evo originalni rom od TMobile.. znači, kad mi je stigao mob, samo sam ga upalio da se podigne sistem po prvi put..
pa napravio backup.. za svaki slučaj pogledati da nisam upisao svoje ime pod owner, pa promijeniti..
dakle, treba otpakirati rar, staviti na sd karticu, nabolje u \clockworkmod\backup i pokrenuti restore u CWM-u
dobio sam mail od dropboxa:
Bandwidth usage
We've banned your shared and Public folder links due to bandwidth limits. Learn more
Because this is your first ban, you may remove the temporary ban on your shared and Public folder links. To help avoid bandwidth bans in the future, you should remove any links that you suspect are accessed and downloaded most frequently or are large in size. You can also upgrade your Dropbox for a larger bandwidth limit.
tak da sam maknuo link, ali uploadat ću rom drugdje pa ću ubacit link..
Ako moze pomoc sve napravljeno kako je opisano za povratak na original room ali kad sve napravim i resetiram mobitel on mi se sam resetira jos jednom i ukljuci pocetnu stranicu CWM-a gdje je greska...... hitno!!!! da nezaboravim sve od wipe dalvik, cache, system,pa do format system, cust, cache.....napravljeno.....