Skoro pa kao da radi, dijeli kupone i na njima kupi lovu, a raja puši foru :)
Valjda nema foruma gdje ne dijeli kupone, samo moderatori očito spavaju umjesto da popuši ban.
Valjda nema foruma gdje ne dijeli kupone, samo moderatori očito spavaju umjesto da popuši ban.
sad ste me malo uplašili, pa sam malo guglao.
Ovaj dolje link mi je malo poznat, doslovno preveden sa engleskog u onoj recenziji
prati kako se auti miču, vidi se lagano preskakanje sličica.
Majkemi! Istina! U 2456 slicici se vidi da je preskocilo samo tako na 2458. Huh, ovo nije dobro.
Na momente izgleda kao da je klip snimljen u ne više od 15fps. Ne znam kako se ponaša u 720p, meni bi to bilo više nego dovoljno.
Ovaj dolje link mi je malo poznat, doslovno preveden sa engleskog u onoj recenziji
Bravo, baš s razumijevanjem čitaš. Ta recenzija je ukradena/kopirana s mojeg bloga i tek sam kontaktiranjem autora natjerao da doda "Source" koji se nalazi na dnu "google translate" recenzije.
Ovo je originalna engleska verzija http://anton008.com/cubot-gt99-review/
No eto, moja recenzija je tako dobra da je i engleske stranice uzimaju, hvala na pohvali. Ne vidim čemu to ogorčenje, ljubomora i stalno pljuvanje po meni.
Brojni ljudi ni nemaju kineze ili nemaju ovaj mobitel pa dijele kupone.
Ja sam se potrudio, na svako pitanje odgovaram, radim GPS testove, slikam po želji, svakome sam na usluzi i nikome nije ograničeno da napravi svoju recenziju bilo kojeg mobitela, svatko ima slobodu govora i izražljavanje mišljenja.
No klevete i vrijeđanja ne podnosim.
A da se vratim na temu, evo fotografija vozila u pokretu, slika je fantastična.
Ponovit ću jer valjda nisam bio dovoljno jasan...
Samo ti piši, istraživaj, proučavaj i odgovaraj na naša pitanja koliko možeš. Pusti ljubomornu ekipu, mogu sami slati kodove ako misle da je tu neka velika zarada.
Bravo, baš s razumijevanjem čitaš. Ta recenzija je ukradena/kopirana s mojeg bloga i tek sam kontaktiranjem autora natjerao da doda "Source" koji se nalazi na dnu "google translate" recenzije.
Ovo je originalna engleska verzija http://anton008.com/cubot-gt99-review/
No eto, moja recenzija je tako dobra da je i engleske stranice uzimaju, hvala na pohvali. Ne vidim čemu to ogorčenje, ljubomora i stalno pljuvanje po meni.
Brojni ljudi ni nemaju kineze ili nemaju ovaj mobitel pa dijele kupone.
Ja sam se potrudio, na svako pitanje odgovaram, radim GPS testove, slikam po želji, svakome sam na usluzi i nikome nije ograničeno da napravi svoju recenziju bilo kojeg mobitela, svatko ima slobodu govora i izražljavanje mišljenja.
No klevete i vrijeđanja ne podnosim.
A da se vratim na temu, evo fotografija vozila u pokretu, slika je fantastična.
niti sam te napadao, niti vrijeđao a još manje pljuvao. vidio sam da je ovaj eng .tekst izašao sa datumom dan kasnije od tvog, ali nisam to stigao napisati.
temeljem tvoje preporuke sam kupio mob prošli tjedan.
ne se ljutiti :)
Hvala ag008 na svemu jer ga ja ne bi kupio da nema te recenzije. Turista mi je rekao da mi je poslao kupon ali ja nemam ništa, može mi netko drugi poslati kupon?
Koliko vam je prosječno trajanje baterije na Cubotu?
Klasično korištenje, malo sms, malo pozivi, malo surfanje.... bez puno ili uopće bez igranja isl.
Iako ga često rabim, jedan dan sam ga tako isprobao i zaključak je da ako ga se npr. u srijedu popodne makne s punjača na 100%, cijeli četvrtak izdrži i u petak ujutro sam ga stavio puniti na 20%. Tu i tamo malo web da pročitam vijesti i par poziva dnevno.
S čestom uporabom svaku večer ga punim.
Samo ti piši, istraživaj, proučavaj i odgovaraj na naša pitanja koliko možeš. Pusti ljubomornu ekipu, mogu sami slati kodove ako misle da je tu neka velika zarada.
Ag008 je napravio recenzije, slike i videa i meni dao kod i na tome sam zahvalan, a ostalo snalazite se i budite brži u dijeljenju kodova kao i ja jer sam uspio samo jedan udijeliti .
Pa da, s tim što mislim da to ne bi trebalo da te previše brine. Kad sam ja kupovao, pisalo je obrnuto, tako da se uređaji prodaju, ali i redovno nabavljaju.
Pa da, s tim što mislim da to ne bi trebalo da te previše brine. Kad sam ja kupovao, pisalo je obrnuto, tako da se uređaji prodaju, ali i redovno nabavljaju.
ma ne brinem, samo mi se ne miče mob od 23.08.
