Ima li bljeskalice na kameri? Meni izgleda da nema...
Ima li bljeskalice na kameri? Meni izgleda da nema...
$199 is 16GB version, $299 is 32GB version.
Znaci isto kao i za 3G kod AT&T.
Razocaran sam. Em izgleda isto, em imam osjecaj da par godina kasnije, treci iPhone u nizu, ne donosi dovoljno novosti u odnosu na 2G, a masovno se cuclaju pare od ljudi koji zele bit "in"...
199$ - 16GB
299$ - 32GB
3G ostaje na tržištu za 99USD! odlično!
The iPhone 3GS is available June 19th.
Ides!!
$199 is 16GB version, $299 is 32GB version.
Znaci isto kao i za 3G kod AT&T.
iPhone 3GS je dostupan 19.6.2009: u SAD-u, Kanada, Francuska, Njemačka, Italija, UK, Šanjolska i Švicarska
Hrvatska početkom sedmog mjeseca!!!!
Razocaran sam. Em izgleda isto, em imam osjecaj da par godina kasnije, treci iPhone u nizu, ne donosi dovoljno novosti u odnosu na 2G, a masovno se cuclaju pare od ljudi koji zele bit "in"...
Hrvatska 09.07.2009.
!!!
Ili mozda ??.07.2009. Ovisi dali misle ovo '09 kao 2009. ili kao 09.07.
Vidjet cemo, uglavnom nemoze biti velika razlika.
Ili mozda ??.07.2009. Ovisi dali misle ovo '09 kao 2009. ili kao 09.07.
Vidjet cemo, uglavnom nemoze biti velika razlika.
Nabolje od svega su mi nove cijene Macova. Srednji Macbook Pro je 500 USD jeftiniji!
Ajd budimo objektivni, tko uz 2 ili 3 GB prometa mjesecno samo na mobitelu, zeli slati mmsove po cijeni 5 kuna jedna mala slicica!? Ili koja god bila cijena, nevazno je, sve iznad 8 lipa je previse kad imate e-mail. Kome to jos treba? Ispada kao da Apple tek sad revolucionarno uvodi MMS, a jasno je da je MMS prilicno zastarjeo uz sve moguce hotspotove, i toliko brzi mobilni internet.
No razumijem ako nekome treba. Samo mislim da je vrijedanje kupaca jednim objektivno vaznim unaprijedenjem unaprijedivati "generacije" mobitela.
Pa to je i bilo njihovo mišljenje jer se MMS baš i ne koristi, pogotovo u US, ali ljudi su htjeli MMS i dobili su ga. U čemu je problem?
kad nabiju cijenu 10.000 KN u t-mobileu. lol
kad nabiju cijenu 10.000 KN u t-mobileu. lol
Pa to je i bilo njihovo mišljenje jer se MMS baš i ne koristi, pogotovo u US, ali ljudi su htjeli MMS i dobili su ga. U čemu je problem?

jedva čekam da stigne kod pirata
oče li stare app raditi na 3gs
poz ekipa,
evo dns bio u t-mobile.. da produzim ugovor i uzmem si iphone..
da mi nakon sat vremena cekanja na red, pol sata pricanja i dogovaranja, tip kaze: joj..mali problem..nestalo iphona..
naravno, morat cu opet doc dolazit i cekat da potpisem ugovor i dobim iphone kad dode..
eh sad.. posto vidim da dolazi novi iphone.. jer bi mi neko mogao tocno reci datum za t.mobile kad dolazi
te dali mi se isplati cekat.. te otprilike koja ce cijena bit npr ako je sad za 8gb model u flex obitelj 300 398 kn..
kolko vidim nista meni znacajno novog na njemu osim toga da je kakti puno brzi( makar sumnjam da je 3x, vjeroatno marketinski trikovi) i open gl ..
za kameru mi svejedno, i onaj 7,2 mbita.. bit cu sretan i ak ulovi 1mbit..:) i ostale gluposti vise manje svejedno.

Pričekaj jer će 3G-u pasti cijena (ako ti nije do kompasa, videa..)!
Cijena ista kao i za 3g obicni u t-mobilu valjda.
Dolazi u srpnju 2009.
Ja ti preporucam da pricekas.
Novi će zamjeniti 3G model (cjenovno), dok će 3G bit jeftiniji!
Novi će zamjeniti 3G model (cjenovno), dok će 3G bit jeftiniji!
Ako misliš sad kupit po cijenama na akciji onda nemoj čekat! Zaboravio sam na akciju...
Dakle i u nas dolazi novi, a promjene su bezvezne...