Jel ima kog da je otvorio web shop sa hardwareom, kolka su početna ulaganja, jel to tržište zasičeno...
Kako doći do špage za nabavu hardware-a na veliko..
Dal samo potpisat ugovor s M-San-om i to je to il....?
Sve savjete i ideje molim...
Jel ima kog da je otvorio web shop sa hardwareom, kolka su početna ulaganja, jel to tržište zasičeno...
Kako doći do špage za nabavu hardware-a na veliko..
Dal samo potpisat ugovor s M-San-om i to je to il....?
Sve savjete i ideje molim...
Ne znam koliko je bas isplativo, ali i sve ovisi kakav harveraj bi drzao.
Nadam se da si upoznat sa gosp. "x" koji je svojim on-line shopom prevario jako puno ljudi i tu su se mnogi "opekli", a lik je bio kao ok i svi su ga hvalili na PCE.....a ako si upucen vjerojatno znas sta je napravio.
Sta danas otvoriti, a da ima veze sa hardverajom!? IMHO trgovinu koja nudi "slozence" za malu lovu....mislim da se tu najvise danas moze dignuti love, jer "egzoticni" hardveraj sve manje ljudi kupuje.
Doticni gosp. je imao odlican odabir, bas taj "egzoticni" hardveraj kojega kod nas nije bilo, pristupacne cijene pa je probao jer se polakomio i sve zahebao.......mozda da probas kao on sa tim skupljim i onim hardverajom koji je nemoguce nabaviti u Hrvatskoj!? no ipak mislim da bi ti "slozenci" za malu lovu isli najbolje + naravno dobra reklama.
Sretno!
Neznam za priću...
O kojem je dučanu riječ?
Neznam za priću...
O kojem je dučanu riječ?
Mislim da je bilo "hardvera"j ili neko slicnoime.
Lik je najavljivao ducan "ekzoticnim" harverajem i ako hoces tavim ti link na cijelu temu....samo ne znam sta admini tu na forumu kazu dali smijem dijeliti linkove na druge forume....da vidis koji je zaheb napravio!
moras imati veliki pocetni kapital da bi mogao dobii na veleprodaji koliko/toliko fer cijene....
nakon toga ide na prodaju na webu, pa dostava, pa briga oko garancija, pa eventulani servisi...
najbolje je imati i neko skladiste koje opet kosta....
a cime popuniti skladiste?
koliki bi imao rok dostave? 2-3 dana?