Cubot GT99 Smartphone Android 4.2

poruka: 2.779
|
čitano: 836.719
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

I moj je na carini završio Šutim

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Cubot GT99 Smartphone Android 4.2
bradonja_85 kaže...

Pa sve pošiljke prolaze kroz carinu. Ok, dobro, sad nisam siguran kako je točno nakon ulaska u EU, ali po meni je logično da sve ide kroz nju, jer bi se onda moglo sve živo švercat.

14 godina
Svi paketi idu kroz carinu tj barem bi trebali
robimarko@gmail.com
17 godina
neaktivan

Možda je neki carinik poželio dobar, a jeftin mobitel i nakon guglanja naišao na ovu temu, te upozorio kolege.

"Mijo, boga t', vidi ove šveđane opjet, da mi malo viđemo šta ima unutra, a?"{#}

Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Navedeno će se primjenjivati od dana pristupa isključivo na pošiljke iz trećih zemalja, dok prestaje sav carinski nadzor nad pošiljkama iz zemalja EU obzirom da postajemo dijelom carinske unije.

U poštanskom prometu od 01. srpnja 2013. godine primjenjuje se europska regulativa koja je podigla vrijednosni limit glede oslobođenja od plaćanja carine na 150 eura no porezno oslobođenje se i nadalje u zemljama članicama EU primjenjuje na pošiljke vrijednosti do 22 eura. Dakle roba vrijednosti do 150 eura oslobođena je carine te PDV-a u vrijednosti do 22 eura.

Poželjno je stisnuti HVALA
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo jutros oko 4 sata je shippan :D

Necu zvaku ocu kusur

1 0 hvala 0
12 godina
slish480 kaže...

Evo jutros oko 4 sata je shippan :D

je, krenuli su. 

btw. jel do sada netko od ovih kojima je stigao morao plačati kakav pdv i sl.?

17 godina

Hmm, kod mene još uvijek ništa, iako je u Švedsku došlo 21.08. Možda zato jer sam u ČK (pa mora proći preko carinske ispostave VŽ).

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 9:57 (dado2202).

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
dado2202 kaže...

Hmm, kod mene još uvijek ništa, iako je u Švedsku došlo 21.08. Možda zato jer sam u ČK (pa mora proći preko carinske ispostave VŽ).

28.8.2013. 9:47:00, CROATIA, ZAGREB 10003, Receive item at office of exchange (Inb)

21.8.2013. 23:05:00, SWEDEN, SINGAPORE, Send item abroad (EDI-received)

{#}

update...

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 12:48 (flapo).
15 godina
neaktivan
dado2202 kaže...

http://www.posta.hr/poslovni/potanske-usluge/primam-poiljku/-iz-inozemstva/pracenje-posiljaka-u-medunarodnom-prometu-0

tu utipkaj tracking number

17 godina

Bravo, stižu vam u Zagreb... Još malo pa kod vas doma

Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp. Recenzija Cubota GT99 na anton008.com
17 godina
flapo kaže...

28.8.2013. 9:47:00, CROATIA, ZAGREB 10003, Receive item at office of exchange (Inb) 

21.8.2013. 23:05:00, SWEDEN, SINGAPORE, Send item abroad (EDI-received) 

{#}

Pi*zde, baš dok sam pisao post. Ok, bitno je da se giba.

Thx, mislim da je to isto kao i ips.posta.hr, ili ??

P.S. Zašto sam dobio TD{#}? (samo zato jer se pojavilo u trenutku pisanja posta {#})

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina
moderator

Držite se teme.

Tema nije shipping i lokacija pojedinog mobitela.

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
Moj PC  
13 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

odlučio sam se naručiti gt99. registrirao sam se na banggood.

1.-trebao sam dobiti nekih 10$ za registraciju pa kako to iskoristiti?

čitao sam u vezi plačanja i konverzije u paypalu. vidio sam kako namjestiti konverziju  na pp računu da bude u mojoj banci. 

2.-da li je bolje imati neku deviznu karticu oa uplačivati odmah devize ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Držite se teme.

Tema nije shipping i lokacija pojedinog mobitela.

Problem je što mi informacije i iskustava sa dostavom bas OVOG mobitela(specifičan je jer ga se dosta traži) daju ljudi koji su to sve prošli. na drugim forumima i temama nisu mi baš pomogli oko ovog problema. Ovi ljudi jesu. Zato bih zamolio da se nitko ne kažnjava jer su ipak pomogli i to dosta brzo, brže nego služba od banggooda. Hvala i nadam se da sada ja neću dobiti neku kaznu jer drugačije mislim.

16 godina
moderator
tuvok kaže...

Problem je što mi informacije i iskustava sa dostavom bas OVOG mobitela(specifičan je jer ga se dosta traži) daju ljudi koji su to sve prošli. na drugim forumima i temama nisu mi baš pomogli oko ovog problema. Ovi ljudi jesu. Zato bih zamolio da se nitko ne kažnjava jer su ipak pomogli i to dosta brzo, brže nego služba od banggooda. Hvala i nadam se da sada ja neću dobiti neku kaznu jer drugačije mislim.

Neće nitko biti kažnjen (za sad Osmijeh), ovo je samo upozorenje da se tema ne pretvori u ono što nije...ako svi krenu samo pisat gdje je čiji onda temu možemo bacit u smeće...

17 godina
neaktivan

E kad svi dobijemo svoje Cubote pa krenemo sa iskustvima....uuuuuh. Al će tema oživiti {#}

7 0 hvala 0
17 godina
XXX-Man kaže...

...ako svi krenu samo pisat gdje je čiji...

Moj je na toplom i vlažnom mjestu...

(Isprika na oftopičarenju.)

16 godina
moderator

Dal možda postoji neki "vanjski" punjač za bateriju za ovaj mobitel? Gledao sam, al možda mi je promaknuo...

Bilo bi lijepo da se može puniti baterija van uređaja kad već imam 2.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Dal možda postoji neki "vanjski" punjač za bateriju za ovaj mobitel? Gledao sam, al možda mi je promaknuo...

Nadji na ebayu univrzalni punjac, tj za tu jacinu bateriju i puni. 

14 godina
XXX-Man kaže...

Mene zanima da li postoji kakav univerzalni dock koji ima utor da puni dodatnu bateriju

Imao je moj stari prije na Motoroli A925, a izgleda ovako:

Maurer
17 godina
Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp. Recenzija Cubota GT99 na anton008.com
13 godina

Za takve stvari ipak je bolja opcija kupovina s ebaya, a i jeftinije je. S tim da ima izbor US/UK/EU plug, a ovdje toga nema.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
14 godina

E ovo mi treba samo za Tronsmart TS7 {#}

LINK

Maurer
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
David87 kaže...

E ovo mi treba samo za Tronsmart TS7 {#}

LINK

Može i neka muzička želja?

Pronađe li netko ovo na internetu napravljano baš za tvoj Trosmart, ja ću ti osobno kupiti.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 14:15 (assassin.st).
14 godina

Pa ne mora biti striktno za njega, samo da pašu dimenzije mobitela i baterije na njega...

Maurer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Marko5552 kaže...

Nadji na ebayu univrzalni punjac, tj za tu jacinu bateriju i puni. 

O tome sam isto razmišljao :)

Moglo bi bit ok.

13 godina
neaktivan

http://www.banggood.com/Wholesale-D11-USB-LCD-Multicolor-Universal-Seat-Charger-For-Phone-Battery-p-46414.html a nije loše ni ovaj pogledati. Hm, meni treba samo druga baterija koju neću dobiti, a nisam je niti narućio pa bi sada mogao i punjać i bateriju narućiti i još neke sitnice.

@Ag008 ako znaš može li se više itema od jednom narućiti da dođu u jednom paketu ili svaki posebno moram? Isto pitanje i za mobitele može li u jednom paketu dva, ti mobitela odjednom.

Hvala !

Edit: Vidim sad da je ovaj moj punjać rasprodan, oprostite ,ali nije loš za nekih 13,00kn dok ga je bilo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 16:48 (Fero).
17 godina

Možeš naručiti koliko god stvari želiš u jednoj narudžbi, ali po narudžbi ide samo jedan kupon.

Ako uzimaš dva mobitela, bolje naruči svakog posebno s dva kupona jer ti je tako jeftinije. Za sitnice kao baterije nije bitno kada na njih kupon ne ide.

Ja čekam svoju drugu bateriju koju sam naručio prije tjedan dana kao i dva punjača za auto od 1$ i 2$, jednog ću darovati prijatelju.

Ovakav punjač je dobro imati u autu ako imate uključen gps

13 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

Da li je stigao kući, reci nam i kako si prošao?{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 17:01 (Fero).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice