Subota navečer,a ja se moram natezati s ovim idiotima iz t-mobile.Pročitajte mail koji sam upravo poslao,bit će vam sve jasno pa napišite komentare i savjete što da učinim?
Ja neznam tko je ovdje lud.Da oprostite na izrazu,je*em i vaš i vaše zaposlenike u t centru i u SZK.Danas sam bio u Sisku i uzeo mami EXTRA TOTAL S TARIFU zbog toga što imam 18 god.te da se ostvari popust od 50%.Danas ujutro oko 11 sati,par minuta nakon što je aktivirana EXTRA TOTAL S TARIFA dolazi poruka da mi je na raspologanju još 148 min.razgovora,50 SMS-a te 512 MB prometa.Nakon jedno sat vremena(u kojih se nije zvalo nikoga,niti slalo poruke niti spajalo na internet) blokirani su odlazni pozivi i slanje SMS poruka zbog(čitajte dobro) PREKORAČENJA LIMITA.Kakvog vražjeg limita,kad nikakav limit nismo aktivirali???!!!!I dobro,idem ja zvati genijalce na SZK te oni objašnjavaju da je prekoračen LIMIT koji iznosi 50 kn?Koji vrag se događa?I da je aktiviran LIMIT od 50 kn(kao što nije) ja moram plačati 62,50 kn za limit od 50 kn?Gdje tu ima logike?Nadalje,govore mi da je kartica blokirana te da se do kraja mjeseca ne može ništa učiniti???Ispada da smo u nepunih sat vremena potrošili sve poruke,sms i mb-e iz tog famoznog LIMITA,kojega uopće nismo aktivirali,a kamoli koristili pozive,sms i mb-e.Napominjem još jednom,riječ LIMIT vašoj genijalnoj zaposlenici u t-centru nisam spomenuo.Molim vas da mi odgovorite u najkračem mogućem roku da riješimo nesporazum.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Subota navečer,a ja se moram natezati s ovim idiotima iz t-mobile.Pročitajte mail koji sam upravo poslao,bit će vam sve jasno pa napišite komentare i savjete što da učinim?
Ja neznam tko je ovdje lud.Da oprostite na izrazu,je*em i vaš i vaše zaposlenike u t centru i u SZK.Danas sam bio u Sisku i uzeo mami EXTRA TOTAL S TARIFU zbog toga što imam 18 god.te da se ostvari popust od 50%.Danas ujutro oko 11 sati,par minuta nakon što je aktivirana EXTRA TOTAL S TARIFA dolazi poruka da mi je na raspologanju još 148 min.razgovora,50 SMS-a te 512 MB prometa.Nakon jedno sat vremena(u kojih se nije zvalo nikoga,niti slalo poruke niti spajalo na internet) blokirani su odlazni pozivi i slanje SMS poruka zbog(čitajte dobro) PREKORAČENJA LIMITA.Kakvog vražjeg limita,kad nikakav limit nismo aktivirali???!!!!I dobro,idem ja zvati genijalce na SZK te oni objašnjavaju da je prekoračen LIMIT koji iznosi 50 kn?Koji vrag se događa?I da je aktiviran LIMIT od 50 kn(kao što nije) ja moram plačati 62,50 kn za limit od 50 kn?Gdje tu ima logike?Nadalje,govore mi da je kartica blokirana te da se do kraja mjeseca ne može ništa učiniti???Ispada da smo u nepunih sat vremena potrošili sve poruke,sms i mb-e iz tog famoznog LIMITA,kojega uopće nismo aktivirali.Napominjem još jednom,riječ LIMIT vašoj genijalnoj zaposlenici u t-centru nisam spomenuo.Molim vas da mi odgovorite u najkračem mogućem roku da riješimo nesporazum.
Ja ti nebi ni odgovorio jer si neodgojen i nepismen. 
Ja neznam tko je ovdje lud.Da oprostite na izrazu,je*em i vaš i vaše zaposlenike u t centru i u SZK.Danas sam bio u Sisku i uzeo mami EXTRA TOTAL S TARIFU zbog toga što imam 18 god.te da se ostvari popust od 50%.Danas ujutro oko 11 sati,par minuta nakon što je aktivirana EXTRA TOTAL S TARIFA dolazi poruka da mi je na raspologanju još 148 min.razgovora,50 SMS-a te 512 MB prometa.Nakon jedno sat vremena(u kojih se nije zvalo nikoga,niti slalo poruke niti spajalo na internet) blokirani su odlazni pozivi i slanje SMS poruka zbog(čitajte dobro) PREKORAČENJA LIMITA.Kakvog vražjeg limita,kad nikakav limit nismo aktivirali???!!!!I dobro,idem ja zvati genijalce na SZK te oni objašnjavaju da je prekoračen LIMIT koji iznosi 50 kn?Koji vrag se događa?I da je aktiviran LIMIT od 50 kn(kao što nije) ja moram plačati 62,50 kn za limit od 50 kn?Gdje tu ima logike?Nadalje,govore mi da je kartica blokirana te da se do kraja mjeseca ne može ništa učiniti???Ispada da smo u nepunih sat vremena potrošili sve poruke,sms i mb-e iz tog famoznog LIMITA,kojega uopće nismo aktivirali.Napominjem još jednom,riječ LIMIT vašoj genijalnoj zaposlenici u t-centru nisam spomenuo.Molim vas da mi odgovorite u najkračem mogućem roku da riješimo nesporazum.
Ajde prošeči,ako imaš što reći vezano za temu reci,a ako ne gubi se!
Ajde prošeči,ako imaš što reći vezano za temu reci,a ako ne gubi se!
Prvo tražiš komentar, dobiješ ga, a zatim vrijeđaš i potvrđuješ komentar. 
Pravac t-com poslovnica i reci im što je bilo, sve će ti objasniti. A možda nisi čitao sve što opcija nudi (čitaj i ona mala slova na kraju).
Pravac t-com poslovnica i reci im što je bilo, sve će ti objasniti. A možda nisi čitao sve što opcija nudi (čitaj i ona mala slova na kraju).
Ma moram čekati ponedjeljak,ali ići ću provjeriti.Htio sam samo viditi komentare na forumu,one korisne a ne kao od ovog majmuna gore.Hvala na odgovoru!
Možda si prekoračio limit u rječniku... previše si koristio riječi tipa j*ebem, ajd prošeči, majmune itd... u vrlo kratkom vremenu 
Nažalost nemaš puno opcija, ako nije prošlo 7 dana od ugovora možeš tražiti raskid bez ikakvih problema jer su te zeznuli(malo pogledaj ugovor, mislim da bi tamo isto morao stajati bill limit da su ti aktivirali.) pa onda možeš novi broj uzeti... Ili prigovor,ali neće pomoći da se odlaz odblokira u ovom mjesecu, već tek od idućeg...
Debilana, slažem se, ali tako je xD nadam se da sam malo pomogao :)