poslao sam upit na banggood pa ćemo vidjeti šta će reći.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sta u slucaju da mi se pokvari, kako radi ta garancija? gdje poslat na popravak?
Pa da, s tim što mislim da to ne bi trebalo da te previše brine. Kad sam ja kupovao, pisalo je obrnuto, tako da se uređaji prodaju, ali i redovno nabavljaju.
ma ne brinem, samo mi se ne miče mob od 23.08.
Stvarno se dobro prodaju, sad piše " Expect restock on 31 st August 2013".
Jel se to odnosi samo na nove kupce, ili i na nas koji smo ranije kupili?
Zavisi koje je stanje bilo kada si naručio. No vrlo često im piše da im dolazi za 3-4 dana a dođe im već sutra ili i ranije. No uvijek se kaže strpljen-spašen. Što manje gledaš i nerviraš se to će ti prije doći :)
Što se tiče servisa, posotje dvije mogućnosti, ako ti ne radi zaslon ili se pokvari dio kojeg imaju (vidiš da imaju puno dijelova za gt99) onda ti objasniš problem, napraviš video, slikaš te oni odgovore tipa "Poslati ćemo vam zamjenski ekran" ili nešto slično. Zamjena ekrana kod ljud koji to rade košta do 100kn a dio će ti najverojatnije sufinancirati i bang u popravku iako bi trebao dobiti i račun.
Ako se popravak u Hrvatskoj ne može ostvariti, poštarina do Kine je 46kn.
Ako mobitel ne radi kada su ti ga poslali, dobiven je neispravan tipa, ne želi se upailiti, poštarinu oni plaćaju u oba smjera.
Jako su fer i korektni a čekaš mjesec dana na novog. U našim servisima ako si mobitel kupio npr u Tele2 redovito su mi mobitel zadržali istih mjesec dana i poslali mi istog pokvarenog pa što se toga tiče, njihov support zna biti i bolji i brži od našeg.
Neke druge pošiljke sam mogao kvalitetno pratiti, ali sada nešto ne štima.
Imaš Live Chat i tamo pitaj što se događa , tako sam ja samo sam napisao Item number ID ( Order number ) i pitao što se događa na što su mi odgovorili da istog trena ide na Shipped. Nakon dva sata stvarno je stajalo Shipped.
Edit: Budeš probao za jedno dva sata opet i probavaj nekoliko puta. Valjda će se neko javiti. Sretno.
Imaš Live Chat i tamo pitaj što se događa , tako sam ja samo sam napisao Item number ID ( Order number ) i pitao što se događa na što su mi odgovorili da istog trena ide na Shipped. Nakon dva sata stvarno je stajalo Shipped.
evo poslao sam , ali su offline. i onda kažu da kinezi puno rade
evo poslao sam , ali su offline. i onda kažu da kinezi puno rade
Probao sam i ja , ali su offline. poslao sam im mail pa čekam.

Ja sam svog naručio u subotu navečer i jos uvijek piše processing poslao im sad mail pa čekam odgovor, valjd će nešto bit. Il smo ih zagušili sa narudžbama :)
U gužvi su, no već će vam biti poslan. Ja sam isto čekao četiri dana prije nego što su poslali, ali nakon toga stiže za oko 2 tjedna.
Evo, sada im je i bijeli i crni "In stock". Puno prodaju, ali i puno nabavljaju. Nekada se znao i potrefiti da onome tko je kasnije naručio dođe prije.
odustajem od gledanja.
samo da još pitam, gdje se vidi mail ako na njega odgovore, pošto na stranici ne vidim neki mailbox ili nešto takvo.
odustajem od gledanja.
samo da još pitam, gdje se vidi mail ako na njega odgovore, pošto na stranici ne vidim neki mailbox ili nešto takvo.
pa ostavio si valjda mail koji možeš i općenito gledati, a ne kod njih.
odustajem od gledanja.
pa ostavio si valjda mail koji možeš i općenito gledati, a ne kod njih.
Aaaaaaaaaaaaaaaaa, jesam blesav. Mislio sam da je nešto slično Ebay-u, gdje imamo prostor za poruke.
Švedski tracking prati na 17track.net
Vidio sam, ali opet me je strah. U mom slučaju su dva Cubota, oba su završila na carini.
Nadam se da neću biti prvi koji će platiti PDV..
Po vašim iskustvima, koliko treba poslije flyt-a da se može nastaviti pratiti pošiljka? meni je prije 5 dana poslan dalje, ali nigdje vise ne mogu pratiti pošiljku.
Trenutno mi je na "processing" na banggoodu.. Tek kad se to završi ću ga moć dalje pratit ili kak to ide? Di ću dobit broj pošiljke i na kojoj stranici mogu pratit...
Po vašim iskustvima, koliko treba poslije flyt-a da se može nastaviti pratiti pošiljka? meni je prije 5 dana poslan dalje, ali nigdje vise ne mogu pratiti pošiljku.
Ovaj s mog trackinga je primljen 15., a poslan 18. za Švedsku, i tracking je proradio 23..
Obično to potraje oko 7 dana.
budem strpljiv jos 2-3 dana.
Znači svi bez dosatnih troškova. Moramo dogovoriti neku šifru za taj trošak, u slućaju da nas špijunira MF :)
Znači svi bez dosatnih troškova. Moramo dogovoriti neku šifru za taj trošak, u slućaju da nas špijunira MF :)
Tebe bi mogli jer si @turista, znaći puno putuješ.
Čitajući vaše komentare nisam mogao odoljeti da i ja sebi ne naručim jednog.
Svoj primjerak s crnom stražnjom maskom i dodatnom baterijom sam naručio sinoć za 227 BAM (cca. 860 HRK).
Na Banggoodu mi stoji famozni "processing" pa ćemo vidjeti kad će mi stići.
Jedva čekam!

Još da je negdje naći i kućni punjač...