Moguce predstavljanje novog iphona danas

poruka: 73
|
čitano: 10.330
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ima li bljeskalice na kameri? Meni izgleda da nema...

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Moguce predstavljanje novog iphona danas
scorpion667 kaže...

Ima li bljeskalice na kameri? Meni izgleda da nema...

I meni.
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina

$199 is 16GB version, $299 is 32GB version.

Znaci isto kao i za 3G kod AT&T.

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina
RaLe kaže...

Razocaran sam. Em izgleda isto, em imam osjecaj da par godina kasnije, treci iPhone u nizu, ne donosi dovoljno novosti u odnosu na 2G, a masovno se cuclaju pare od ljudi koji zele bit "in"... Neodlučan

Pričekaj kraj, iPhone je sam po sebi toliko revolucionaran (sam OS) da promjene ne mogu biti ogromne. Kada imaš dobru platformu, poboljšanja postoje, no ne revolucionarna!
16 godina
neaktivan

199$ - 16GB
299$ - 32GB

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

3G ostaje na tržištu za 99USD! odlično!

0 0 hvala 0
17 godina

The iPhone 3GS is available June 19th.

Ides!!

0 0 hvala 0
17 godina
Aki kaže...

$199 is 16GB version, $299 is 32GB version.

Znaci isto kao i za 3G kod AT&T.

Točno, cijena je ista u Americi, no nadajmo se da će se naš lihvarski T-Mobile smilovati, pa da cijene neće biti paprene, i da neće biti famoznih pologa!
17 godina

iPhone 3GS je dostupan 19.6.2009: u SAD-u, Kanada, Francuska, Njemačka, Italija, UK, Šanjolska i Švicarska

Hrvatska početkom sedmog mjeseca!!!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2009 21:05 (ivaninho).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivaninho kaže...
RaLe kaže...

Razocaran sam. Em izgleda isto, em imam osjecaj da par godina kasnije, treci iPhone u nizu, ne donosi dovoljno novosti u odnosu na 2G, a masovno se cuclaju pare od ljudi koji zele bit "in"... Neodlučan

Pričekaj kraj, iPhone je sam po sebi toliko revolucionaran (sam OS) da promjene ne mogu biti ogromne. Kada imaš dobru platformu, poboljšanja postoje, no ne revolucionarna!

OS ce bit novi i za 2G i 3G. Ne znam koliko ljudi ce imati potrebu kupiti novi mobitel za 7 i pol tisuca kuna LOL da bi imali kompas, i da bi mogli govorit iPhoneu sto da im pusti, koju glazbu.
http://irale.deviantart.com
17 godina

Hrvatska 09.07.2009.

!!!

Ili mozda ??.07.2009. Ovisi dali misle ovo '09 kao 2009. ili kao 09.07.

Vidjet cemo, uglavnom nemoze biti velika razlika.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2009 21:08 (Aki).

1 0 hvala 0
17 godina
RaLe kaže...

OS ce bit novi i za 2G i 3G. Ne znam koliko ljudi ce imati potrebu kupiti novi mobitel za 7 i pol tisuca kuna LOL da bi imali kompas, i da bi mogli govorit iPhoneu sto da im pusti, koju glazbu.
Čekaj, da slegnemo dojmove, u prvi mah se stvarno čini da je premalo noviteta, no to je Apple, oni nas uvijek iznenade. Što se tiče OS-a, moći će on biti i na starim Iphonima, no oni će biti limitirani, tj. neće moći koristiti sve funkcije jer se OS razvija prvenstveno za najnoviji model (kao što 2G nema podršku za MMS, u OS 3.0)!
17 godina
Aki kaže...

Ili mozda ??.07.2009. Ovisi dali misle ovo '09 kao 2009. ili kao 09.07.

Vidjet cemo, uglavnom nemoze biti velika razlika.

Ja mislim da je sedmi mjesec, čak sam donekle i siguran
17 godina
neaktivan

Nabolje od svega su mi nove cijene Macova. Srednji Macbook Pro je 500 USD jeftiniji!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ajd budimo objektivni, tko uz 2 ili 3 GB prometa mjesecno samo na mobitelu, zeli slati mmsove po cijeni 5 kuna jedna mala slicica!? Ili koja god bila cijena, nevazno je, sve iznad 8 lipa je previse kad imate e-mail. Kome to jos treba? Ispada kao da Apple tek sad revolucionarno uvodi MMS, a jasno je da je MMS prilicno zastarjeo uz sve moguce hotspotove, i toliko brzi mobilni internet.

No razumijem ako nekome treba. Samo mislim da je vrijedanje kupaca jednim objektivno vaznim unaprijedenjem unaprijedivati "generacije" mobitela. Izlanuo se

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa to je i bilo njihovo mišljenje jer se MMS baš i ne koristi, pogotovo u US, ali ljudi su htjeli MMS i dobili su ga. U čemu je problem?

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2009 21:19 (vjeko).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kad nabiju cijenu 10.000 KN u t-mobileu. lol

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Pudge kaže...

kad nabiju cijenu 10.000 KN u t-mobileu. lol

cijene budu mozda jos i vece nego za 3g obicni, nize sigurno nebudu.
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Pa to je i bilo njihovo mišljenje jer se MMS baš i ne koristi, pogotovo u US, ali ljudi su htjeli MMS i dobili su ga. U čemu je problem?

Nema nikakvih problema, razgovaramo o mogucnostima novog iPhonea ovdje. Govorim samo, i to ne tebi, nego onome koji je kao sjajan primjer razlike 2G-3GS naveo da 2G nece s OS 3 dobit i MMS. Namigiva
17 godina
neaktivan
RaLe kaže...
vjeko kaže...

Nema nikakvih problema, razgovaramo o mogucnostima novog iPhonea ovdje. Govorim samo, i to ne tebi, nego onome koji je kao sjajan primjer razlike 2G-3GS naveo da 2G nece s OS 3 dobit i MMS. Namigiva
 Žele napraviti što veću razlika između novijih i starijih modela jer ipak oni žive od prodaje tih uređaja. 3G neće imati ni video snimanje ni Voice Control iako nema razloga zašto ne bi imao (hardware).
16 godina
neaktivan

jedva čekam da stigne kod pirata

oče li stare app raditi na 3gs

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

poz ekipa,

evo dns bio u t-mobile.. da produzim ugovor i uzmem si iphone..

da mi nakon sat vremena cekanja na red, pol sata pricanja i dogovaranja, tip kaze: joj..mali problem..nestalo iphona..

naravno, morat cu opet doc dolazit i cekat da potpisem ugovor i dobim iphone kad dode..

eh sad.. posto vidim da dolazi novi iphone.. jer bi mi neko mogao tocno reci datum za t.mobile kad dolazi 

te dali mi se isplati cekat.. te otprilike koja ce cijena bit npr ako je sad za 8gb model u flex obitelj 300 398 kn.. 

kolko vidim nista meni znacajno novog na njemu osim toga da je kakti puno brzi( makar sumnjam da je 3x, vjeroatno marketinski trikovi) i open gl .. 

za kameru mi svejedno, i onaj 7,2  mbita.. bit cu sretan i ak ulovi 1mbit..:) i ostale gluposti vise manje svejedno.

lapy:- HP 6715b stroj: Intel core2duo E5200 [@4GHz - Scythe Zipang SCZP-1000] Gigabyte EP31-DS3L Kingmax MARS 2x2GB PC-8500 Gigabyte ATI HD4670 [Aceelero S1 v2] WD 640AALS Corsair CX-400

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...
RaLe kaže...
vjeko kaže...

Žele napraviti što veću razlika između novijih i starijih modela jer ipak oni žive od prodaje tih uređaja. 3G neće imati ni video snimanje ni Voice Control iako nema razloga zašto ne bi imao (hardware).
A meni se pak cini da pokusavaju napraviti sto manju razliku, a da se i dalje prodaje.
No, to je normalno valjda. Osmijeh
17 godina

hara_zg

Cijena ista kao i za 3g obicni u t-mobilu valjda.

Dolazi u srpnju 2009.

Ja ti preporucam da pricekas.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pričekaj jer će 3G-u pasti cijena (ako ti nije do kompasa, videa..)!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Aki kaže...

hara_zg

Cijena ista kao i za 3g obicni u t-mobilu valjda.

Dolazi u srpnju 2009.

Ja ti preporucam da pricekas.

e fkt neznam sta da radim.. jedva sam ceko ovaj dan i onda me ovi kreteni tam u t.mobilu zeznu..i sad vidim da dolazi novi.. 
 problem je u tome sto cu 19.07 sigurno bit na moru i iphone mogu tek kupit najesen.. plus..
jos ce mi ziher nabit neku cijenu..jer..
ako je sadasnji iphone 16gb u flex obitelj 300 kosta 1000kn te sumnjam da ce cijena ic dole..
ovaj novi ce bit sigurno nekih 1600 kolko je bio i iphone 3g 16gb kad je dosao..
a tolko para necu vjeroatno imat..tak da vjeroatno uzimam sad ovaj 'stari' iphone 3g 8gb
lapy:- HP 6715b stroj: Intel core2duo E5200 [@4GHz - Scythe Zipang SCZP-1000] Gigabyte EP31-DS3L Kingmax MARS 2x2GB PC-8500 Gigabyte ATI HD4670 [Aceelero S1 v2] WD 640AALS Corsair CX-400
17 godina
neaktivan

Novi će zamjeniti 3G model (cjenovno), dok će 3G bit jeftiniji!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Novi će zamjeniti 3G model (cjenovno), dok će 3G bit jeftiniji!

ali po meni, barem kak se to radi u hrvatskoj, novi 16gb model ce kostat ko stari 16gb model kad je dosao u hrv,
dok novi 32 gb model ce dobit vjeroatno i malo visu cijenu.. naravno s vremenom ce bit nekih akcija i 3g ce jos pojeftinit te i 3gs...
nazalost.. em mi se neda cekat, em ne zelim riskirat da 19.07 budu cijene kak ih predvidam a to su za flex obitelj 300 cijena 16gb modela-1600kn 
17 godina
neaktivan

Ako misliš sad kupit po cijenama na akciji onda nemoj čekat! Zaboravio sam na akciju...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dakle i u nas dolazi novi, a promjene su bezvezne...

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice