Cubot GT99 Smartphone Android 4.2

poruka: 2.779
|
čitano: 836.355
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Šta je još dobar izbor od kineza?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Cubot GT99 Smartphone Android 4.2
Bi mogel neko isprobati Next launcher i pogledal kolko zauzima rama, i opcenito kak dela na ovom mobu? Dost mi je vise apexa i nove :)
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
17 godina
12 godina
neaktivan

Zanima me kamera na ovom mobitelu. Znam da ima brdo megapiksela, ali meni je važnije kvaliteta slike u lošijim uvjetima ili sa bljeskalicom. Ako bi tko mogao upload-ati par slika slikanih negdje u zatvorenom u slabo osvjetljenoj sobi ili vani ispod gradske rasvjete. Unaprijed hvala! 

0 2 hvala 0
17 godina

U recenziji se nalazi na desetke slika nastalih njegovom kamerom i u komentarima ćeš naći uspredne slike drugog kineza i Cubota

http://anton008.com/cubot-gt99-recenzija/

Kamera je jedna od najboljih na tržištu i ima mnoštvo detalja, mobitel je stvarno odličan.

Ti zaboravljaš da moibtel košta 800kn, fotografije jesu dobre no ako želiš fotić, kupi si DSLR fotoaparat pa ćeš moći po noći i u svkaom trenutku imati vrhunske fotografije, za tu cijenu među kinezima nema boljeg. Eventualno si kupi Ioceana Plus (kinez) koji koji košta 240$ ali ne garantira da ima imalo bolje fotografije.

Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp. Recenzija Cubota GT99 na anton008.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 10:40 (Ag008).
12 godina
neaktivan

Dobar mobitel i ja ga uzimam ovih dana!

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 15:24 (pirai).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Šta kažete na ovo?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
testerica kaže...

Šta kažete na ovo?

Hmmmm i to je vidio. Mislim da mora biti sretan i sa tom jer neki od ovih koje se kupe u Hrvatskoj imaju i slabije baterije.

Ali korisnici ovdje koji su ga kupili mogu potvrditi da li je to toćno.

Poželjno je stisnuti HVALA
15 godina

Instalirao sam battery monitor i stvarno mi očitava 1500mah {#}

cubot gt99

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 20:29 (underdog).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
testerica kaže...

Šta kažete na ovo?

Svi lažu oko kapaciteta baterije, no ovo ne može biti istina. Naime baterija THL W100 nije ni fizički ista kao u GT99 niti pašu. Naime THL baterija ima konektore u sredini dok GT99 baterija ima bočne spojeve.

Navodi da su istih dimenzija su smiješni jer su i brojni automobili istih dimenzija a ispod haube im se nalazi puno različitih stvari. A koliko točno aplikacije očitavaju vrijednost, sve je to diskutabilno. Meni kaže 1900 no vjerojatno je i više a možda je i manje...

Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp. Recenzija Cubota GT99 na anton008.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 20:36 (Ag008).
13 godina
Ag008 kaže...
testerica kaže...

Šta kažete na ovo?

Svi lažu oko kapaciteta baterije, no ovo ne može biti istina. Naime baterija THL W100 nije ni fizički ista kao u GT99 niti pašu. Naime THL baterija ima konektore u sredini dok GT99 baterija ima bočne spojeve.

Navodi da su istih dimenzija su smiješni jer su i brojni automobili istih dimenzija a ispod haube im se nalazi puno različitih stvari.

Ja sam skinuo onaj omot sa baterije, unutra ne piše ništa.

Ali baterija je od 1800mAh, što možete vidjeti ako upišete kinesko ime ovog mobitela u google: XYZ X1

Evo jedan link

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
17 godina

Gledam baš da uzmem novog punjača za Cubot GT99, neki kvalitetniji od onog kojeg sam dobio i onda vidim

da ovaj koji se dobije http://www.banggood.com/Universal-EU-5v-1000mA-Original-USB-Charging-Head-For-Cubot-GT99-p-81556.html

izgleda isto kao i ovaj puno jeftiniji http://www.banggood.com/Wholesale-New-EU-USB-Wall-Home-AC-Charger-Adapter-For-IPhone-4-4G-p-27742.html

Koristite li punjač koji ste dobili s mobitelom ili neki drugi?

13 godina

Instalirao sam Battery Monitor na Huawei Y300 i isto pokazuje 1500mAh iako je 1950mAh{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Ok, točnost battery monitora je očito upitna

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
15 godina
neaktivan
koliko je točno od rom memorije iskoristivo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
Ag008 kaže...
testerica kaže...

Ja sam skinuo onaj omot sa baterije, unutra ne piše ništa.

Ali baterija je od 1800mAh, što možete vidjeti ako upišete kinesko ime ovog mobitela u google: XYZ X1

Evo jedan link

Na tom linku sa dx za XYZ X1 piše da ima 8mpx kameru, dok na bg cubot ima 13 mpx kameru, e sad kome vjerovati...

13 godina

To je ustvari 8mpix kamera, a sve vise od toga je interpolirana slika. 

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
maherDP kaže...
koliko je točno od rom memorije iskoristivo

Oko 1Gb realno. Kamera je stvarno bolja od konkurencije jer je puno detlajnija, video nije mutan, i može snimati u 1080p.

14 godina
Ag008 ti kao da radiš za Cubot koliko ga reklamiraš
robimarko@gmail.com
16 godina

Ag008 jel MIUI rom ima hr jezik?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nema. Za sada nisam našao ni jedan custom rom koji ima hrvatski.

16 godina
moderator

Koja je prava rezolucija te kamere na kraju?

I dal netko ima video koji je snimao tim mobitelom, a da slika ne trza?

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina

Na youtubeu imam cijelu kolekciju videa, slika ne trza, video je dobar. Malena je razlika između kalitete na fotografijama s 8mpx i 12mpx. No zato je kamera veoma detaljna i bolja od npr. one na THL W100 kada sam pokazao primjer.

16 godina
moderator

Ma kako ne trza kad meni trza?

Prilično je vidljivo na zadnja 3 videa da trza, ponajviše kod okretanja kamere lijevo-desno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 12:09 (XXX-Man).
17 godina

Trzanje ili ne, video nije svakih 3s zamućen. Za 800kn i u usporedbi s ostalima slika je super

Pogledaj kako je loš automatski fokus na Tronsmartu TS7 Glacier

I Cubotu One:

Ovdje to nije slučaj. A kamera ima i dvije led diode u bljeskalici dok konkurenti većinom imaju samo jednu.

U svakom slučaju kamera je odlična i puna boja. Kod onih koje sam probao, boje su vrlo često isprane a ni detalji nisu bili nešto. Ovaj ima sve.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 12:15 (Ag008).
17 godina

Ne znam jesam li to samo ja, ali ja ne vidim trzanje. Vidim samo da malo zapne u framerate-u, veoma minorno i nebi to nazvao trzanje (zvuci pretesko). Ipak govorimo o uredjaju za cca 800kn koji snima fullHD video ne tako lose kvalitete.

Kaj se tice kamere, moguce da je sony exmor 8mp kamera unutra. Jos cu malo istraziti.

Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
Ag008 kaže...

Trzanje ili ne, video nije svakih 3s zamućen.

Al ne možeš tvrditi da ne trza kad je jasno vidljivo da trza...koga ti lažeš, sebe ili mene??

Ja ne kažem da je kamera loša, po svemu što vidim je odlična za tu cijenu...samo me zanima dal je moguće snimiti video bez tog zapinjanja, to je sve :)

EDIT: Sad ćemo se poslužiti jeftinim trikovima pa lupat TD? {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 12:43 (XXX-Man).
17 godina

Ja vidim da povremeno vidljivo 'štucne', ali ne mogu biti 100% siguran da li je do videa ili "#%#$$"#$ YouTube malo zapinje zbog konstantnog menjanja kvaliteta videa.   {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 12:33 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

prati kako se auti miču, vidi se lagano preskakanje sličica.

Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
Dr. Zoidberg kaže...

prati kako se auti miču, vidi se lagano preskakanje sličica.

Majkemi! Istina! U 2456 slicici se vidi da je preskocilo samo tako na 2458. Huh, ovo nije dobro.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice