Modem/Router preporuka

poruka: 10
|
čitano: 4.758
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Modem/Router preporuka

Bok svima,

Trebala bi preporuku za neki kvalitetan DSL modem / Router (koji radi savršeno u bridge modu), i da, trebao bi imati mogučnost podesiti jedan port za IPTV.

na njega bi se trebao spojiti Mikrotik RB450G koji bi bio podešen kao pppoe klijent i on bi rutao cijeli promet.

znači modem/router koji treba biti stavljen u bridge mode i podržavati IPTV. Jel ima neko kvalitetan prijedlog?

(a da nije preskupo)

Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
Modem/Router preporuka

Moj prijedlog ti je AIRLIVE air3g

http://www.airlive.com/product/product_3.jsp?pdid=PD1263500510006

E ali nisam ti siguran za sve stavke koje si navela

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Modem/Router preporuka

Hvala na prijedlogu.. ;)

Na prvi pogled mi izgleda ok.. moram još detaljnije proučit.. iako ima i viška funkcionalnosti. :)

netreba mi wireless..

15 godina
neaktivan

čini mi se da bi ovo moglo zadovoljiti kriterije.. samo nisam sigurna za IPTV..

http://www.airlive.com/product/product_3.jsp?pdid=PD1255987225567

17 godina

Ok a za što ti točno treba, mislim kako bi spojila mrežu.

Airlive imaš u H2 Shopu

17 godina
neaktivan
Modem/Router preporuka

da ne otvaram novu temu, koji bi preporučili adsl modem/router da ima dobar QoS i wifi? imam 30-ak korisnika pa mi je bitan QoS da ih ograničim po brzini i prometu. 

bi li ovakav zadovoljio? ima li tko iskustva D-Link ADSL2+ modem/wireless router (Annex B), 4x10/100Mbps (DSL-2641B) 405kn, lost.hr

Kapitalizam želi proizvesti i prodati što više u što kraćem vremenu sa što manje radnika!

1 0 hvala 0
13 godina
Modem/Router preporuka

obično ti routerčići nemaju tako napredne opcije... on ima QoS, ali u smislu da možeš odredit prioritet za određeni promet

kad paket koji si odredio sa većim prioritetom stigne u router onda ima prednost pred paketom koji ima manji prioritet

anyway, imaš njegov manual ovdje: DSL2641B_1.00(E)(1030115419).pdf (application/pdf Object)

ja bi ti preporučio da gledaš u smjeru MikroTik uređaja ili nešto open source tipa OpenWRT ili DD-WRT...

Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone.

0 0 hvala 0
15 godina
Modem/Router preporuka

Trebao bi preporuku za neki jeftini 3g router.  Trenutni usb stick je web'n'walk.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Modem/Router preporuka
I meni treba modem/ruter koji bi zamijenio tcomov thomson tg782i,a bitno mi je da podržava n wifi protokol da mogu ubrzati prijenos podataka u kućnoj mreži.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Modem/Router preporuka
tintin kaže...
I meni treba modem/ruter koji bi zamijenio tcomov thomson tg782i,a bitno mi je da podržava n wifi protokol da mogu ubrzati prijenos podataka u kućnoj mreži.

- Toga T-COM-ovog modema/routera se ne budeš tako lako uspio riješiti,

pogotovo ako imaš telefon preko njega.

- Možeš jedino postavit toga Thomsona u bridge mod (zoveš t-com), a onda kupit neki router (ne modem)

koji podržava ovo što tebi treba i spojit ga na Thomsona.

---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ----------
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2014 11:26 (Valentin17).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice