik ali i dalje ne odgovoaraju ništa...dali netko zna jel ima hrvatski jezik mobitel ?{#}

{#}

15 godina
ursusc355 kaže...
ursusc355 kaže...

{#}

Mislim da ima, nisam siguran ali u speckama piše multilanguage.

Language:
Russian,Japanese,Italian,Spanish,English,Chinese,Korean etc Multi-lingual

16 godina
Pero kaže...

Zna neko neki smartphone koji ima manji ekran od 5 inća a da ima 2gb ram-a? Da bude do 200$.

Inew v3 ti je prevelik?{#}

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
neaktivan
Jel se ikom od vas pojavilo ovo na trackingu, singpost.com mi salje ovo, šta bi to točno značilo, jel ima netko iskustva?

Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Sorry na možda off-topicu, ali što je ovo?
Note 3 za 20$ 

Isti seller prodaje još neke uređaje.

EDIT: listings ended

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 23:13 (sudy_freak).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
kobra24 kaže...
Jel se ikom od vas pojavilo ovo na trackingu, singpost.com mi salje ovo, šta bi to točno značilo, jel ima netko iskustva?

Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

pričekaj minimalno 7 dana pa onda prati...

13 godina

Ako nekog zanima kako kinezi podnose Bmw-ove kotače ... {#}

Kome se neda gledati cijeli video ili kojim slučajem ne razumije kineski, neka ubrza na 20min15sec.

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Moze neki kineski mob, idealno bi bila velicina ekrana oko 4.5", al moze ak su oke dimenzije 4.7". Pozeljna cijena do 160$.

Koliko vidim najpopularniji model u tom rangu je Cubot GT99, ali mozda vi znate nesto vise.

Hvala.

Kaj mislite o ovome:

http://www.buyincoins.com/item/40176.html

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2014 12:34 (Edge).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
cubot je bio prosle godine, mozda, al to sigurno sada vise nije...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice