Pitanje u vezi samsung monitora (za bug redakciju)

poruka: 12
|
čitano: 4.883
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam jedno pitanja u vezi 2 samsung monitora, pa bi volio uz sve ostale dal mi netko iz redakcije nesto objasni.

Monitori su SM T220 i SM 2233BW, znam da se vec dosta o njim raspravljalo al jedno osobno pitanje.

Posto uskoro planiram kupit novi monitor nakon 7godina, uz jos neke ovi su mi zapeli za oci..

Za SM T220 sam vec dosta informiran al me zanima SM 2233BW..

Ovako u 193 broju bug-a uz 3 ponudjena samsung monitora, ovaj SM 2233BW je podosta popljuvan. Em da nevalja slika uopce da su boje lose, em da su kutovi pre svijetli i slicno..

A sad pogledam u novom 196 broju, di je bio test 54 monitora. Ovaj SM 2233BW je pohvaljen (citiram> Slika ovog Samsung monitora je natprosjecna - boje su zive i kontrast dovoljno jak)

Pa mene sad zanima koliko je on los a koliko je ustvari dobar i kakave je razlika izmedju T220 i njaga. Dali uopce postoji razlika, osim sto T220 ima odaziv 2ms a ovaj 5ms. I zasto bi T220 bio skuplji za 200-300kn samo radi brzeg odaziva.. Hvala..

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Pitanje u vezi samsung monitora (za bug redakc
Magger kaže...

Imam jedno pitanja u vezi 2 samsung monitora, pa bi volio uz sve ostale dal mi netko iz redakcije nesto objasni.

Monitori su SM T220 i SM 2233BW, znam da se vec dosta o njim raspravljalo al jedno osobno pitanje.

Posto uskoro planiram kupit novi monitor nakon 7godina, uz jos neke ovi su mi zapeli za oci..

Ovako u 193 broju bug-a uz 3 ponudjena samsung monitora, ovaj SM 2233BW je podosta popljuvan. Em da nevalja slika uopce da su boje lose, em da su kutovi pre svijetli i slicno..

A sad pogledam u novom 196 broju, di je bio test 54 monitora. Ovaj SM 2233BW je pohvaljen (citiram> Slika ovog Samsung monitora je natprosjecna - boje su zive i kontrast dovoljno jak)

Pa mene sad zanima koliko je on los a koliko je ustvari dobar i kakave je razlika izmedju T220 i njaga. Dali uopce postoji razlika, osim sto T220 ima odaziv 2ms a ovaj 5ms. I zasto bi T220 bio skuplji za 200-300kn samo radi brzeg odaziva.. Hvala..

lol ako je to istina, hmm pitam se zasto nisu sami sebe stavili u zlocaste stranice ma ne oni su toliko savreseni! Smijeh
eh sada sta se tice monitora na to ti ne bi znao odg ja mislim da bi ti bilo bolje da kupis t220 jer puno vise ljudi taj monitor i koliko sam citao rijetko tko se zali na njega a sta se tice ovog drugog relativno je nov u prodaji eh sada pitanje je bolje bi ti bilo da odes do trgovine i zamolis ih da ti ukljuce oba monitora pa odaberes koji ima bolju sliku!!
Intel e5200 3.5 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2009 23:42 (kris_marko).
16 godina
protjeran
Magger kaže...

Zavisi koliko im firma plati da izreklamiraju njihov(e) proizvod(e)
16 godina
neaktivan

Pretpostavljam kada je bio SM 2233BW u 193 broju, bio je pretstavljen s 2 vrlo dobra monitora i to T220 HD i T240, pa valjda je zato 2233BW nasprem ova dva bio smece.

A onda kada su u zadnjem broju recenzirali toliko monitora, medju kojima je bilo i jako losih. Valjda se onda 2233BW medju svim tim losim modelima pokazao cak kao i dobar izbor.

Al ako netko ima ovaj monitor (2233BW), ako moze nesto da kaze u vezi njega. Koliko je on dobar?

Znam da izgleda potpuno isto kao i T220 osim sto nema onaj crveni efekt svjetla na dnu..

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Magger kaže...

Pretpostavljam kada je bio SM 2233BW u 193 broju, bio je pretstavljen s 2 vrlo dobra monitora i to T220 HD i T240, pa valjda je zato 2233BW nasprem ova dva bio smece.

A onda kada su u zadnjem broju recenzirali toliko monitora, medju kojima je bilo i jako losih. Valjda se onda 2233BW medju svim tim losim modelima pokazao cak kao i dobar izbor.

Al ako netko ima ovaj monitor (2233BW), ako moze nesto da kaze u vezi njega. Koliko je on dobar?

Znam da izgleda potpuno isto kao i T220 osim sto nema onaj crveni efekt svjetla na dnu..

ja nebih išao na 2233 samo zbog postolja koje je jako tanko i sigurno klimavo,T220 ima čvršće postolje pa se opet klima ali sigurno manje od 2233
16 godina
neaktivan

Kakve veze ima klimavo/neklimavo postolje s izborom monitora...pa ne koristiš ga u čamcu...

Q6600 G0 @ 3.6GHz | Big Typhoon modded Gigabyte X38-DS5 2x2Gb G.Skill PK Seagate 250GB ST3250410AS Gigabyte 8800GTS 512Mb | AC S1 Corsair HX620 Samsung 2232BW Chieftec BA02-B-B-B modded
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rino kaže...

Kakve veze ima klimavo/neklimavo postolje s izborom monitora...pa ne koristiš ga u čamcu...

Tocno..
Nekako mi nije ni vazno to sto u tih samsung monitora, se ne mogu namjestat ekrani po visini i napred nazad. Ako je monitor dobar, ako treba i stol cu nariktavat da mi paze za pogled..

Kako tebe sluzi 2232BW?
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2009 4:15 (Magger).
17 godina
neaktivan

Ja sam nakon teksta u Bugu otišao i kupio 2233BW.

Jako sam zadovoljan.

Slika je zbilja dobra. Jedino što me smeta je probijanje osvjetljenja, ali to se kuži samo na jako tamnim podlogama.

Što se tiče postolja, istina bilo bi bolje da je malo čvršće, iako, ne znači da se monitor klima ili nešto, nego jednostavno ostavlja dojam krhkosti.

Još jedan je problem navlačenje prašine, ali to ne možeš izbjeći.

Sve u svemu monitor je odličan, najbolji koji sam do sada koristio, pogotovo za svoju cijenu, nije mi žao što sam ga uzeo, dapače.

Moja preporuka u svakom slučaju.

I have visited the hidden parts of the world. I have fought in both world wars, served the liberty in many others. I have saved the world from alien invasions and mutants. I have won the olimpics, and i was awarded the world footballer of the year award. I'm a gamer. And what have you done recently?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Magger kaže...
Kako tebe sluzi 2232BW?
 Pa osim već spomenute boljke svih Samsunga tj. backlight bleedinga gore i dolje (koje primjetim samo kod gledanja filmova) nemam nikakvih zamjerki...uskoro prelazim na 2433BW jer ima identičnu matricu kao T240, a nije obojen u gay-crvenkastu boju!
Q6600 G0 @ 3.6GHz | Big Typhoon modded Gigabyte X38-DS5 2x2Gb G.Skill PK Seagate 250GB ST3250410AS Gigabyte 8800GTS 512Mb | AC S1 Corsair HX620 Samsung 2232BW Chieftec BA02-B-B-B modded
16 godina
neaktivan
Rino kaže...
Magger kaže...
Kako tebe sluzi 2232BW?
 Pa osim već spomenute boljke svih Samsunga tj. backlight bleedinga gore i dolje (koje primjetim samo kod gledanja filmova) nemam nikakvih zamjerki...uskoro prelazim na 2433BW jer ima identičnu matricu kao T240, a nije obojen u gay-crvenkastu boju!

Nije problem ta crvena boja koje je i kod T220, kad sam cuo a se moze zgasiti..

Al to me jako muci, jer bi si sad uskoro uzeo novi monitor i od ta dva Samsung monitora (T220 i 2233BW)
A onda me jos muci izbor izmedju ovih LG>

http://www.nabava.net/lg-w2261v-lcd-22__40443_p.php

http://www.nabava.net/lg-w2284f-lcd-22__38737_p.php

http://www.nabava.net/lg-w2252v-lcd-22__33582_p.php

16 godina
neaktivan

kupio sam za klinca 2233BW, ja sam iskreno htio T220 ali mali je inzistirao na 2233BW...(valjda zbog crvenog svjetla Osmijeh)

boje ok, malo probija osvjetljenje na vrhu ekrana (samo na skroz tamnoj slici), malo klimavo postolje, iritira me jedino plavo treperavo svjetlo kad je na stand by pa ga gasim po noći

sve ostalo je ok

17 godina
moderator

Odgovor na pitanje je jednostavan - prve inačice modela 2233BW imale su tek osrednju matricu te je ona u kasnijim revizijama poboljšana (tj. izjednačena s matricama iz modela T220/T220HD). Problematika različitih matrica za isti model monitora objašnjena je u okviru uz veliki test monitora u Bugu 196.

Davor

Work is for people who suck at video games.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice