Meni ne rade lyricsi,sta da radim ?
HTC One
- poruka: 1.971
- |
- čitano: 519.439
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

ako imate problema dobro opisite kvar i prilozite dosta slika di je kvar uocljiv.
Isti novi One i prodajem pa ako kog zanima!
Ja sam zadovoljan, meni traje dan i pol (dakle cijeli dan od 07-24h, cijelu noć pa do na večer, dakle nekih 30ak + sati, fali mu još ta jedna večer da budu dva puna dana).
Non stop mi je upaljen 4G, wifi, twitter, 2 mail accounta, imam do pola sata razgovora dnevno. Ekran stavljen na auto, u energy saveru uključeno sve osim onog da mi gasi promet kad ne koristim mob jer mi treba radi mailova.
ako imate problema dobro opisite kvar i prilozite dosta slika di je kvar uocljiv.
ja sam svoj predao u tele2 jucer. jel bilo kakvih komplikacija ? 3 slike sam stavio u galeriju, valjda ce biti dosta...
dobio si novi sa kutijom ili bez ? ima kakvih nedostataka sad na tom novom ?
ja sam svoj predao u tele2 jucer. jel bilo kakvih komplikacija ? 3 slike sam stavio u galeriju, valjda ce biti dosta...
dobio si novi sa kutijom ili bez ? ima kakvih nedostataka sad na tom novom ?
I ja sam svog danas odnio u Tele2. Valjda nas neće zaj.... na servisu pa reći da nisu ništa našli. Jedino nisam slike stavio u galeriju, ali sam napisao da su slike ljubičaste po noći u opisu kvara. Javim ishod!
Uglavio sam karticu u htc i poslat cu sa isprikom da se jednostavno uglavila da nece da izadje nikako i da mi poprave to, e zajeb je sto je dosao iz austrije, pa ce to cura nosit a sad kakva ce bit na rjecniku sa njima neznam:) Drzite mi fige decki...aaa ebem mu a toliko cekao da stigne i ovo me zadesi,..
Uglavio sam karticu u htc i poslat cu sa isprikom da se jednostavno uglavila da nece da izadje nikako i da mi poprave to, e zajeb je sto je dosao iz austrije, pa ce to cura nosit a sad kakva ce bit na rjecniku sa njima neznam:) Drzite mi fige decki...aaa ebem mu a toliko cekao da stigne i ovo me zadesi,..
Pa napisi na papir i daj curi da da papir i to je to. Bit ces siguran da je nece nitko pitat nesto sto nece znat.
Postao u krivu temu,sry xD
Jel ima tko problema s updateom softvera. Naime, išao sam ažurirat softver i pojavio mi se crveni trokut i sad ga nemrem pokrenut opce vise, sam stoji na htc
Jel ima tko problema s updateom softvera. Naime, išao sam ažurirat softver i pojavio mi se crveni trokut i sad ga nemrem pokrenut opce vise, sam stoji na htc
Evo ja sam sad pokrenuo update i nasao je update od 31 MB i uredno ga sad skida, nikakvih problema...
EDIT: nakon sto je update instaliran, probao sam jos jednom provjerit i povjerio je bez ikakvog problema...

Javili su mi iz T-Coma da mi je HTC One zamijenjen novim uređajem. (imao sam gapove na gornjem dijelu kuciste kod tipke za paljenje i poslao na servis)
Tako da trenutno mozgam da si ga ostavljam ili prodajem...

settings > about > software updates
nisam dosao pluvat ovdje po htcu imao sam htc trophy,htc one x,htc sensation i sad imam htc 8x i zasto ali zasto htc ima tako lose baterije ja to ne kuzim. Cura mi ima sgs4 i baterija je fantazija kad jos uzmem full hd ekran i hardware ja ne kizim u cemu htc grijesi. Na sensationu,triphU i 8x su mi zamjenjene baterije u garanciji
One ima savršenu bateriju. To je već dokazano.

nisam dosao pluvat ovdje po htcu imao sam htc trophy,htc one x,htc sensation i sad imam htc 8x i zasto ali zasto htc ima tako lose baterije ja to ne kuzim. Cura mi ima sgs4 i baterija je fantazija kad jos uzmem full hd ekran i hardware ja ne kizim u cemu htc grijesi. Na sensationu,triphU i 8x su mi zamjenjene baterije u garanciji
HTC ONE je zmaj od telefona, sg4 je isto makina al meni eto vise pada ONE, a imam i expiriu z, koja mi je nekako traljava sva:S

Evo ja sam sad pokrenuo update i nasao je update od 31 MB i uredno ga sad skida, nikakvih problema...
EDIT: nakon sto je update instaliran, probao sam jos jednom provjerit i povjerio je bez ikakvog problema...
Ma poslao sam svoj na servis jer se niš nije moglo s njim tak da očekujem novi. Kak od 31 mb? Meni je našao update od 400 mb.
Probao htc one u vip centru, naspram sgs4 na njemu nema laga. Bas me zanimalo o kakvom lagu svi pricaju na takvim pilama :)
Probao htc one u vip centru, naspram sgs4 na njemu nema laga. Bas me zanimalo o kakvom lagu svi pricaju na takvim pilama :)
SGS4 navodno zna češće trznuti od SGS3, dakle još jednom - nije riječ samo o sirovim brojkama kad se gleda konačni user exprience pri korištenju.
2 pitanja:
-Dali se nekako moze podesiti da u onoj listi poziva pozive grupira pod kontakte a ne da ja nekog nazovem 3 puta zaredom i on mi to tako ispise jer mi nastaje velik nered?
-Dali se moze podesiti da onaj gumb na slusalicama radi ovako: 1 stisak pauza glazbe, 2 sljedeca pjesma, 3 prosla pjesma, jer ovo nesto sa prekidom poziva, zvanjem proslog broja ili sta vec ne koristim.
2 pitanja:
-Dali se nekako moze podesiti da u onoj listi poziva pozive grupira pod kontakte a ne da ja nekog nazovem 3 puta zaredom i on mi to tako ispise jer mi nastaje velik nered?
-Dali se moze podesiti da onaj gumb na slusalicama radi ovako: 1 stisak pauza glazbe, 2 sljedeca pjesma, 3 prosla pjesma, jer ovo nesto sa prekidom poziva, zvanjem proslog broja ili sta vec ne koristim.
Ove dvije stvari i mene zivciraju, mogli su barem staviti da je double press vol up/down ode na iducu pjesmu.
Za pozive znam da je savrsneo rijeseno u cistom JB (4.2 i 4.3), no na ovome to nisam uspio sloziti.
Mob mi se vratio sa servisa zbog problema kamere po noći.. odlično su ga popravili.. ne.
Piše da su otkrili problem i da su ga "riješili programskim ažuriranjem uređaja", što je lijepši način za reć "češali smo jaja"
Još sam im rekao da je problem postojao i na 4.1.2 i 4.2.2 androidu, da sam probao factory reset, da sam kontaktirao htc mailom i da su mi rekli da ga nosim na servis..
Tek danas sam primjetio da je tip u tele2 kad je primao reklamaciju zaboravio napisat najbitniji detalj - nigdje nije napisao da se problemi s kamerom javljaju u mraku.
Vjerojatno su ovi testirali kameru po danu i vidjeli da problema nema, ali ovo otkrivanje kvara ostaje misterij.. da su rekli "kvar nismo našli" ne bi niš rekao nego bi detaljije objasnio u čem je problem.
Prekul.
znaju oni jako dobro u cemu je problem, samo ocito racunaju da nece svi vracat uređaj jos jednom na servis. o mojem jos ni rijeci nakon tjedan dana... koliko ti je bio na servisu ?
Ma nemam pojma, samo znam da su mi digli živac danas.. vraćam ga na servis sutra pa nek se snalaze kako god znaju.
Predao sam ga u subotu 17.8, s tim da su rekli da će ga slat na servis u ponedjeljak 19.. znači bar 9 radnih dana za stavit soft update koji nema veze s problemom.
Ma nemam pojma, samo znam da su mi digli živac danas.. vraćam ga na servis sutra pa nek se snalaze kako god znaju.
Predao sam ga u subotu 17.8, s tim da su rekli da će ga slat na servis u ponedjeljak 19.. znači bar 9 radnih dana za stavit soft update koji nema veze s problemom.
Imam isti problem s kamerom kao i ti. Što se tiče trajanja servisa, to nije toliko do Agrama koliko do Tele2. Svoj sam predao u Tele2 centru u Zadru 20.8. i poslali su ga tek jučer, 28. 8. Nakon punih 8 dana. Sramota. Još su mi lagali da su ga poslali u ponedjeljak. Kad sam jučer došao tamo, izmotavali su se da im mailovi nisu radili pa kao nisu mogli poslat. Još mi je lik pokazao nalog da je otišao u ponedjeljak. Stvarno su totalno neposlovni. Rekli su da šalju uređaju dva puta tjedno na servis, što se isto tako pokazalo kao neistina.
Nadam se da će danas ili sutra stići mob u Agram pa ćemo vidjeti. Mailom sam im poslao naknadno dvije fotografije koje opisuju problem i detaljan opis kvara s pripadajućim IMEI brojem moba. Nadam se da me neće zaj.... i poslat neispravan uređaj nazad. Očekujem novi uređaj ili neka zamijene leću kamere BEZ OŠTEĆENJA kućišta prilikom otvaranja moba.