Evoga ovecah romove pa evo linkova :)
MIUI Beta v5 beta6 - u beti 5 mi nije ocitavao dual sim itd... brzo maknuh rom
Stock with scripts - stock rom s supercharger v6 skriptom, ali ima brutalno puno kineskih appova koje se triba pobrisat u zip fajlu
MIUI v5 2.1 red rice port (navodno) - ovo mi je za sada daily driver... ima samo jedan bug a to je da prebacivanje između HSova ne ide glatko... tj jednostavno kad slideam livo il desno screen se dovuce de pola na drugi i onda ga vrati na ovaj koji sam tio prebacit (ako me netko skontao xD) strpljiv sam i imam 3 screena pa mi nije tolko problem :) also MIUI rom nema Gapps te je potrebno nakon roma flesati ih (also bilo bi dobro da se makne taj miui market i baidu keyboard iz zipa i zamjeni android aosp keyboardom... samo smaraju na kineskom :D
---------------------
Lenovo a820 - ovo je navodno port rom lenova (kolko me google translate sluzi kod kineza xD) njega jos nisam probao pa ne znam reci o romu :S
-----------------------------
Upute za install su:
0.prije same instalacije preporuceno je promjeniti jezik roma z eng (jer dolazi na kineskom)
otvorite zip file roma/system/ build.prop (otvoriti sa notepad++ preporuceno jer kolko sam citao obican notepad ne sejva kako spada) i prepraviti ove dvije dolje linije u build.prop fileu kako su napisane ispod
ro.product.locale.language=en
ro.product.locale.region=US
----------------------------------------------
1.root i cwm su obavezni:
2. UVIJEK imati nandroid backup
3.Staviti zip file roma na root sd kartice
4.whipe/factory reset
5.install from zip/choose file from zip
6. reboot
voila prvo bootanje potraje uvijek duze pa treba biti strpljiv ...
inace preko download linkovi su spori do zla boga pa ono treba strpljenja
pogledao sam na par mjesta, ali nisam uspio pronaći: podržava li taj mobitel 2 sim kartice?
ma ne brinem, samo mi se ne miče mob od 23.08.
meni je mobitel isto tako stajao tri dana i onda četvrti shipped.
pogledao sam na par mjesta, ali nisam uspio pronaći: podržava li taj mobitel 2 sim kartice?
Ne znam što si ti gledao no svugdje piše da je Dual SIM mobitel, na bangu, na recenziji...
Na jednom simu radi 3G a na drugom ne. možeš koristiti mobitel i sa samo jednom karticom.
Evoga ovecah romove pa evo linkova :)
MIUI Beta v5 beta6 - u beti 5 mi nije ocitavao dual sim itd... brzo maknuh rom
Stock with scripts - stock rom s supercharger v6 skriptom, ali ima brutalno puno kineskih appova koje se triba pobrisat u zip fajlu
MIUI v5 2.1 red rice port (navodno) - ovo mi je za sada daily driver... ima samo jedan bug a to je da prebacivanje između HSova ne ide glatko... tj jednostavno kad slideam livo il desno screen se dovuce de pola na drugi i onda ga vrati na ovaj koji sam tio prebacit (ako me netko skontao xD) strpljiv sam i imam 3 screena pa mi nije tolko problem :) also MIUI rom nema Gapps te je potrebno nakon roma flesati ih (also bilo bi dobro da se makne taj miui market i baidu keyboard iz zipa i zamjeni android aosp keyboardom... samo smaraju na kineskom :D
---------------------
Lenovo a820 - ovo je navodno port rom lenova (kolko me google translate sluzi kod kineza xD) njega jos nisam probao pa ne znam reci o romu :S
-----------------------------
Upute za install su:
0.prije same instalacije preporuceno je promjeniti jezik roma z eng (jer dolazi na kineskom)
otvorite zip file roma/system/ build.prop (otvoriti sa notepad++ preporuceno jer kolko sam citao obican notepad ne sejva kako spada) i prepraviti ove dvije dolje linije u build.prop fileu kako su napisane ispod
ro.product.locale.language=en
ro.product.locale.region=US
----------------------------------------------
1.root i cwm su obavezni:
2. UVIJEK imati nandroid backup
3.Staviti zip file roma na root sd kartice
4.whipe/factory reset
5.install from zip/choose file from zip
6. reboot
voila prvo bootanje potraje uvijek duze pa treba biti strpljiv ...
inace preko download linkovi su spori do zla boga pa ono treba strpljenja
Imali neki forum o tom mobitelu na engleskom ,nesto slicno kao xd... htio bih pogledat malo slike tih romova ,cut dojmove drugih korisnika o njemu koji stavljaju druge romove,i upoznat ga prije nego sto mi dode
nope :D barem ja nisam nasao :D ovo je forum s romovim , ali pogodi na kojem jeziku :D
ne radi ti link !
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2217515 ali tu se može potražiti i gledati za Lenovo A820
Gdje mogu pratit gdje se mobitel nalazi??
Ja imam nekih problema sa pračenjem.....Pokazalo mi da je zaprimljen i tu stoji vec 5 dana. Naravno ako nešto ne griješim !?
Imali neki forum o tom mobitelu na engleskom ,nesto slicno kao xd... htio bih pogledat malo slike tih romova ,cut dojmove drugih korisnika o njemu koji stavljaju druge romove,i upoznat ga prije nego sto mi dode
Ovdje su slike najpopularinijih custom romova za GT99. Meni je ipak najbolji stock rom, dosta aplikacija dolazi na kineskom jeziku
Pratiti možeš na ips.posta.hr i 17tracku
Ja imam nekih problema sa pračenjem.....Pokazalo mi da je zaprimljen i tu stoji vec 5 dana. Naravno ako nešto ne griješim !?
Ne ocekujes valjda satelitsko pracenje aviona na putu do HR?
Kada stigne u ZG, onda slijedi promjena na statusu posiljke, a to moze trajati i vise od 5 dana..
@fero thanks :D popravljeno :)
Ne ocekujem, promjeni taj "bahati" stav
Neke druge pošiljke sam mogao kvalitetno pratiti, ali sada nešto ne štima.
Neke druge pošiljke sam mogao kvalitetno pratiti, ali sada nešto ne štima.
Daj link ili screenshot na sto tocno mislis. U cemu je problem s pracenjem posiljke?