Cubot GT99 Smartphone Android 4.2

poruka: 2.779
|
čitano: 837.363
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

poslao sam upit na banggood pa ćemo vidjeti šta će reći.

0 0 hvala 0
15 godina

sta u slucaju da mi se pokvari, kako radi ta garancija? gdje poslat na popravak?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Cubot GT99 Smartphone Android 4.2
domeklija kaže...
Ivan(4) kaže...

Pa da, s tim što mislim da to ne bi trebalo da te previše brine. Kad sam ja kupovao, pisalo je obrnuto, tako da se uređaji prodaju, ali i redovno nabavljaju.

ma ne brinem, samo mi se ne miče mob od 23.08.

Stvarno se dobro prodaju, sad piše " Expect restock on 31 st August 2013".

Jel se to odnosi samo na nove kupce, ili i na nas koji smo ranije kupili?

17 godina

Zavisi koje je stanje bilo kada si naručio. No vrlo često im piše da im dolazi za 3-4 dana a dođe im već sutra ili i ranije. No uvijek se kaže strpljen-spašen. Što manje gledaš i nerviraš se to će ti prije doći :)

Što se tiče servisa, posotje dvije mogućnosti, ako ti ne radi zaslon ili se pokvari dio kojeg imaju (vidiš da imaju puno dijelova za gt99) onda ti objasniš problem, napraviš video, slikaš te oni odgovore tipa "Poslati ćemo vam zamjenski ekran" ili nešto slično. Zamjena ekrana kod ljud koji to rade košta do 100kn a dio će ti najverojatnije sufinancirati i bang u popravku iako bi trebao dobiti i račun.

Ako se popravak u Hrvatskoj ne može ostvariti, poštarina do Kine je 46kn.

Ako mobitel ne radi kada su ti ga poslali, dobiven je neispravan tipa, ne želi se upailiti, poštarinu oni plaćaju u oba smjera.

Jako su fer i korektni a čekaš mjesec dana na novog. U našim servisima ako si mobitel kupio npr u Tele2 redovito su mi mobitel zadržali istih mjesec dana i poslali mi istog pokvarenog pa što se toga tiče, njihov support zna biti i bolji i brži od našeg.

Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp. Recenzija Cubota GT99 na anton008.com
13 godina
neaktivan
tuvok kaže...

Neke druge pošiljke sam mogao kvalitetno pratiti, ali sada nešto ne štima.

Imaš Live Chat i tamo pitaj što se događa , tako sam ja samo sam napisao Item number ID ( Order number ) i pitao što se događa na što su mi odgovorili da istog trena ide na Shipped. Nakon dva sata stvarno je stajalo Shipped.

Edit: Budeš probao za jedno dva sata opet i probavaj nekoliko puta. Valjda će se neko javiti. Sretno.

Poželjno je stisnuti HVALA
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 11:45 (Fero).
12 godina
Fero kaže...
tuvok kaže...

Imaš Live Chat i tamo pitaj što se događa , tako sam ja samo sam napisao Item number ID ( Order number ) i pitao što se događa na što su mi odgovorili da istog trena ide na Shipped. Nakon dva sata stvarno je stajalo Shipped.

evo poslao sam , ali su offline. i onda kažu da kinezi puno rade {#}

17 godina
neaktivan
domeklija kaže...
Fero kaže...
tuvok kaže...

evo poslao sam , ali su offline. i onda kažu da kinezi puno rade {#}

Probao sam i ja , ali su offline. poslao sam im mail pa čekam.

17 godina
neaktivan
Bolje probaj preko fejsa :D
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
16 godina
neaktivan

Ja sam svog naručio u subotu navečer i jos uvijek piše processing poslao im sad mail pa čekam odgovor, valjd će nešto bit. Il smo ih zagušili sa narudžbama :)

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
14 godina
Vjerovatno su ostali bez zaliha,ali odgovaraju do sutra preko maila,reći će vam kada će ih restockati
robimarko@gmail.com
17 godina

U gužvi su, no već će vam biti poslan. Ja sam isto čekao četiri dana prije nego što su poslali, ali nakon toga stiže za oko 2 tjedna. 

Evo, sada im je i bijeli i crni "In stock". Puno prodaju, ali i puno nabavljaju. Nekada se znao i potrefiti da onome tko je kasnije naručio dođe prije.

Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp. Recenzija Cubota GT99 na anton008.com
12 godina

odustajem od gledanja.

samo da još pitam, gdje se vidi mail ako na njega odgovore, pošto na stranici ne vidim neki mailbox ili nešto takvo.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
domeklija kaže...

odustajem od gledanja.

samo da još pitam, gdje se vidi mail ako na njega odgovore, pošto na stranici ne vidim neki mailbox ili nešto takvo.

pa ostavio si valjda mail koji možeš i općenito gledati, a ne kod njih.

12 godina
Fero kaže...
domeklija kaže...

odustajem od gledanja.

pa ostavio si valjda mail koji možeš i općenito gledati, a ne kod njih.

Aaaaaaaaaaaaaaaaa, jesam blesav. Mislio sam da je nešto slično Ebay-u, gdje imamo prostor za poruke.

14 godina
neaktivan

jel se ovdje prati narudžba? poslan je 20.8. a još nije stigao u švedsku..

0 0 hvala 0
14 godina
To je tracking od Flyta,vidi se samo da je poslan za švedsku
Švedski tracking prati na 17track.net
robimarko@gmail.com
13 godina

Naručeno s banggooda preko Švedske, poslano na carinu.

Ima li razloga za brigu?

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ne bi trebalo,jučer je na pcekspertu skoro svima poslano na carinu,ali par njih je nakon par sati stavilo update statusa gdje se vidi da je nakon par sati na carinu samo poslan dalje paket bez ikakvih nameta
robimarko@gmail.com
13 godina
robimarko kaže...
Ne bi trebalo,jučer je na pcekspertu skoro svima poslano na carinu,ali par njih je nakon par sati stavilo update statusa gdje se vidi da je nakon par sati na carinu samo poslan dalje paket bez ikakvih nameta

Vidio sam, ali opet me je strah. U mom slučaju su dva Cubota, oba su završila na carini.

Nadam se da neću biti prvi koji će platiti PDV..

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
17 godina
neaktivan
robimarko kaže...

Po vašim iskustvima, koliko treba poslije flyt-a da se može nastaviti pratiti pošiljka? meni je prije 5 dana poslan dalje, ali nigdje vise ne mogu pratiti pošiljku.

15 godina
neaktivan

Trenutno mi je na "processing" na banggoodu.. Tek kad se to završi ću ga moć dalje pratit ili kak to ide? Di ću dobit broj pošiljke i na kojoj stranici mogu pratit...

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
tuvok kaže...
robimarko kaže...

Po vašim iskustvima, koliko treba poslije flyt-a da se može nastaviti pratiti pošiljka? meni je prije 5 dana poslan dalje, ali nigdje vise ne mogu pratiti pošiljku.

Ovaj s mog trackinga je primljen 15., a poslan 18. za Švedsku, i tracking je proradio 23..

Obično to potraje oko 7 dana.

17 godina
neaktivan

budem strpljiv jos 2-3 dana.

0 0 hvala 0
17 godina

Evo i meni pomaka na trackingu.

Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 20:41 (ukay1000).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Evo da prijavim da je i moj stigao, danas ga podignuo na pošti.

nunaVk

4 0 hvala 0
14 godina

Znači svi bez dosatnih troškova. Moramo dogovoriti neku šifru za taj trošak, u slućaju da nas špijunira MF :)

poklanjam 10$ kupone za banggood na pp

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
turista kaže...

Znači svi bez dosatnih troškova. Moramo dogovoriti neku šifru za taj trošak, u slućaju da nas špijunira MF :)

Tebe bi mogli jer si @turista, znaći puno putuješ.{#}

17 godina

Čitajući vaše komentare nisam mogao odoljeti da i ja sebi ne naručim jednog.

Svoj primjerak s crnom stražnjom maskom i dodatnom baterijom sam naručio sinoć za 227 BAM (cca. 860 HRK).

Na Banggoodu mi stoji famozni "processing" pa ćemo vidjeti kad će mi stići.

Jedva čekam! {#}

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Bravo. Dodatna baterija je must have za ovaj mobitel. Uvijek je na putu dobro imati jednu u rezervi
16 godina
neaktivan

Još da je negdje naći i kućni punjač...

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice