Siemens Gigaset SX 763 wireless

poruka: 35
|
čitano: 72.194
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Siemens Gigaset SX 763 wireless
peace_of_cake kaže...
jurca_sb kaže...

mogu li ja navedeni (Siemens Gigaset SX 763 WLAN dsl) ruter koristiti da se spojim na tudi internet? da ga koristim kao wifi adapter?

ako staviš npr dd-wrt na njega, tada bis trebao imat opciju da ga prebaciš u client mod, tj to je ono što tražiš ali moraš flashat router. i koliko znam, nema povratka na stari t-com fw

Ali moja ti je preporuka bolje ne radi to, prvo nema povratka na staro. 

A ako nisi dobar s wrt bolje onda ne diraj. Ja sam svog prebacio na ddwrt, i poludio sam s njim. Nemam iskustva previše a bio sam izgubio jedno 6,7 sati a možda i više da probam osposobiti ono što sam imao s normalnim firmwareom, da mi preko wifi hvata drugi router, i da imam net na oba.

Uglavnom, wrt je ludnica, na njemu možeš sve živo raditi, otvoren je za sve mogućnosti. Ali ako nisi upoznat s time, a želiš potrošiti dosta vremena da nešto naštimaš. I usput želiš se naučiti. Onda navali.

Ali moja preporuka ne diraj originalni, ako ne znaš što radiš.  

Đuro#2155
15 godina
Re: Siemens Gigaset SX 763 wireless
Franjo15 kaže...

Ali moja ti je preporuka bolje ne radi to, prvo nema povratka na staro. 

[...]

Ali moja preporuka ne diraj originalni, ako ne znaš što radiš.  

Ima povratka, samo, muka je jer obriše se environment pa trebaš preko seriala vraćati varijable inače ti neće raditi root i sx763os.

STB-7710/SG8000/VIP1003 Firmware Development: http://blagus.info
15 godina
neaktivan

Dali je moguce navedeni router postaviti kao acces point? Već imam ZTE-ov router od iskona i htio bi samo proširiti wifi mrežu po kući. Ako da kako da znam defaultnu ip adresu od njega kako bi ga mogao konfigurirati?

Prodajem AMD x3 450 3.2 GHZ - 320kn!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel se može monitari neka druga antena umjesto one default na njega, ako da, kako, nisam baš našao nešt korisno na netu..?

0 0 hvala 0
13 godina

Dakle, imam isti Siemens spojen na Bnetov Thomson. Pogledao sam sa ipconfig/all Default Gateway i svejedno ne mogu ući s tim brojevima. Ovdje http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=227002 sam pratio upute i ubacio Secondary_boot.img.

Prije ubacivanja sam mogao ući u Siemens ali samo kad nemam internet (sa 198.168.1.16)... Nemam pojma šta dalje.

E, da, prekjučer sam aktivirao Wi fi, moja Lumia 520 ga je vidjela (puni signal, naziv mreže) ali nije mobitel mogao ništa otvoriti s neta. Vidim maloprije u temi "Windows mobiteli" da je kolega imao isti problem pa je gasio/palio mob da bi pristupio netu...

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice