"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.516.930
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
11 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

vi koji ste naručivali sa pandawilla,koliko je dugo trebalo da stigne nakon što ste dobili 

tracking broj???hvala

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Evo...

11 godina
neaktivan

hvala,nakon kolko ti se to vidjelo,nakon što je poslan tracking od strane pandawilla??

0 2 hvala 0
14 godina
odjavljen
Moze preporuka nekog kineskog mobitela do 500/600kn?

Da ima prednju kameru
*Sony Xperia Z1 Compact*
17 godina

Sta mislite o UMI S1?

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

@MarkoZD15 Jiayu F1

TeleKineza
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 23:12 (dakok).
17 godina

S time da se (makar po meni) neisplati kupiti kineze za manje 600-700kn.

Slične uređaje se nađe i u ponudi lokalnih operatera (Y300) te s lokalnim jamstvom.

Kineski za taj novac nude samo 512Mb Rama, većinom ekran slabije razlučivosti itd. što niej baš nešto.

A inače pazite kada kupujete s aliexpressa jer je to velika tržnica s puno trgovaca poput ebaya. Nitko vam ne garantira kakvo će jamstvo biti u slučaju kvara i plaćanje nije Paypalom već direktno kreditnom karticom.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
17 godina

Ne bi se složio s tobom kolega, ja kod nas nisam našao "pošten" dual SIM smartphone do 600kn, ne kažem da ih nije bilo sam ja nisam uspio pronaći niti na Njuškalu - a pod "pošten" dual SIM smartphone smartam 4,5" IPS LCD min. qHD rezolucije, bar dual core i 512 MB RAM-a i prednja kamera (za Skype), tako da sam kupio NEO N002 koji sve to ima, a koštao me je $69,99 + PDV i ostali carinski/poštanski troškovi sveukupno 119 i nešto sitno kuna.

Prednja kamera me ugodono iznenadila, za Skype odlična, za razliku od nekih drugih mobitela koje sam do sad imao. Najveća zamjerka mi je što nema dostupan JellyBean v4.1 OS nego "samo" Ice Cream Sandwich v4.0.3, ali  s obzirom da se mob pokazao i više nego dobrim za cijenu prešao sam prešao sam nekako preko toga :-)

GPS je naravno manje više nefunkcionalan, brzo nađe satelite ali je nevjerovatno neprecizan.

Stražnja kamera je solidna u uvjetima dobre osvjetljenosti, posebno me iznenadilo što je u stanju fokusirati objekt na udaljenosti od cca. 3 - 4 cm.

Baterija se par prvih dana praznila neobično brzo, skinem ga s punjača i za 10 sekundi je već na 90%, onda tu stoji neko vrijeme pa bi se onda opet malo brže trošila, no nakon nekoliko ciklusa punjenja/prežnjenja stanje se popravilo.

Uglavnom ja sam zadovoljan, prvo sam gledao na Njušaklu, ali kao što sam već napisao, nisam uspio naći ništa do 500 - 600 kn, a da zadovoljava ranije naveden kriterije, dok ne stigne naručeni JIAYU G4S, NEO će poslužiti svrsi :-)

AliExpress nema mogućnost plaćanja PayPal-om, ali kupac je zaštićen, o tome se više puta pisalo, a ne razumijem kako misliš da nitko ne garantira kakvo će biti jamstvo u slučaju kvara?

Moj PC  
6 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav,ljudi,novi sam na forumu,imam jedno pitanje...kakva su vam iskustva naručivanja sa Geekbuyinga?Čuo sam na drugim forumima neke pozitivne i neke negativne komentara,pa me zanima vaše...znači,zanima me za koliko vam je došla roba otprilike i u kakvom je stanju došla....

0 1 hvala 0
12 godina
protjeran

.I.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.4.2014 20:27 (minarelli).

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
JolaRF kaže...

Pozdrav,ljudi,novi sam na forumu,imam jedno pitanje...kakva su vam iskustva naručivanja sa Geekbuyinga?Čuo sam na drugim forumima neke pozitivne i neke negativne komentara,pa me zanima vaše...znači,zanima me za koliko vam je došla roba otprilike i u kakvom je stanju došla....

Dobar je Geek, kada i kako roba dođe više je stvar pošte nego njih, kod mene uvijek imaju plus jer kad sam im nakon 4 mjeseca vratio mob kojem je ekran počeo crkavati, bez pitanja su poslali novi...

13 godina

Dali je itko isprobao S4 kineski... ili onaj Azijski kazu da je bolji, dali vrijedi ista od toga uzimati ? 

Finger Up
Moj PC  
0 6 hvala 0
17 godina

Nemoj uzimati klonove, njihova kvaliteta kao ni hardver nisu dobri a jedini im je cilj oponašati izgled poznatog brenda.

Rađe uzmi pravog kineza a ne kopiju

11 godina
neaktivan

Brzo narode,zanima me kome je brža dostava,Pandawillu ili Geekbuyingu? Koji vam je shop općenito bolji?

0 1 hvala 0
14 godina

kupujte na mcbub.com i premjestite valutu na Kanadski dolar {#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vidim da je tu Red Rice 880 kn to mi se čini odličnom ponudom, samo sa to2c.com nude singapursku ili honkongšku poštu da šalje, dali su one dobre, ne mogu se sjetiti jadna je bila loša(čini mi se maleziska).

Koje od te 2 pošte biste vi preporučili?

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Singapursku.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nije ni HK pošta loša, jednom ili dvaput mi slano preko nje, za 5 dana u ZGB - ne znam uostalom zašto ti dućani ne nude češće nju...

13 godina
neaktivan

meni još ništa nije došlo...katastrofa...

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2014 12:55 (shegyman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Pozz momci... Trebam nekog ko se kuzi u ove kineske masine.
Curi mi je krepo mob i sad da ne kupuje gluposti kod nas za duplu lovu, reko sam joj da naruci kineza jednog.
Ako moze tko preporucit nekog kineza 500-600kn a da je ok za surfat, e.mail i tako to.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan

Pa ako ti je hitno i ne da ti se čekati mjesec dana, upravo sam danas naletio u Pevec katalogu na ovaj Doogee za 649 kn, u Kini oko 450 kn + PDV i troškovi = 580 kn što mi se čini kao povoljna kupnja i kod nas, a možeš ga ići i osobno isprobati prije kupnje...

EDIT: Jedino, vidim sad da je baterija 1.250 mah što mi se čini dosta slabo... a imaš za iste pare i ovaj u Hangaru S36

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2014 13:55 (frulex).
12 godina

jel ima netko da je kupio mob sa antelife...

piše na trackingu da je poslan 16.4 i tako stoji...singapure pošta...

0 0 hvala 0
14 godina
frulex kaže...

Pa ako ti je hitno i ne da ti se čekati mjesec dana, upravo sam danas naletio u Pevec katalogu na ovaj Doogee za 649 kn, u Kini oko 450 kn + PDV i troškovi = 580 kn što mi se čini kao povoljna kupnja i kod nas, a možeš ga ići i osobno isprobati prije kupnje...

EDIT: Jedino, vidim sad da je baterija 1.250 mah što mi se čini dosta slabo... a imaš za iste pare i ovaj u Hangaru S36

Hangar mobitele ne preporučam nikako, frendu nakon 2 dana krepao punjač, drugom pukao lcd, a i čitao sa na netu o njima i dosta ih se potrga samo od sebe za nekih 2-3 mjeseca

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
13 godina

šta ovo znači. Da sam prošao bez pdv-a ili mogu očekivati svaki čas pismo od carine!?

I hate this fucking heat. Somebody just shoot me! Far Cry 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
frulex kaže...

Kakav Pevec i ostale stvari..

Sad surfam po ovim stranicama i da se naci za 150-200kn vise iNew V3... tako da cu najvjerovatnije joj tog uzet.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan

Pa što si onda spominjao 500-600 kn - Inew košta sa svim davanjima 1.125 kn što je duplo više od tvog prvotnog iznosa...

11 godina
neaktivan

Newman n2 ili Elephone p7 mini? pitanje je sad.....{#}

0 0 hvala 0
13 godina
dar01 kaže...

šta ovo znači. Da sam prošao bez pdv-a ili mogu očekivati svaki čas pismo od carine!?

Jos nista nije sigurno, mozes proci bez, a moze ti i stici kovertica..

Znanstvenici kazu: "Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
17 godina

Da će proći bez carine, trebalo bi u prethodnom koraku pisati da ga šalju na kućnu adresu a ne da ga šalju na carinu.

Kako su u ogromnoj gužvi na carini, nakon što ustanove da nedostaje račun tj. da je roba vrijednija od 160kn šalju poziv te odgovore sada obrađuju oko 10 dana.

Čini se da je više ljudi na carini prebačeno na otvaranju paketa a manje ih je koji obrađuju poslane račune.

http://i.imgur.com/KmM09Wv.png

17 godina
JolaRF kaže...

Newman n2 ili Elephone p7 mini? pitanje je sad.....{#}

Newman n2 definitivno , 3g na 900 exynos 4412 i još gorilla glas. Samo mi čudno kako je tako mala cijena Link  110Usd Definitivno best buy za te novce. 

Probaj i ovaj kod za popust ako još radi

newmann2off10

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2014 20:16 (Patrick_cro).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice