http://www.banggood.com/DOOGEE-TURBO-DG2014-5-Inch-MTK6582-1_3GHz-Quad-core-Smartphone-p-917199.html
Ima ko kakva iskustva sa ovim mobitelima...
http://www.banggood.com/DOOGEE-TURBO-DG2014-5-Inch-MTK6582-1_3GHz-Quad-core-Smartphone-p-917199.html
Ima ko kakva iskustva sa ovim mobitelima...
Ma danas sam ga krenuo naručiti sa Aliexpressa za 103$ ali postoji neki problem....naime,imam VISA karticu iz Erste banke i kako na Aliexpressu nema Paypal,postoji opcija VISA karticom plaćanje....ali kad stisnem order that phone kako već,piše mi da postoji neki problem,da se novac ne može skinuti...tako nešto...netko zna rješenje?
Imaš li dovoljno novca na računu?
Koju točno grešku izbacuje.
Također budi veoma pažljiv na aliju jer tamo ia svakakvih trgovaca.
@Sime, sve su to dobri mobiteli, nećeš pogriješiti s odabirom bilo kojeg od njih. Pogledaj i DG350
Da,novca ima na računu,piše mi na Paypal stranici....
Ne mogu se sad sjetit kako točno glasi al znan da je pisalo kao Money cant be deducted.....
Ah,više stvarno ne znan koja je najbolja trgovina,a već mi ide ne živce ovo sve,naime,ovo mi je prva kupovina,već sam prije tjedan dana moga naručiti Newmana sa Pande ali taman da ću naručit,izletilo samo OUT OF STOCK ILI SOLD OUT....a ova registracija i ovo vucaranje po bankama zbog gluposti tako reći predugo traje,mislim da bih kuću prije sagradio,a još me muči ono kad naručim,šta sve trebam činiti,tracking i te stvari,ne kužim -.-
Da,novca ima na računu,piše mi na Paypal stranici....
Ne mogu se sad sjetit kako točno glasi al znan da je pisalo kao Money cant be deducted.....
Ah,više stvarno ne znan koja je najbolja trgovina,a već mi ide ne živce ovo sve,naime,ovo mi je prva kupovina,već sam prije tjedan dana moga naručiti Newmana sa Pande ali taman da ću naručit,izletilo samo OUT OF STOCK ILI SOLD OUT....a ova registracija i ovo vucaranje po bankama zbog gluposti tako reći predugo traje,mislim da bih kuću prije sagradio,a još me muči ono kad naručim,šta sve trebam činiti,tracking i te stvari,ne kužim -.-
Od toliko stranica ti nađeš jednu koje ne radi s Paypalom, a ovaj problem može ti postojati da banka treba verificirati prodavaće ili tako nešto , zato moraš ići u banku i potvrditi da kupuješ tamo. A sad aliexpres , pa moj savijet ti je da bježiš od te stranice. Pandawill zna muljati sa tim in stock, pa kad platiš onda ćekaš duže jer ipak nije in stock.
Blago meni hehe,pa koja je onda najpouzdanija trgovina,znači,mogu naručit sa Banggood,Aliexpress,Pandawill,Geekbuying,Coolicool i To2c...
Za Banggood sam već ćuo da je užasno spora pošta ali kolko vidim pozitivni su komentari na poštu kolko sam vidio na samoj stranici....
Prije mjesec dana je Banggood probao slao s najsporijom poštom na svijetu- Malezijskom ali sada su prestali. Sve pošiljke sada šalju Njemačkom/Švedskom poštom.
Moze jedno pitanje? Dakle mene zanima, ako mi zaustave mobitel na carini, i na njemu ne pise tocna vrijednost paketa, npr pise na kutiji 30$ a zapravo vrijedi 60-70$, hoce li biti kakvih vecih problema ili?
@Ag008 Fala puno na informaciji,nisam htio naručit od njih jer sam mislio da su spori kako su neki govorili al sad sam siguran da ću od njih naručit :)
Nije bitno što piše na pismu tj. paketu jer carinici to uopće ne gledaju. Kinezi muljaju i na 99% paketa piše Gift -20$ no sve se otvara.
PDV ćeš platiti na onaj iznos koji si platio uvećan za oko 20kn.
Tražiti će te račun/izvješće o plaćanju a ti ćeš im poslati samo ili izvještaj s Paypala ili s web stranice gdje si naručio.
@Jola- a s Benga ionako na sve proizvode iznad 100$ imaš i -10$ kupone pa često ispadaju najpolvoljniji. Nažalost, oni koji su naručili i poslano im je s Malezijskom poštom su malo razočarani.
@Ag008 Imaš pp
Odlucila se za iNew na Bangu je kojih 940kn... jos popust izade ju oko 900kn, sad je najbitnija posta. Jel ima koja stranica da ima brzu dostavu...
Jos sam malo gledo po banggoodu i vidim da im 7-10 dana kosta 42$ a 2-4 dana 36$... koja je to fora.
Standard Air shipping with tracking ili početna opcija za slanje je isto dobra, tako šalju Singapurskom ili DE/SE poštom, ovisno kako potrefiš.
Ove skupe opcije znači slanje DHL-om što znači i 125kn našem DHL-u i plaćanje pdv-a.
Standard Air shipping with tracking ili početna opcija za slanje je isto dobra, tako šalju Singapurskom ili DE/SE poštom, ovisno kako potrefiš.
Ove skupe opcije znači slanje DHL-om što znači i 125kn našem DHL-u i plaćanje pdv-a.
E to mi je bilo bitno... znaci kad bi islo DHL.om onda je 100% PDV, a ovako ga moze izbjec.
Da nije za mene odavno bi narucio, ali ovako kad je za curu... onda je bed malo jer ako nesto krene po zlu moram dispute, pa traziti novce nazad i tako...
Kakva su vasa iskustva sa Swiss post SINGAPORE? Narucio sam ovaj mobitel s Focalpricea i nekako mi sumnjiv kapacitet baterije http://www.focalprice.com/MH0832L/Z5C_4.0_Capacitive_IPS_Touch_854x480_Android_4.2_Dual_Core_MTK6572_1.2GHz.html i da li je moguce zamjeniti tu bateriju s nekom drugom?
Od ta 2 ja bih prije uzeo Elephone, veci ekran, jest da je manja rezolucija, ali 5" je 5".
A i ljepse mi izgleda, kod UMI mi bode oci onaj dole dio, nije mi jasno zasto su ono istaknuli.
Inace kod kineza mi malo bode oci ovi senzori sto nisu podrzani, g-senzor, direstion itd itd.
Ako netko zna pojasniti sta tocno ti senzori rade...
Može li neka preporuka kvalitetnog moba do 1500 kuna? Mislio sam mijenjati Galaxy S3, pa mi je za oko zapao CUBOT X6 sa octa core procesorom. Koliko su u praksi ti procesori od MTK-a usporedivi sa Exynos serijom od Samsunga? Nov sam u ovoj temi, pa je svaki savjet dobrodošao :)
Unaprijed hvala :)
Može li neka preporuka kvalitetnog moba do 1500 kuna? Mislio sam mijenjati Galaxy S3, pa mi je za oko zapao CUBOT X6 sa octa core procesorom. Koliko su u praksi ti procesori od MTK-a usporedivi sa Exynos serijom od Samsunga? Nov sam u ovoj temi, pa je svaki savjet dobrodošao :)
Unaprijed hvala :)
Do 1500kn imas puno bolje modele od Cubota (koji se bas i nije proslavio ovdje na forumu gt99 modelom) kao Huawei Honor 3c s 2GB rama, Coolpad F1, Xiaomi m2s (ak se jos malo rastegnes), neki Zopo modeli...Uglavnom, svasta je dobro ali Cubot (kazu) vise ne :)
MTK "procevi" su ti jeftinjaka i generalno losiji (citaj: slabiji i neki modeli imaju problem s GPS-om), ali sluze svrsi. Ovi novi osmerojezgreni su jako dobri - pregrst snage, GPS je ok i nisu skupi. Cak snagom konkuriraju proslogodisnjim flagship modelima sa Snapdragon 600 SoC-ovima, s time da izlazi i T (turbo) verzija koja ce biti lagano overklokirana pa ce biti to jos snaznije. Uglavnom, nemoj uzimati modele 6589 i T verzije jer su to stariji SoC-ovi s losim GPS-om (osim Xiaomi). Sve novije je ok.
Kakva su vasa iskustva sa Swiss post SINGAPORE? Narucio sam ovaj mobitel s Focalpricea i nekako mi sumnjiv kapacitet baterije http://www.focalprice.com/MH0832L/Z5C_4.0_Capacitive_IPS_Touch_854x480_Android_4.2_Dual_Core_MTK6572_1.2GHz.html i da li je moguce zamjeniti tu bateriju s nekom drugom?
jbt, kakav si ti to šrot kupil ?? jel ja dobro ne vidim ili taj nije dual sim niti nema 3G mreže uopće .... običan, najobičniji smartfon
takav si mogel kupit za skoro upola manje novaca .... koliko ja sve ovo pratim
Brijem da ce i meni poslije HTC One X.a biti neki kinez, pa ovo su fenomenalne cijene za performanse koje nude, velicinu i kvalitetu ekrana i ostalo...
ima li kakve razlike od ovoga: WCDMA 850/2100 i ovoga WCDMA 2100? znam da mora biti 900/2100, nego me zanima je li isto kad piše ništa i kad piše 850?
ima li kakve razlike od ovoga: WCDMA 850/2100 i ovoga WCDMA 2100? znam da mora biti 900/2100, nego me zanima je li isto kad piše ništa i kad piše 850?
Naravno da ima razlike, ali dodje ti na isto i sa i bez 850 jer ti nece koristit.
Ta frekvencija se koristi koliko se sjećam u SAD-u i Kanadi. Ako putuješ tamo, super.
Ja bih vjerojatno izabrao inew v3 radi gorilla glassa i boljeg chipseta. Inew ce ti raditi bolje i radi manje rezolucije ako mislis igrati na njemu. Makar ni jedan nema 3g na 900 šta je šteta.
Molio bih misljenje neko, imaju ga na akciji za 65€ nizu cijenu (promocija). Za 220€ iz Njemacke (210€ + 10€ ako zelim iz Njemacke u roku 72h) pa me sad zanima dal ima neko nekakvih iskustava s tim :)
Mozda jos napomenuti da je u pretprodaji, salju se mobiteli 15.5. (tako barem pise)
HVALA