Huawei Y300

poruka: 1.538
|
čitano: 523.287
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Huawei Y300
XXX-Man kaže...
191x7 kaže...

Vjerojatno im stoji upaljen od prvog dana...

I još sa hrpom smeća kojeg ekipa nagura gore dok petlja po njemu....

To sam si i mislio.. jer ovdje ga svi hvale baš što se toga tiče. A ja tamo dobio drukčiji utisak i to u usporedbi sa Xperiom.

17 godina
neaktivan
Huawei Y300

Meni je jedino scrolanje u browseru malo sporo, ali sve ostalo je super. Imao sam Xperiu U i mogu komotno reći da je telefon debelo brži od Xperije na ICSu. Skype video koristim često i nemam nikakvih problema.

Huawei Y300 user. Bonbon korisnik! :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sto se tice grijanja ljudi ne znam koliko uređaja ste imali do sada, ali nista strasno :)

imao sam HTC Desire, Sensation , iPhone 4 , Lumia 710 i apslutno svaki se grijao pri koristenju 3Ga ili igara...doduse najgori je bio HTC Sensation jer mi je ruka po ljeti bila kao da sam je u vodu umocija :D

tako da ne sekirajte se :)
A cuj browsanje je malo lagavo , ali znas onu seosku kolko para tolko muzike :) ako hoces Androida koji nema tolko trzanja moras pljunit 2-4k kuns tako da ovo je sasvim super :)
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
17 godina
neaktivan
Huawei Y300

ma tu ga vjerovatno procesor zeza, preživi se, ništa strašno.

da, što se grijanja tiče, sasvim normalno se grije. svaki smartphone mi se dosada grijao

0 0 hvala 0
17 godina

Iako je ZTE blade 3 imao 100 mana, nije se grijao. Ovaj se puno više grije.

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
13 godina
Ag008 kaže...

Sad ako koristis 3D aplikacije grijace se svaki telefon, ja kad sam igrao neke zahtjevnije igre Max Payne itd, nije mi se nesto pretjerano grijao, da se grijao jeste ali nista strasno. Svaki telefon se grije u takvim situacijama.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Jel itko otkrio kako i uspio promijeniti pozadinu lock screena?

[Huawei Y300] [Android 4.1. Jelly Bean]

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Nek se grije, zimi ti nece biti hladno za šape... ;-)

Ja uopce nemam dojam da se grije, prije sam imao sony xperiu mini st15i, na njemu si mogao jaja ispeci kako se to grijalo, doslovno je bio vruc, tako da ovo grijanje je zanemarivo i potpuno normalno, ak nekog smeta nek si kupi mali ventilator pa nek ga upotrebljava kao cooler :-p

13 godina
djdino0402 kaže...

to se promjeni u "Teme", pritisni na onu temu koju sad koristiš i onda možeš staviti drugu pozadinu, stil zaključavanja, melodiju zvona i poruka,... između ostalog i pozadinu lock screena

17 godina

Gdje su ti te "Teme" sada sam pogledao u Huawei home-u i Apex launcheru i nigdje nisam našao te opcije

17 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Gdje su ti te "Teme" sada sam pogledao u Huawei home-u i Apex launcheru i nigdje nisam našao te opcije

Imaš aplikaciju zove se "themes" 

15 godina
neaktivan
kristijan6 kaže...
djdino0402 kaže...

to se promjeni u "Teme", pritisni na onu temu koju sad koristiš i onda možeš staviti drugu pozadinu, stil zaključavanja, melodiju zvona i poruka,... između ostalog i pozadinu lock screena

Nasao, odradim po tvojim uputama, ali on mi promjeni samo pozadinu home screena, a lock screen ostane ono more... :-(

16 godina
neaktivan
Huawei Y300

evo ljudi uzimam mob curi, znaci treba face, skype, viber, i fruit ninja, jel ovaj telefon ono sta treban

Come to the dark side.... we have cookies :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Je. Jedino ako voli slikat sebe i prijateljice. Onda mora računati da će slike vrlo često ispati mutne i loše. Inače za to sve navedeno je ok.

17 godina
neaktivan
djdino0402 kaže...
kristijan6 kaže...
djdino0402 kaže...

Nasao, odradim po tvojim uputama, ali on mi promjeni samo pozadinu home screena, a lock screen ostane ono more... :-(

Odskrolaj nize, imas i za lock

17 godina
Lagano je. Ja sam promijenio, sada je puno ljepše. http://imgur.com/zZXJyJW
13 godina
neaktivan
Huawei Y300

Imam 2 problemcica :(

Prvi problem je sa baterijom :/  Nekako mi premalo traje baterija, jedva da izdrzi 20 sati :/ Evo slika mozda ce vam reci nesto vise ..

Baterija je inace 1950mAh 7.5Wh ! Citao sam svuda po forumima i ljudi govore da ima baterija moze biti i po 4-5 dana ako se ne surfa i ako nije spojen na net, sto je kod mene ocito nemoguce :( :( :(

A drugi mi je problemcic javljanje !

Zanima me da li moze se nastimati da se javlja na onu tipku za paljenje i gasenje moba ??

Unaprijed Hvalla

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.7.2013 1:48 (smakapro).

0 0 hvala 0
13 godina
smakapro kaže...

Prvi problem je sa baterijom :/  Nekako mi premalo traje baterija, jedva da izdrzi 20 sati :/ Evo slika mozda ce vam reci nesto vise ..

Baterija je inace 1950mAh 7.5Wh ! Citao sam svuda po forumima i ljudi govore da ima baterija moze biti i po 4-5 dana ako se ne surfa i ako nije spojen na net, sto je kod mene ocito nemoguce :( :( :(

Zanima me da li moze se nastimati da se javlja na onu tipku za paljenje i gasenje moba ??

Unaprijed Hvalla

Najvise trosi mreza telefona, tako da preko noci fino ili ugasis ili airplane mod. Dalje brightness telefona stavis na automatski i tu ces dosta dobiti. Meni traje baterija u prosjeku 3-4 dana, odem svaki dan na net sigurno 15tak minuta.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
neaktivan
Huawei Y300

Ne znam koliko ste primjetili bljedoću boja kad svjetla nema dovoljno. Sad sam skinio snapseed i u njemu namjestim white balance i voila, slika super! Druga opcija je koristiti android gallery editor i probat popraviti s saturation. 

0 0 hvala 0
15 godina
smakapro kaže...

Unaprijed Hvalla

Meni je rekord  na bateriji  8 dana

13 godina
neaktivan
Huawei Y300

Ne znam samo zasto mi mreza vuce toliko baterije, jer nije mi upaljen ni Wi-Fi ni Bluetooth niti prijenos podataka niti 3G mreza ! Ukljucio sam samo 2G..

A cini mi se da trosi i puno baterije kada je na standby :S :S :S :S :S :S :S A svetlost je nastimana na automatsko :(

0 0 hvala 0
17 godina

Što, pa 13h na bateriji ti je bio prema onoj slici. Sve ti je u redu.

Danas sam koristio i navigaciju, otišao do Italije pa drži dobrih 70% na povratku.

15 godina
Ag008 kaže...

Što, pa 13h na bateriji ti je bio prema onoj slici. Sve ti je u redu.

Danas sam koristio i navigaciju, otišao do Italije pa drži dobrih 70% na povratku.

kad smo kod navigacije, ako mi tko može pomoći  u čemu ja griješim?

skinula sam  iGo navigaciju na mob,karte  i instalirala  i kad  je hoću pokrenuti stalno mi piše da ubacim  SD karticu sa podacima navigacije....

a  sve je prebačeno  na  sd karticu....jel tko zna kako da pokrenem  onda tu navigaciju?  Hvala

17 godina

Ja koristim najnoviji CoPilot Live Premium, on skine sam karte i mislim da je jedan od najboljih.

Ako tko želi download link, pošaljem mu ga na pp

15 godina
Pošalji meni hvala
17 godina
Ag008 kaže...

Ja koristim najnoviji CoPilot Live Premium, on skine sam karte i mislim da je jedan od najboljih.

Ako tko želi download link, pošaljem mu ga na pp

Ja sam prije koristio CoPilot Live (8 nešto verzija mislim) i program je katastrofa. U Zagrebu kod autobusnog vodi polukružno okretanje tamo gdje je zabranjeno, u Osijeku u Vukovarskoj vodi na skretanje gdje je dupla crta i slično. Ne znam kako se ponaša nova verzija, nisam ju još stigao isprobati na nekoj večoj relaciji ili u podrućju koje mi nije poznato.

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.7.2013 17:28 (191x7).
17 godina

Probao sam nekoliko aplikacija, Navigon, iGo i najbolji se pokazao Copilot Live Premium.

Izuzetno mi je važna glasovna navigacija jer ne mogu stalno gledati na ekran, na ostalima se gospođe trude pričati hrvatski a na Copilotu je ona najbolja.

A na iGou je vrlo često već kada skrećem na raskrižju i kada sam se već trebao prestrojiti glas navodio da onda skrenem.

Na Copilotu je to unaprijed, na autocesti nekoliko puta za izlaz, u Italiji i kod mene u Hrvatskoj je sve bilo točno i ažurno. Koristim 9.4. verziju s neta, mape najnovije skinute i za mene je on najbolji.

16 godina
neaktivan
Huawei Y300

koristi li tko kaki program, skriptu za ram swap, bilo sta, nabacite link? :) uf uf

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Probao sam nekoliko aplikacija, Navigon, iGo i najbolji se pokazao Copilot Live Premium.

Izuzetno mi je važna glasovna navigacija jer ne mogu stalno gledati na ekran, na ostalima se gospođe trude pričati hrvatski a na Copilotu je ona najbolja.

A na iGou je vrlo često već kada skrećem na raskrižju i kada sam se već trebao prestrojiti glas navodio da onda skrenem.

Na Copilotu je to unaprijed, na autocesti nekoliko puta za izlaz, u Italiji i kod mene u Hrvatskoj je sve bilo točno i ažurno. Koristim 9.4. verziju s neta, mape najnovije skinute i za mene je on najbolji.

Ja korisrim navigon europe i prezadovoljan sam! Btw,nasao teme, promijenio, hvala svima na pomoci!

15 godina
Meni jednostavno neće pokrenuti ove skinute navigacije.
Na kraju sam kupila Mireo navigaciju jer mi je odlično radila u probnom periodu
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice